Dobry obchodník=nová disco
Moderátor: Miky_CZ
Dobry obchodník=nová disco
Tak se musim pochlubit, uz presedlam i ja z d3 na d4. Vcera jsem byl se svoji d3 na servisu a pri vyzvedavani prisel prodejce, ze uz mam nejaky patek tu svou a jestli to nechci omladit...prvne jsem se chvastal, ze rozhodne ne, ale cena me presvedcila. Sice hnusna barva, jenom se, ale sleva 16000€ me dostala. Svezl jsem se a ten rozdil oproti d3 je propastny. V pondeli si pro ni jdu, tak se po dlouhe dobe zase tesim na neco jak maly kluk.
Re: Dobry obchodník=nová disco
tak ať slouží...... 

JEEP Wrangler Rubicon, JEEP Grand Cherokee, Polaris RZR 900 XP, Polaris Sportsman 850 XP,
-
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Clovece, sleva 16.000€ byla ale s tim, ze tam nechas stat svoji D3, ktera je zrovna po celkovym servisu, ne? 

Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
Cena byla protoze to byla skladovka a je prihlasena 12/2012, ale kilometry 0. Jinak tady zrovna moc auta s timto vykonem moc neleti, od 180kw platis dalsi dan navic. Myslim, ze i ta barva je na prodej nestastna(svetle modra). Jinak je sedmimistna, coz mi u moji obcas chybelo, ma navi, harmann kardon...ze nema kuzi preziju. Moji starou nechteli. Tak mi zustane.
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
a "tady" je kde? 

Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem se chtěl zeptat.Frana píše:a "tady" je kde?
... Ale každopádně to asi nebude v naší supervlasti, kde mají prodejci na autech minimální marži, takže ti tu slevu prostě dát nemůže. Např. v Nissanu kde jsem dělal před pěti roky, nebylo vyjímkou, že marže z prodeje auta byla 8000,- u auta za 300 000,- . V Rakousku se to auto v té době dalo koupit cca o 50 000,- levněji. Proč? Protože Generální importér spolkl většinu marže, hrozně se divili, že se zákazníkům vozily nová auta z ciziny.
Každopádně světle modrá je pěkná

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Já dostal u Cartec Brno na svoji D4 slevu 10.000,- Euro. Krom Bezklíče, skleněný střechy a šíbrů plná výbava HSE. A to nebyl skladovej kus, ale auto, na který jsem musel čekat několik měsíců. Lepší cenu mi tenkrát nabídli pouze u LR Leipzig, ale těch 50.000,- Kč mi za ten opruz s dovozem nestálo. Nevím jak jsou ceny nastaveny dnes, já ji kupoval v roce 2010 jako horkou novinku.
Ziju v Italii. Tady to neni o vysi marze ale spise o nezajmu o auto o vykonu vice nez 125 kw. Plati se bollo( neco typu silnicni dane) + nad 180kw super dan. Plus pokud nemate dostatecne odvody, zaplatite dalsi dan navic. Jak v cz vsichni buci kolik plati, tak opravdu nevi co to je danova zatez.
Neboj, bude lip,
uz se vam tam "u vas" tlaci Silvio
opet do vysoke politiky a chce skrtnout dan z nemovitosti, tak treba dojde i na dan z auta
Kazdopadne blahopreji ke krasavici, hezci auto uz asi neni.
uz se vam tam "u vas" tlaci Silvio

Kazdopadne blahopreji ke krasavici, hezci auto uz asi neni.
D3 TDV6 HSE Manual
Nevesim se z ty situace...ono to ruzovy neni nikde a pokud je clovek ochotnej neco delat, tak se uzivi vzdycky. Byl jsem s d3 nadmiru spokojenej, mam najeto 220tkm a nemel jsem s ni vaznejsi problem. Tak doufam, ze to bude i s nastupkyni. Tesim se na ten kulturnejsi interier a motor.