vymena lozisiek kardanu a visko
Moderátor: Safraporte
vymena lozisiek kardanu a visko
Cest.Chcem sa opytat znalych,kolko trva vymena oboch lozik kardanu a ked to bude dole aj vymena visko spojky?Myslim pre dobrych mechanikov.Videl som to na videu a je to piplacka. Bo idem uz konecne s nim ku doktorovi na auta,a aby som vedel tak nejak,kolko to zvykne byt.
Na Free 1,8 1999.
Na Free 1,8 1999.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Re: vymena lozisiek kardanu a visko
Ta loziska mi (spatnemu mechanikovi) trvala asi 2 hodiny. Zalezi, jak Ti pujdou dolu kardany od VCU.
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Tak tak,záleží na tom jak rychle rozpojíš kardany. Někdy je to doccela fuška,jinak demontáž vlastních ložisek kardanu a montáž nových je rychlá. A znovu připojit katdany k visko taky netrvá dlouho. Poprvé dvě hodiny,podruhé už jen hodinu.
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Ok,dik.Len orientacne.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
Cest! No mam vymenene loziska kardanu , silent blok zadneho difu , stabilizacnu tycku riadenia,lebo riadenie v kamionovych kolajach sa vymykalo pomaly kontrole, a aj fungl novu visko , ziadny repas, no a nezda sa mi,ze je nejake podstatne zlepsenie pri vytacani na parkovisku. Ako keby bola zatiahnuta rucna. Je to tak spravne?Kto je znaly veci....
- zalab
- tel.: 0907813134
- auto: Freelander 1999
A točil si sa na tom parkovisku len na volnobeh ?? lebo akonáhle pridáš trošku plynu,tak sa to ono začína aktivovať,zaberať a teda samozrejme sa to štorcuje,a teda je to takto správne
http://www.renova.edb.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Sak s motorom. Ako na volnobeh? Ked nepridas,tak sa nepohnes.
- deyva
- auto: Free I 3D 2.0Di,2000
Já s mým 2.0Di i když nedám vůbec plyn, mám vytočený plný rejd, nakvaltovanou jedničku a pustím spojku, tak se to na rovině samo rozjede a nechcípne... A udělá to kolečko úplně vpohodě...dandee píše:Sak s motorom. Ako na volnobeh? Ked nepridas,tak sa nepohnes.
Jinak někde se to tu už psalo, že i nová visco klade určitý odpor. Já mám visco asi 3000km po repasi a taky v plným rejdu to ne úplně skáče, ale je to cítit, že je tam takový jakoby odpor v pohybu mezi předkem a zadkem...
To Jeep sa mi rozbehne tiez bez plynu,ale Free benzinak nema na to,teda neskusal som plny rejd a volnobeh,vzdy davam plyn. Tak to vyskusam. A Jeep ma jednu zaujimavu vlastnost .Nema system "schadzania z kopca" ako Free, ale tak ako drzi volnobezne otacky na kazdom rychlostnom stupni /bez zapnuteho tempomatu/a nemusi sa vobec sliapat na plyn,tak aj drzi zjazd z kopca.To znamena,ze nie je vobec treba brzdit,motor brzdi sam, i ked je to prudky kopec,kde uz ine auto by sa aj so zaradenym stupnom rozbehlo. Takze v podstate supluje system "zjazd z kopca" ,znamy z Landika. Prijemne prekvapenie.
- bata
- tel.: 607 168 746
- auto: Freelander I + II
Mam 1.8 a jizdu bez plynu v pohode zvladne i v plnem rejdu.dandee píše:To Jeep sa mi rozbehne tiez bez plynu,ale Free benzinak nema na to,teda neskusal som plny rejd a volnobeh,vzdy davam plyn. Tak to vyskusam. A Jeep ma jednu zaujimavu vlastnost .Nema system "schadzania z kopca" ako Free, ale tak ako drzi volnobezne otacky na kazdom rychlostnom stupni /bez zapnuteho tempomatu/a nemusi sa vobec sliapat na plyn,tak aj drzi zjazd z kopca.To znamena,ze nie je vobec treba brzdit,motor brzdi sam, i ked je to prudky kopec,kde uz ine auto by sa aj so zaradenym stupnom rozbehlo. Takze v podstate supluje system "zjazd z kopca" ,znamy z Landika. Prijemne prekvapenie.
Land Rover Freelander 1.8 / 99, Freelander 2 HSE i6 3.2 / 2007
Dnes som si dal na to pozor,aby som nesiel s plynom a pri plnom rejde,ked som parkoval,a naozaj to islo lahko.Takze OK.
- zalab
- tel.: 0907813134
- auto: Freelander 1999
No vidíš
http://www.renova.edb.sk" onclick="window.open(this.href);return false;