smazano na zadost zakladatele konspirační teorie

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
sonorek
auto: FreeLander 2.0 TD4

Re: VOLTE KARLA

#301 Příspěvek od sonorek » 22 led 2013 09:53

hokulia píše:
Dockar píše:To je celkem krátkozraký pohled, který nás bohužel vede tam, kde se teď nacházíme. Bohužel, ve stavu současné globální společnosti už nejde o to, jakým jazykem budeme mluvit. A pan Kníže jasně tvrdí, že o nějakou českou republiku světovým politikům, rozumnějme finančníkům vůbec nejde. No bodeď by šlo, dyž je tu majetku, tak s bídou pro dva :mrgreen: Kapitalismus je byznys a jak známá poučka praví, o peníze jde až na prvním místě. Tedy zpátky k volbě prezidenta. Pokud se podíváme, co přineslo panu S nákup obleků pro zchudlé členy občanského fóra. Stamiliónové až miliardové majetky získané v restituci, které by měly být podle českého práva nenárokovatelné, stamiliónové tunely českých firem a miliardový tunel současnosti. Co může pak přinést prezidentský post člověku, který se, když už je k tomu donucen, hlásí k největšímu woldbussines. Bohužel, je to stroj, který není v silách obyčejných smrtelníků zastavit. Jediné co je možné, jej toto nepodporovat. Nejsem příznivce ani jednoho kandidáta. Nejsem příznivce ani jednoho z devíti kandidátů, nebo kolik jich bylo, neboť dle mého názoru jsou celé tyto volby velká fraška. Kdyby bylo možné neúčastí ve volbách celý proces zastavit, udělám to a volit nepůjdu.
Mas to popletene, honi se Ti hlavou velke veci a strasaci, ktere neumis uchopit ( ne ze by to slo), desi Te a tak se branis tim, ze pred nimi zalezes do ulity. Jeste pred tim nez tam zalezes delas povyk.
Nastolujes tu globalni temata a pritom je neumis ani spravne napsat ( ve slove woldbussines= worldbusiness mas dve chyby, takze o preklep nejde).
Muj nazor je krakozraky. Vidim jen tak daleko kam dohlednu. Nastesti mam pamet a tak vim, kam pri mem spatnem zraku slapnout ( nebo spis neslapnout).
P.S.
Volim Karla mimo jine i kvuli tomu, ze uz chci zazivat v budoucnu co nejmene Klause.
No jestli jsi schopen Dockarovi vyčíst 2 chyby, tak ty jich máš cca 50.

Edit: chyby
Naposledy upravil(a) sonorek dne 22 led 2013 10:07, celkem upraveno 1 x.

hokulia
auto: RR S'charged, 2x110

#302 Příspěvek od hokulia » 22 led 2013 10:01

No jestli jsi schopen Dockarovi vyčíst 2 překlepy, tak ty jich máš cca 50.[/quote]

:?: :?:
Všechno je jinak.

Dockar
auto: RRC 300 TDi

#303 Příspěvek od Dockar » 22 led 2013 10:49

lukes píše:
Dockar píše:Možná máš pravdu, že neumím napsat slovo správně, možná ne :mrgreen: Jsi stejný volič pana S, jako ten, který pro vyslovený nesouhlas s volbou pana S jinému vyhrožuje, že ztratí práci. Chytil ses jediného možného argumentu, jak mně urazit a zesměšnit. Od diskuze o argumentech ses při první nabídnuté příležitosti uchýlil k osobnímu napadání a urážkám. Nevím, proč jsi toto vlákno zakládal na diskusním fóru, ale kvůli diskusi a argumentaci zřejmě ne. Jak jsem psal výše. Nemám rád extrémizmus v jakékoliv formě, a proto toto nevolím. Nesouhlasím s volbou tohoto člověka a proto toto nevolím :mrgreen:
... bohužel většina ze Schwarzenbergových voličů používá spíše Zemanovu retoriku, a obráceně (o něčem to vypovídá?)... nejen zde na foru....
Pokud máš na mysli rozumnou argumentaci bez osobních urážek, myslím že je to v pořádku a na tom, dle mého "šnečího" názoru není třeba nic měnit :mrgreen:
Dočkař momentálně bez Dočky
pily, sekačky, traktůrky servis-prodej les-zahrada.net
Telefon: sedmtřitři sedmsetdvacetjedna dvadvasedm

hokulia
auto: RR S'charged, 2x110

#304 Příspěvek od hokulia » 22 led 2013 11:13

....nemam uz co dodat. Zda se, ze to tu vzali do rukou zhrzeni, nepochopeni a urazeni, kteri jsou pohlceni svetovym imperialismem a tudiz voli bonmota. Dale pak ti, kteri jsou zhrzeni vsim svinstvem kolem (zleva i zprava), k volbam se nechystaji a chteji o tom tady precejen neco napsat. Ti uz si tu asi vystaci sami.

Necham na adminovi, jestli tohle vlakno zavre nebo ne. Co me se tyce, ja uz se k nemu dal nehlasim. :tmi
Všechno je jinak.

stan
tel.: +420 603 499 869
auto: Discovery III - 4,4i
Kontaktovat uživatele:

#305 Příspěvek od stan » 22 led 2013 11:29

hokulia píše:....nemam uz co dodat. Zda se, ze to tu vzali do rukou zhrzeni, nepochopeni a urazeni, kteri jsou pohlceni svetovym imperialismem a tudiz voli bonmota. Dale pak ti, kteri jsou zhrzeni vsim svinstvem kolem (zleva i zprava), k volbam se nechystaji a chteji o tom tady precejen neco napsat. Ti uz si tu asi vystaci sami.

Necham na adminovi, jestli tohle vlakno zavre nebo ne. Co me se tyce, ja uz se k nemu dal nehlasim. :tmi
Ale houbeles... založil jsi tady to vlákno, tak ho tady máš... Že ti nevyhovuje, že tu všichvni nehýkají, jak si představuješ? To se dalo čekat. Oba kandidáti totiž rozdělují republiku na půl. Kdo nasbírá těch hlasů více, je otázka. Pak jedni budou říkat, že to říkali a drizí budou nechápavě kroutit hlavami... Ale to už je úděl voleb...

Btw. myslím, že jsi velice naivní i přes svůj věk. Já taky pamatuji rusáky v našem městě, byl jsem se mezi ně v lednu 1990 podívat do kasáren (hrůza a děs, nechtěl bych tam přespat ani jednu noc) a nevidím vše jen černobíle... Každopádně do područí rusáků nechci, do područí eurosajuzu taky ne... Proto pro mne není volbou žádný z těchto 2 kandidátů...
Obecně nechci ve funkci politika staršího 70ti let....

Někdy si vzpomenu na jednoho profesora na vyšce, který měl jeden docela radikální názor, že volit by neměli důchodci na 70 let, protože si zkurvili svůj vlastní život, tak proč by ho měli kurvit dál i těm mladým... Začínám ho chápat...
Land Rover Discovery III - 4,4i V8 HSE - LPG, automat, rok 2006
nafta je palivo satanovo :)

erik
tel.: +421905448329
auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
Kontaktovat uživatele:

#306 Příspěvek od erik » 22 led 2013 12:44

klucí, nedělte sa na skupiny a pište tak obsáhle na odborné témata...
..toto je diskuse na sociální sítě...
..jsme jedna skupina se zájmem o LR... :Pohoda:
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu

Dockar
auto: RRC 300 TDi

#307 Příspěvek od Dockar » 22 led 2013 18:12

:mrgreen: žádné dělení asi nenastane. Ať vyhraje ten či onen, osobně mě to ani nepotěší, ani nenaštve.
Tak jen pro připomenutí, když už to téma tady běží a kdyby to náhodou někdo přehlédl :mrgreen:

Dnes 14:45

Brigádní generál Alexandr Beer, nositel Řádu Bílého lva a hrdina od Dukly, Sokolova a Kurska, v úterý vyzval Karla Schwarzenberga, aby odstoupil z kandidatury na post prezidenta. A to kvůli výrokům na adresu československého prezidenta Edvarda Beneše a dekretů, které vydal.

„Vaše názory a postoje, pane Karle Schwarzenbergu, jsou neslučitelné s funkcí prezidenta republiky ČR,“ uvedl v prohlášení Beer, který se též podílel na osvobození Ostravy. „Hrubě degradoval hrdinství českých vlastenců a nás vojáků,“ doplnil na Schwarzenbergovu adresu ve výzvě k odstoupení z kandidatury.

Beer se do prezidentského kandidáta opřel i kvůli jeho tchánovi. Uvedl, že byl členem nacistické SA. „To je ostuda ČR, že tento člověk vůbec kandiduje,“ dodal brigádní generál. Vyslovil přitom i odsudek, že nejhorší členové SS a SA byli Rakušané.
Dočkař momentálně bez Dočky
pily, sekačky, traktůrky servis-prodej les-zahrada.net
Telefon: sedmtřitři sedmsetdvacetjedna dvadvasedm

Franta D1
tel.: 731585433
auto: Disco 1 3.5 V8i

#308 Příspěvek od Franta D1 » 22 led 2013 18:31

Církevní restituce, SSSR, SS, SA kasárny bolševíci nebolševíci řády a neřádi - JSEM Z TOHO VOLÁKÝ ZMEŤENÝ. :Ja blb: :Sorry:
Jdu si dát plzničku :beer

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#309 Příspěvek od Tim » 22 led 2013 20:55

A já zvolím toho, kdo slíbí, že už neudělá takovou pí*ovinu jako byla amnestie pana Klause!!!
Bohužel je v mém blízkém okolí několik lidí, co žijí tzv. "z ruky do huby". No a kvůli propuštění našich "milých" kriminálníků byli nějak pozastavené dávky, platy u obecních zaměstnanců a já nevím čeho všeho, ani jak a proč, nějak blíž jsem to nezkoumal... Minulý týden u mne byl jeden známý, zaměstnaný u obce na odhazování sněhu, hrabání listí atd. a prosil mne, jestli mu nepůjčím pět set, že jim zadrželi plat a on má doma malé dítě a potřebuje na antibiotika a nějaké jídlo. No a teď jsem přišel domů a přítelkyně strašně brečí... A když se ptám proč, tak prý proto, že její maminka nedostala peníze a nemá co jíst. Chce se mi z toho blejt!!! Hlavně že cikáni, který nikdy nemakali a ani nechtějí svoje dávky dostali aby mohli jezdit do kauflandu taxíkem. Tleskám :clap :moon
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Sláma Karel
tel.: +420608333403
auto: to se mi sem nevejde

#310 Příspěvek od Sláma Karel » 22 led 2013 21:48

Tim píše:A já zvolím toho, kdo slíbí, že už neudělá takovou pí*ovinu jako byla amnestie pana Klause!!!
Bohužel je v mém blízkém okolí několik lidí, co žijí tzv. "z ruky do huby". No a kvůli propuštění našich "milých" kriminálníků byli nějak pozastavené dávky, platy u obecních zaměstnanců a já nevím čeho všeho, ani jak a proč, nějak blíž jsem to nezkoumal... Minulý týden u mne byl jeden známý, zaměstnaný u obce na odhazování sněhu, hrabání listí atd. a prosil mne, jestli mu nepůjčím pět set, že jim zadrželi plat a on má doma malé dítě a potřebuje na antibiotika a nějaké jídlo. No a teď jsem přišel domů a přítelkyně strašně brečí... A když se ptám proč, tak prý proto, že její maminka nedostala peníze a nemá co jíst. Chce se mi z toho blejt!!! Hlavně že cikáni, který nikdy nemakali a ani nechtějí svoje dávky dostali aby mohli jezdit do kauflandu taxíkem. Tleskám :clap :moon
No tak to budeš asi volit Karla ne? Protože Miloš se svojí sociální politikou uřčitě bude podporovat nezaměstnané a tím pádem i cikány. A hlavně jsou kamarádi s Vaškem Klausem. :wink:

K :dance
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe

fugín
tel.: 777001161
auto: ex free 1,8/Disco2

#311 Příspěvek od fugín » 23 led 2013 06:56

To jsou věci :O ,je to vůbec možný?
http://www.ac24.cz/blogy/152-hrichy-kar ... arzenberga" onclick="window.open(this.href);return false;
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá

KDB
tel.: 725722563
auto: P38 4,6

#312 Příspěvek od KDB » 23 led 2013 09:38

Je, protože "pan novinář" Bartoš je dobrej ptáček....
http://www.hrebenar.eu/2013/01/adam-b-b ... rzenberga/" onclick="window.open(this.href);return false;

Honzan
tel.: 728581532
auto: DI

#313 Příspěvek od Honzan » 23 led 2013 10:08

Sláma Karel píše:No tak to budeš asi volit Karla ne? Protože Miloš se svojí sociální politikou uřčitě bude podporovat nezaměstnané a tím pádem i cikány. A hlavně jsou kamarádi s Vaškem Klausem. :wink:
K :dance
Tak podle vypisu Milose si jej pomerne intenzivne plati lidi ve financni tisni.... jen je to takova zamotana smycka...
http://respekt.ihned.cz/audit-jana-mach ... -exekutori" onclick="window.open(this.href);return false;

Mimochodem toho vaska bych zas tak neodsuzoval. Sice je to jedna pakaz, ale treba zde docela pekne hovoril k unijnim zastupcum...
http://www.youtube.com/watch?v=8UVYIxw1q1A" onclick="window.open(this.href);return false; Proste neni to vsechno cernobily a i na tom zemanovi bude neco pozitivniho...

Stale je treba mit na pameti, ze volime figurku, v podstate pokud nebude mit komplet podporu parlamentu, tak nemuze nic, snad jen mluvit...a to obema panum moc nejde :?
"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D

Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

#314 Příspěvek od Jenda » 23 led 2013 10:15

....je to presne to co jsem uz psal do tehle,,diskuze". Nez si neco vezmete do hlavy z nejakeho podobneho clanku,zamyslete se nad tim,zagooglete,napocitejte do deseti.
Nebudu Vam radit koho volit, je to kazdyho vec ale neverte vsemu co je na netu :wink:
Viz posledni lzivej exces s hakovejma krizema,kterej se pak otocil smeci na love story Slouf/Mrazek :roll:
Skvrny z minulosti maj oba ale jen u jednoho mi to prijde nebezpecnejsi :wink:
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

Tomas K (tkala)

#315 Příspěvek od Tomas K (tkala) » 23 led 2013 15:49

lukes
auto: defender 110 300tdi

#316 Příspěvek od lukes » 23 led 2013 16:21

Tomas K (tkala) píše:Podepisuji...
http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazo ... ?id=769320

Tom
podepisuji:
............Z řady důvodů nám takový postoj přijde (dámy prominou) mužnější, než když volič před volbou uhne, protože se nedokáže rozhodnout. Kdo není k politice lhostejný, neměl by právo nevolit využívat příliš často.
...take it easy....

fotosam
tel.: 603262798
auto: Freelander TD4
Kontaktovat uživatele:

#317 Příspěvek od fotosam » 23 led 2013 16:31

Byla tu napsána spousta pravd, spousta rozumných argumentů pro jednoho i pro druhého kandidáta i spousta krávovin a výlevů, které by za normálního střízlivého stavu rozumný člověk nevypustil. Já jsem se k rozhodnutí koho budu volit už vyjádřil dost jasně. Nedá mi to ale, abych těm, kdo třeba jen v koutku duše uvažují o tom dát hlas důchodci z Vysočiny, nepředložil jeden krátký citát z mailu, který jsem dnes četl: "Klika Zeman-Klaus - novodobí překabátění komunisté už opravdu v hrůze, že přijdou o své pašalíky, které si mezi sebou rozdělili v době opoziční smlouvy, začínají opravdu sprostě lhát a převracet svá vlastní tvrzení. Spoléhají při tom na to, že většina lidí nemá čas a rychlý přístup k historickým dokumentům, které jejich lži jasně potvrzují. Jestli něco neuděláme, jejich demagogie a ničení této země nikdy neskončí." Se zvolením Zemana není šance na změnu k lepšímu!

lukes

#318 Příspěvek od lukes » 23 led 2013 16:39

fotosam píše:Byla tu napsána spousta pravd, spousta rozumných argumentů pro jednoho i pro druhého kandidáta i spousta krávovin a výlevů, které by za normálního střízlivého stavu rozumný člověk nevypustil. Já jsem se k rozhodnutí koho budu volit už vyjádřil dost jasně. Nedá mi to ale, abych těm, kdo třeba jen v koutku duše uvažují o tom dát hlas důchodci z Vysočiny, nepředložil jeden krátký citát z mailu, který jsem dnes četl: "Klika Zeman-Klaus - novodobí překabátění komunisté už opravdu v hrůze, že přijdou o své pašalíky, které si mezi sebou rozdělili v době opoziční smlouvy, začínají opravdu sprostě lhát a převracet svá vlastní tvrzení. Spoléhají při tom na to, že většina lidí nemá čas a rychlý přístup k historickým dokumentům, které jejich lži jasně potvrzují. Jestli něco neuděláme, jejich demagogie a ničení této země nikdy neskončí." Se zvolením Zemana není šance na změnu k lepšímu!
je šílené kolik věcí se vytahuje a řeší k volbě...
Byla tu napsána spousta pravd, spousta rozumných argumentů pro jednoho i pro druhého kandidáta i spousta krávovin a výlevů, které by za normálního střízlivého stavu rozumný člověk nevypustil.
mezi ně patří i část tvého příspěvku...
...take it easy....

fotosam
tel.: 603262798
auto: Freelander TD4
Kontaktovat uživatele:

#319 Příspěvek od fotosam » 23 led 2013 16:44

lukes píše:
fotosam píše:Byla tu napsána spousta pravd, spousta rozumných argumentů pro jednoho i pro druhého kandidáta i spousta krávovin a výlevů, které by za normálního střízlivého stavu rozumný člověk nevypustil. Já jsem se k rozhodnutí koho budu volit už vyjádřil dost jasně. Nedá mi to ale, abych těm, kdo třeba jen v koutku duše uvažují o tom dát hlas důchodci z Vysočiny, nepředložil jeden krátký citát z mailu, který jsem dnes četl: "Klika Zeman-Klaus - novodobí překabátění komunisté už opravdu v hrůze, že přijdou o své pašalíky, které si mezi sebou rozdělili v době opoziční smlouvy, začínají opravdu sprostě lhát a převracet svá vlastní tvrzení. Spoléhají při tom na to, že většina lidí nemá čas a rychlý přístup k historickým dokumentům, které jejich lži jasně potvrzují. Jestli něco neuděláme, jejich demagogie a ničení této země nikdy neskončí." Se zvolením Zemana není šance na změnu k lepšímu!
Byla tu napsána spousta pravd, spousta rozumných argumentů pro jednoho i pro druhého kandidáta i spousta krávovin a výlevů, které by za normálního střízlivého stavu rozumný člověk nevypustil.
mezi ně patří i část tvého příspěvku...
Tyhle věci ale k volbě zcela určitě patří!
A já ve svém příspěvku - na rozdíl od Tebe - nikoho nenapadám.

lukes

#320 Příspěvek od lukes » 23 led 2013 16:52

mezi ně patří i část tvého příspěvku...[/quote]

Tyhle věci ale k volbě zcela určitě patří!
A já ve svém příspěvku - na rozdíl od Tebe - nikoho nenapadám.[/quote]

ani Zemana s Klausem?
chce to slušnost a k prezidentovi zvlášť - nazýváním ho překabátěným komunistou nevypadá zrovna na nenapadání... což?
...take it easy....

Zamčeno