*** Pojezdeni kolem Brna ***
Moderátor: Miky_CZ
Re: *** Pojezdeni kolem Brna ***
Přezujeme na MT, takže nám je trasa víceméně jedno 

V 10 v pískovně. Kdyby měl někdo cestu ze Slatiny/Líšně, dejte vědet na tel. - vyrazíme spolu.
Těším se.
BIG
Těším se.
BIG
Nutně potřebuju "novou" Diskárnu!
ex D2 Td5 2004
ex Ford Ranger Stormtrak 2022
ex D2 Td5 2004
jestli pojedeš přes město ( Lužánecká - Lidická ) tak se k tobě připojímOndra_BIG píše:V 10 v pískovně. Kdyby měl někdo cestu ze Slatiny/Líšně, dejte vědet na tel. - vyrazíme spolu.
Těším se.
BIG
jestli teda jako můžeme s Váma, tak my vyrážíme od Řečkovic 

no já myslím, že určitě můžeš. a až pojedeš kolem Lužánecké, tak bych se k tobě mohl připojithonzeeek píše:jestli teda jako můžeme s Váma, tak my vyrážíme od Řečkovic

- muklis
- tel.: NOKIA E51 ;-)
- auto: LR300tdi,UAZ469+452
A o které pískovně pořád mluvíte 

Discovery 1995 300tdi: 2"lift, BFG MT+USSR MT, navíjedlo RAMSEY, pevnostňák přední+zadní, prahy, šnorch by Hubert, hafl mrkadel :-) ex. zahrádka, střešní alu box, rejček, kryty difů, CB, lednice a ložnice :-)
goodlift tam dal souřadnice, je to pískovna u Medlova.muklis píše:A o které pískovně pořád mluvíte
- ondrush
- tel.: 776026642
- auto: DiscoII TD5 2003
kedy budete zhruba vyrazat? by som siel z Kabatnikove, takze akurat z druhej strany parku, ze by som sa hned pridal, nech nebludimUska píše:no já myslím, že určitě můžeš. a až pojedeš kolem Lužánecké, tak bych se k tobě mohl připojithonzeeek píše:jestli teda jako můžeme s Váma, tak my vyrážíme od Řečkovic
Martin Ondrušek, flákání všeho druhu
profesionální flákač a prokrastinátor
profesionální flákač a prokrastinátor
- muklis
- tel.: NOKIA E51 ;-)
- auto: LR300tdi,UAZ469+452
Hmm to by bylo super
není to zase tak daleko, akurát nevím jak to budu stíhat ještě něco udělt na autě musím rozhodit přední nápravu pač je tam jakási vůle jak prase
Bych dal vědět

Bych dal vědět
Discovery 1995 300tdi: 2"lift, BFG MT+USSR MT, navíjedlo RAMSEY, pevnostňák přední+zadní, prahy, šnorch by Hubert, hafl mrkadel :-) ex. zahrádka, střešní alu box, rejček, kryty difů, CB, lednice a ložnice :-)
kedy budete zhruba vyrazat? by som siel z Kabatnikove, takze akurat z druhej strany parku, ze by som sa hned pridal, nech nebludim[/quote]
no tak to by jsme mohli vytvořit pěknou kolonu už ve městě
Já bych vyděl odjezd někdy kolem 9.30
no tak to by jsme mohli vytvořit pěknou kolonu už ve městě

Já bych vyděl odjezd někdy kolem 9.30

- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+DEF+SIII
zdar všem. Pro ty co pojedou z Brna navrhuji sraz v 9:30 na benzínce OMV směr Zmojmo, Vídeň... Protože nemám dalniční známku, uhnul bych pak na Rajhrad a následně jel po staré cestě.
Live long and prosper.
pro nás tupéjareku píše:zdar všem. Pro ty co pojedou z Brna navrhuji sraz v 9:30 na benzínce OMV směr Zmojmo, Vídeň... Protože nemám dalniční známku, uhnul bych pak na Rajhrad a následně jel po staré cestě.

Já osobně se přikláním k variantě OMV Heršpická (u Bauhausu) viz odkaz: http://www.cerpaci-stanice.eu/omv/item/ ... ka-smer-d1" onclick="window.open(this.href);return false;Uska píše:pro nás tupéjareku píše:zdar všem. Pro ty co pojedou z Brna navrhuji sraz v 9:30 na benzínce OMV směr Zmojmo, Vídeň... Protože nemám dalniční známku, uhnul bych pak na Rajhrad a následně jel po staré cestě.máš na mysli tu u Bauhausu nebo někde na Vídenské ?
![]()
děkuji, to najdu

- jareku
já myslel tu na Vídeňské nicméně přijedu na Heršpickou 9:30.
Live long and prosper.
Počkejte tam prosím na mě do 9:40. Dík 

Nutně potřebuju "novou" Diskárnu!
ex D2 Td5 2004
ex D2 Td5 2004
Ok, tak že domluveno, zítra se potkáme v pískovně, kdyby jste měl doma někdo kousek suchého polínka na oheň pod buřty,tak když tak vemte,ale pokud je zde nějaký
Bear Grils a zvládne to i z mokrého,rád se přiučím

ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
Jako by mokry byl problem.. Jako by neco takoveho byl problemgoodlift píše:Ok, tak že domluveno, zítra se potkáme v pískovně, kdyby jste měl doma někdo kousek suchého polínka na oheň pod buřty,tak když tak vemte,ale pokud je zde nějaký

Jedinej problme bude dojet tam.
Všechno se zvládlo Jirko i oheň nakonec díky Jarovi byl
Těším se na další setkání

Těším se na další setkání

ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
- jareku
jo, jo byl to opravdu jen takový lehounký off - žádné bláto, kaluže, výmoly prostě pohoda... sluníčko, sucho a buřtíky...
PS: Zdenále, poděkuj tvé ženě - déšť objednala přesně na můj příjezd do Brna - díky tomu zmizely ty nejhorší vrstvy bláta a na myčce už nebylo skoro co umývat
Co by jste řekli na Disco z odkazu. Byl by to dobrý základ pro úpravy?
Dík. J.
http://www.autoscout24.it/Details.aspx? ... =205590128" onclick="window.open(this.href);return false;

PS: Zdenále, poděkuj tvé ženě - déšť objednala přesně na můj příjezd do Brna - díky tomu zmizely ty nejhorší vrstvy bláta a na myčce už nebylo skoro co umývat

Co by jste řekli na Disco z odkazu. Byl by to dobrý základ pro úpravy?
Dík. J.
http://www.autoscout24.it/Details.aspx? ... =205590128" onclick="window.open(this.href);return false;
Live long and prosper.