Spätné zrkadlo

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Odpovědět
Zpráva
Autor
belah
auto: Freelander 1 TD4

Spätné zrkadlo

#1 Příspěvek od belah » 06 úno 2013 12:56

Prosím o radu. Mám rozbité pravé vonkajšie zrkadlo, na fotografii vľavo, objednal som nové sklo, fotografii vpravo. Je iné, nepasuje. Poradte prosím ako na to.
Přílohy
Zrkadlo.jpg

PatrikM
tel.: 0911480494
auto: FREE 2.0 ,D1(300tdi)

Re: Spätné zrkadlo

#2 Příspěvek od PatrikM » 06 úno 2013 14:01

belah píše:Prosím o radu. Mám rozbité pravé vonkajšie zrkadlo, na fotografii vľavo, objednal som nové sklo, fotografii vpravo. Je iné, nepasuje. Poradte prosím ako na to.
To čo si objednal sa mi vidí ešte zo starších typov ako mam ja r.v. 98 (tie spaťaky sa nedali sklapať) a ako pozeram ty máš novšie free už s motorom TD4 a tam sa mi vidí že sa to sklapať už dalo ... tak si to asi objednal zo strašieho .. ale neviem isto
ale ked sa to rozbilo mne normalne v sklenarstve režú aj taketo zrkadlo ktore sa dá použiť na autá , urobil som si maketu s papiera a potom nejakým lepidilom som to nalepil nazad ale stare zrkadlo sa mi davalo horšie stadial dolu lebo tam je vyhrievanie musel som to nahriať a pekne to zliezlo ... a drží mi to už cca 2 roky
Ex .FREELANDER 2.0Di-lift 2",nájazďak,Hella,nav.5000lb+blbosti navyše,
Discovery http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 30&t=20254" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět