Moderátor: Rover
Nebuď tak úzkoprsý, v Anglii je takových konverzí hodně, vždyť dělají i nové coil spring chassis pro Série, já mu fandím1960SeriesII píše:Už dobu si říkám, jestli ta fotka v krestakově avataru je jen nějaký zlý sen, nebo jestli to vidí i ostatníAle jo, proti gustu žádný dišputát a odpověď "mě se to líbí" je naprosto správná.
Mě osobně se to nelíbí, ale nemám do toho co mluvit a ani vlastně nevím, jak to má na konci vypadat. Jak jsem psal, proč vlastně ne, technicky to možné je a vypadá to, že krestak do toho investuje spoustu času a dobře odvedené práce. Ani si nemyslím, že jsem úplná konzerva v tomhle směru, líbí se mi spousta různých úprav sérií, často dost zásadních, jsou-li dobře udělané - koneckonců Pekelník taky není v tomto směru úplně rasově čistýeliott píše:Nebuď tak úzkoprsý, v Anglii je takových konverzí hodně, vždyť dělají i nové coil spring chassis pro Série, já mu fandím1960SeriesII píše:Už dobu si říkám, jestli ta fotka v krestakově avataru je jen nějaký zlý sen, nebo jestli to vidí i ostatníAle jo, proti gustu žádný dišputát a odpověď "mě se to líbí" je naprosto správná.
Nic sem neprořezávalMartin T píše:Vždyť je to trojka, tak jsou funny1960SeriesII píše:To má nějak podivně vykrojené blatníky, ne?![]()
Ale vážně, asi je to zkreslené, protože tam není sill a jinak to vypadá, že to bude hezké auto.
Nebo jsou prořízlé spíš, na ty velký kola.
Ta fotka je jenom fotomontáž1960SeriesII píše:Už dobu si říkám, jestli ta fotka v krestakově avataru je jen nějaký zlý sen, nebo jestli to vidí i ostatníAle jo, proti gustu žádný dišputát a odpověď "mě se to líbí" je naprosto správná.
To je ale bystrý hoch, ten Honzík1960SeriesII píše:Ty blatníky vypadají jako z 90/110/Defendru se sundanými rozšiřujícími límci blatníků, pak tuším zbývá takovýhle velký výřez.
nepůjdou k komuhle rozměru 34x10,5x16eliott píše:myslím 255/85r16