NEVÁŽNĚ

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
Acon
tel.: 00421910600711
auto: DII TD5 1999

Re: NEVÁŽNĚ

#2801 Příspěvek od Acon » 02 úno 2013 13:58

:chuckle Slovenčina a Čeština sú skrátka krásne jazyky :mrgreen:

From: Head Quarters To: All Slovak Speaking Staff

It has been brought to our attention by several officials speaking Slovak language that offensive language is commonly used by our Slovak speaking staff.

Such behavior, in addition to violating our policy, is highly unprofessional and offensive to both visitors and staff. All personnel will immediately adhere to the following rules:

1. Words like "jebal pes, kurva zivot, kokot" and other such expressions will not be tolerated or used for emphasis or dramatic effect, no matter how heated a discussion may become.

2. You will not say "doj.ebal" when someone makes a mistake, or "srali na mňa" if you see someone being reprehended, or "ho.vno" when a major mistake has been made. All forms and derivations of the verb "srat and jebat" are utterly inappropriate and unacceptable in our environment.

3. No project manager, section head or administrator under any circumstances will be referred to as "kokotenko, kokot, jebnuty or hajzel".

4. Lack of determination will not be referred to as "srac" nor will persons who lack initiative be referred to as "kokotko".

5. Unusual or creative ideas offered by management are not to be referred to as "kokotiny".

6. Do not say "chod jebat svoju mamu" if somebody is persistent; do not add "pojeb", if a colleague is going through a difficult situation. Furthermore, you must not say "dojebali sme to" (refer to item 2) nor "toto dojebeme" when a matter becomes excessively complicated.

7. When asking someone to leave you alone, you must not say "chod do pice" nor should you ever substitute "May I help you?" with, "co do pice chces?".

8. Under no circumstances should you ever call your elderly industrial partners "skurveny dodavatel".

9. Do not say "chodte do p.ice s tou ko.kotinou" when a relevant project is presented to you, nor should you ever answer "metrovy kokot do tvojej riti" when your assistance is required.

10. You should never call partner representatives as "jebnuta svina" or "skurveny hajzel".

11. The sexual behavior of our staff is not to be discussed in terms such as "jebatelna pica, skurvene hovado or kokotsky buzerant".

12. Last but not least, after reading this note, please do not say "mozem si s tymto vytriet zadok! "

Just keep it clean and dispose of it properly.

Thank you
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.

ssang
tel.: 733149044
auto: jen vzpomínky na LR

#2802 Příspěvek od ssang » 02 úno 2013 23:51

Nedávno mi byla diagnostikována následující choroba :nech , VPDSP - Věkem Podmíněný Deficit Soustředění Pozornosti. Projevuje se například takto:

Rozhodnu se zalít zahradu.

Když jdu k hadici na zdi garáže, všimnu si, že i auto potřebuje opláchnout.
Jdu si pro klíč od auta, abych ho vyvezla na prostor před garáží. Ovšem přitom uvidím na stolku v předsíni neotevřenou poštu. Asi bude rozumné se podívat, jestli tam nejsou nějaké složenky k zaplacení. Položím klíče od auta na stolek a začnu probírat poštu.

Přitom vidím řadu reklamních letáků a jdu je hodit do odpadkového koše v kuchyni. Vidím, že je plný, takže letáky položím na kredenc a jdu vyhodit odpadky z koše do kontejneru na ulici. Přitom si uvědomím, že vedle kontejnerů je schránka na dopisy, takže by bylo dobré hned dát do schránky i ten dopis, co jsem večer psala. Jdu si tedy pro něj do pokoje.

Na stole u dopisu leží hrnek s kávou, kterou jsem před chvílí pila. Vezmu ho do ruky a cítím, že káva už vychladla. Nevadí, uvařím si nový hrnek kávy. Vezmu hrnek a jdu do kuchyně. Cestou vidím, že kytka ve váze začíná uvadat.

Tak položím hrnek na parapet a chci vzít vázu a napustit do ní čerstvou vodu. Přitom uvidím na parapetu své brýle , které jsem hledala ráno. Musím si je dát na svůj pracovní stůl, abych o nich věděla. Ale nejdříve přece jen doleju vodu do vázy.

Položím brýle, vezmu vázu do ruky a vidím, že za vázou leží dálkové ovládání od televize. Proboha, zase ho budeme večer hledat. Musím ovladač položit k televizi v obýváku.

No, ale to počká, napřed je přece nutno dolít vodu do vázy. Jdu do kuchyně a napouštím vodu. Přitom mi vyšplouchne na kuchyňskou linku. A trochu i na podlahu. Jdu do koupelny pro hadr, abych to utřela. Pak se vracím do předsíně a přemítám, co jsem chtěla udělat.

K večeru:

zahrada není zalitá, auto není umyté (a nemůžu k němu najít klíče) na okně je hrnek se studenou kávou, kytky ve váze jsou už úplně zvadlé, dopis není vhozený do schránky (a taky ho nemůžu najít), ztratily se mi brýle a televizi musíme ovládat ručně, ovladač je bůhví kde. Divím se, že nic není hotovo, když jsem se celý den nezastavila a jsem docela utahaná. No nic, jdu zkontrolovat došlé maily.

Udělejte mi laskavost. Přepošlete to všem známým, protože si nemohu vzpomenout, komu jsem to napsala a komu ne.

Jo, a nesmějte se :rofl , jestli tyhle stavy neznáte!
Váš den se blíží!! :chuckle
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;

Jaromír
Kontaktovat uživatele:

#2803 Příspěvek od Jaromír » 03 úno 2013 07:17

:puke

Marže obchodů
Pochybuji, že se budete podle toho řídit, ono to často ani nejde. Ale měli byste to vědět - Lidovky otiskly marže obchodů. No - pak není problém vyhlásit "SLEVY" až 75%, že ?????? Nyní jsem pochopila, proč TESCO stále agituje do Clubu.
Všichni, kteří mají přes 30% marže jsou doslova lotři. Tak aspoň víme, kam chodit a nepodporovat takovou lumpárnu.

Supermarkety:
Makro 13,1 %
Spar 19,1 %
Penny 22,9 %
Globus 23,2 %
Kaufland 24,4 %
Lidl 31,2 %
Albert 31,2 %
Billa 32,0 %
Tesco 34,8 %

Drogerie:
Solvent-Teta 24,0 %
Schlecker 36,9 %
Rossmann 38,3 %
dr drogerie markt 55,0 %

Nábytek:
Ikea 44,0 %
Kika 67,9 %
Sconto 77,7 %
Jysk 81,9 %

Sport:
Sportisimo 49,4 %
Hervis 60,0 %
Intersport 79,5 %

Lékárny:
Benu-Pharmaland 27,0 %
dr. Max 27,5 %
Lloyds 29,3 %

Elektro:
Alza 11,2 %
Okay 13,8 %
Fast 20,1 %
K+B expert 20,5 %
Electro World 22,1 %
Datart 33,8 %

Hanys_a_Kaca
tel.: 775 173 983
auto: DEF110+D2+RRC

#2804 Příspěvek od Hanys_a_Kaca » 03 úno 2013 11:33

Hodnotit jestli je nekdo lupm podle jednoho cisla -totiz marze, kdyz ani nevim, jak k tomu cislo kdo prisel, je pro mne dost tezke. Koupit a prodat draz je princip obchodu, a kdo si nekdy zkusil vzit na krk bandu zamestnancu, najem kameneho obchodu, narvat zbozi skladem za spoustu penez a doufat, ze si to nekdo prijde koupit, bude to hodnotit jinak.
Srovnavat marzi internetoveho obchodu a prodejny nekde na vaclavaku proste moc nejde, ale je fakt, ze zakaznici to delaji:-) prijdou k pokladne s tabletem v ruce a rikaj, hele, ale tudle bundu maji v brne na nnetu o kilo levnejc... Nerekl bych, ze dneska maji obchodnici na ruzich ustlano a muzou si rejzovat jak chteji, diky srovnani cen a sireni informaci, to uplne jednduchy neni. V lidlu a v tescu jsou proste i jine produkty, je celkem logicke, ze z hlediska trhu se budou spise srovnavat vysledne ceny, takze ten kdo lepe nakoupi, ma pak logicky vyssi marzi, ale treba musel vydat vice usili na to, aby levneji nakoupil, jepak vetsi lump?

Nadavt na to, ze maj nekde zeleny maso, tomu rozumim, ale nadavat na vykoristovatele s marzi 30 procent, tomu nerozumim, tot za mne.
Hanys a Káča

Land Rover se nekupuje, Land Rover se staví.
O našem výletu: http://www.oneland.cz

Acon
tel.: 00421910600711
auto: DII TD5 1999

#2805 Příspěvek od Acon » 04 úno 2013 11:09

Obrázek

Dobrý den,chci prodat moje octinku 1.9tdi 66kw základ(je tam mnohem víc)po fejsliftu,je to r.v.2001,okna na elektriku,počítač atd.. prostě neni to žádná sociálka výbava.Motor základ 66kw,upravy:turbo je tam větší,stříky z 81kw,větší cůler,čipík,kat venku,egr zavařenej(brácha važil,takže to neprdne)podle našich propočtů s vencou z komárna ze slovenska to má mít 235 koní,počítal mi to v chatu na fejsu a on tomu rozumí.jede to jak cip,tuknu o plyn a narve to do sedačky jako svina máma s tátou se v tom bojí jezdit(no jsou zvyklý na žigula)pojel jsem s tim samýho mergla a qvéčko,s bráchou sme jí snížily,orig podvozek z našý garáže,řezali sme pružyni,kola sedmnáctky gumi noví ale 200km a popravíš je výkonem.nový brzdy,rozvodi vše beru v kelině ne žádnou čínskou mrtku ale starline takže super.zavaření kliki v zadu(taky brácha važil)a mnoho dalších uprav,jezdím na shell diesel nebo naftu prej je to jedno v tomhle autě.piště pro více infič,prodávám z důvodu že jsem si uštouch dítě a musim koupit kočárek,jinak bych si jí nechal a venca by mi z toho dostal 420 koný řikal.na spryntech sem dával všechni auta nikdo nečapačky na to.. prasat co maj bejga měl s tim co dělat ale stejně sem ho pojel(polem)piště o více info,cena malá aby bylo jenom na kočárek já to dýtě nechtěl.volejt ne sms nebudu jak lofas celej den psát sms nejsem pýčus
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.

Da7we
auto: RRC - princ Čárls

#2806 Příspěvek od Da7we » 04 úno 2013 11:23

tak to je masakr :D :D :rofl
Range rover p38, r.v. 1998, 2.5 DSE

fidzi
tel.: Xiaomi Mi2S
auto: Discovery I 300Tdi

#2807 Příspěvek od fidzi » 04 úno 2013 18:10

Jaromír píše::puke

Lékárny:
Benu-Pharmaland 27,0 %
dr. Max 27,5 %
Lloyds 29,3 %
:D :D :D :D Teď jsem se fakt hlasitě od srdce zasmál. Realita je v nejlepším případě poloviční. Dokonce některé věci má dr. Max pod nákupkou. Vím to, protože s nima vedeme cenovou válku ;)
Každé skutečné dobrodružství začíná nárazem fantazie na skutečnost.

Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585

McPet
auto: Range Rover P38

#2808 Příspěvek od McPet » 04 úno 2013 20:44

fidzi píše:

Lékárny:
Benu-Pharmaland 27,0 %
dr. Max 27,5 %
Lloyds 29,3 %
:D :D :D :D Teď jsem se fakt hlasitě od srdce zasmál. Realita je v nejlepším případě poloviční. Dokonce některé věci má dr. Max pod nákupkou. Vím to, protože s nima vedeme cenovou válku ;)
No přesně, když je to pod nákupovkou, za cenu, na kterou se třeba běžně menší obchodník nedostane... Na druhou stranu některé věci zase může mít dražší (a tím to třeba dotuje, pokud už ovšem nemá bohatého vlastníka, viz dr. max). Nicméně pokud je zákazník lapen v síti "výhodných nákupů" :x

injaaa
tel.: 724334303
auto: Def 90, D3

#2809 Příspěvek od injaaa » 04 úno 2013 23:15

Marže obchodů
Pochybuji, že se budete podle toho řídit, ono to často ani nejde. Ale měli byste to vědět - Lidovky otiskly marže obchodů. No - pak není problém vyhlásit "SLEVY" až 75%, že ?????? Nyní jsem pochopila, proč TESCO stále agituje do Clubu.
Všichni, kteří mají přes 30% marže jsou doslova lotři. Tak aspoň víme, kam chodit a nepodporovat takovou lumpárnu.

Supermarkety:
Makro 13,1 %
Spar 19,1 %
Penny 22,9 %
Globus 23,2 %
Kaufland 24,4 %
Lidl 31,2 %
Albert 31,2 %
Billa 32,0 %
Tesco 34,8 %

Drogerie:
Solvent-Teta 24,0 %
Schlecker 36,9 %
Rossmann 38,3 %
dr drogerie markt 55,0 %

Nábytek:
Ikea 44,0 %
Kika 67,9 %
Sconto 77,7 %
Jysk 81,9 %

Sport:
Sportisimo 49,4 %
Hervis 60,0 %
Intersport 79,5 %

Lékárny:
Benu-Pharmaland 27,0 %
dr. Max 27,5 %
Lloyds 29,3 %

Elektro:
Alza 11,2 %
Okay 13,8 %
Fast 20,1 %
K+B expert 20,5 %
Electro World 22,1 %
Datart 33,8 %
tomuhle moc nevěřím, jednak by opravdu bylo potřeba vědět o jakou marži se jedná.. a u retail řetězců mi ty čísla přijdou mimo.. trochu jsem se kolem toho kdysi motal a vím, že jsou řetězce poměrně nízkomaržové a honí to objemem..

lobotomik
auto: 110 TD5

#2810 Příspěvek od lobotomik » 05 úno 2013 00:06

Hanys_a_Kaca píše:Hodnotit jestli je nekdo lupm podle jednoho cisla -totiz marze, kdyz ani nevim, jak k tomu cislo kdo prisel, je pro mne dost tezke. Koupit a prodat draz je princip obchodu, a kdo si nekdy zkusil vzit na krk bandu zamestnancu, najem kameneho obchodu, narvat zbozi skladem za spoustu penez a doufat, ze si to nekdo prijde koupit, bude to hodnotit jinak.
Srovnavat marzi internetoveho obchodu a prodejny nekde na vaclavaku proste moc nejde, ale je fakt, ze zakaznici to delaji:-) prijdou k pokladne s tabletem v ruce a rikaj, hele, ale tudle bundu maji v brne na nnetu o kilo levnejc... Nerekl bych, ze dneska maji obchodnici na ruzich ustlano a muzou si rejzovat jak chteji, diky srovnani cen a sireni informaci, to uplne jednduchy neni. V lidlu a v tescu jsou proste i jine produkty, je celkem logicke, ze z hlediska trhu se budou spise srovnavat vysledne ceny, takze ten kdo lepe nakoupi, ma pak logicky vyssi marzi, ale treba musel vydat vice usili na to, aby levneji nakoupil, jepak vetsi lump?

Nadavt na to, ze maj nekde zeleny maso, tomu rozumim, ale nadavat na vykoristovatele s marzi 30 procent, tomu nerozumim, tot za mne.
Naprosty souhlas, obchod je prece jen obchod a kdo prodava s malou marzi neni obchodnik ale prekupnik...:)

ssang

#2811 Příspěvek od ssang » 05 úno 2013 00:43

Uklízečka jde v podvečer makat do parlamentu. Vejde dovnitř a tam zmatek, chaos, někteří členové horní i dolní komory i celá vláda poletují, přestavují nábytek, přeměřují prostory, tahají a přestavují židle, křesla, stoly, pulty... Všichni zpoceni...
Uklízečka odchytí Nečase a ptá se: "Co se to, pane předsedo, děje?"
"Víte, v sobotu bude pro nás životně důležité zasedání a protože to tady nefunguje, popravdě - je tady neskutečný bordel, tak ho chceme nějak eliminovat podle feng-shui..."
Uklizečka se ironicky usměje a praví: "Nepomůže to." "Proč?"" Já už jsem v bordelu pracovala, tam, když nic nefungovalo, tak museli vyměnit komplet všechny kurvy."
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;

favore

#2812 Příspěvek od favore » 05 úno 2013 08:37

(Naprosty souhlas, obchod je prece jen obchod a kdo prodava s malou marzi neni obchodnik ale prekupnik...:)[/quote])
Ještě mi nikdo nevysvětlil kde je hranice mezi překupníkem.obchodníkem,lichvářem a zlodějem?To by pak ti co pújčujou na šílené úroky byli jen chudáci obchodníci?Nevím,ale za války se za lichvu a okrádání střílelo. :hi
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."

masar
tel.: 773968639
auto: D2 Td5

#2813 Příspěvek od masar » 05 úno 2013 12:21

Obrázek
Land Rover Discovery 2 Td5

Maxsel
auto: Land Rover
Kontaktovat uživatele:

#2814 Příspěvek od Maxsel » 05 úno 2013 20:52

favore píše:
(Naprosty souhlas, obchod je prece jen obchod a kdo prodava s malou marzi neni obchodnik ale prekupnik...:)
)
Ještě mi nikdo nevysvětlil kde je hranice mezi překupníkem.obchodníkem,lichvářem a zlodějem?To by pak ti co pújčujou na šílené úroky byli jen chudáci obchodníci?Nevím,ale za války se za lichvu a okrádání střílelo. :hi
S trochou nadsázky bych v duchu tohoto vlákna asi všechny tyhle týpky dokázal rozlišit celkem lehce. :) Protože nemám vcelku nic proti jakékoliv výši marže, obchodní přirážky, rabatu, úroků nebo kdovíčeho (je každého věc za kolik co koupí, pokud nejde o vertikální nebo kartelové dohody a dotace), vidím rozdíl jinde.

Rozdíl mezi obchodníkem a překupníkem vidím v tom, že obchodník se věnuje prodeji sortimentu, krerému rozumí nebo se o to snaží. Překupník bere cokoliv (spíše jednotlivosti) a prodává bez znalosti nebo snahy nabízenému sortimentu rozumět a mnohdy ani nerozpozná nefunkční nebo poškozenou věc nebo jí tak nabízí záměrně. :)

A rozdíl mezi např. bankéřem a lichvářem bych opět viděl v cíli jeho snažení. Bankéř se snaží vydělat úrokem na půjčené sumě. Lichvářovi půjde spíše o to, udělat z klienta své rukojmí.

Toho posledního snad řešit nemusím. :D
Discovery 4 TDV6 HSE
Discovery 2 TD5

http://www.youtube.com/maxselcz

DjALF
auto: Toyota LC 100
Kontaktovat uživatele:

#2815 Příspěvek od DjALF » 05 úno 2013 22:07

tohle je taky super :yes :D
Přílohy
377727_555178517834288_2104754126_n.jpg
Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/

ssang

#2816 Příspěvek od ssang » 05 úno 2013 22:19

Jak si vylepšit psa.jpg

fugín
tel.: 777001161
auto: ex free 1,8/Disco2

#2817 Příspěvek od fugín » 05 úno 2013 23:56

masar píše:Obrázek
geniální :yes ,absolutní souhlas...jen s tím rozdílem že na zhruba tohle všechno mě stačí pivínek jen 6 :rofl
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá

favore

#2818 Příspěvek od favore » 06 úno 2013 08:07

S trochou nadsázky bych v duchu tohoto vlákna asi všechny tyhle týpky dokázal rozlišit celkem lehce. :) Protože nemám vcelku nic proti jakékoliv výši marže, obchodní přirážky, rabatu, úroků nebo kdovíčeho (je každého věc za kolik co koupí, pokud nejde o vertikální nebo kartelové dohody a dotace), vidím rozdíl jinde.

Rozdíl mezi obchodníkem a překupníkem vidím v tom, že obchodník se věnuje prodeji sortimentu, krerému rozumí nebo se o to snaží. Překupník bere cokoliv (spíše jednotlivosti) a prodává bez znalosti nebo snahy nabízenému sortimentu rozumět a mnohdy ani nerozpozná nefunkční nebo poškozenou věc nebo jí tak nabízí záměrně. :)

A rozdíl mezi např. bankéřem a lichvářem bych opět viděl v cíli jeho snažení. Bankéř se snaží vydělat úrokem na půjčené sumě. Lichvářovi půjde spíše o to, udělat z klienta své rukojmí.

Toho posledního snad řešit nemusím. :D[/quote]--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samozřejmě souhlasím,tak by to asi mělo bejt.Spíš jsem to nahodil jako povzdech a přijde mi,že těch posledních neřešenejch se ve kšeftu angažuje nějak moc. :D (tím nemyslím ty co se stihnou stratit i s "marží" v karibiku (Bermudskej trojúhelník ?),to je jiná parta) :rofl :rofl :rofl
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."

Sláma Karel
tel.: +420608333403
auto: to se mi sem nevejde

#2819 Příspěvek od Sláma Karel » 06 úno 2013 08:37

ssang píše:
Jak si vylepšit psa.jpg
Kde se dá tenhle obleček koupit. Ten je super, ten chci pro Gučínka. :rofl

K :dance
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe

ssang

#2820 Příspěvek od ssang » 06 úno 2013 10:08

Sláma Karel píše:
ssang píše:
Příloha Jak si vylepšit psa.jpg je dlouhodobě nedostupná.
Kde se dá tenhle obleček koupit. Ten je super, ten chci pro Gučínka. :rofl

K :dance
Tady je ještě jedno foto a v pravém dolním rohu je web, kde bys třeba uspěl :chuckle .
Přílohy
S-dog.jpg

Odpovědět