samozrejme,ze sa tam da aj zakempovat...visby píše:este mala otazka, bude sa dat niekde v blizkosti vecere zakempovat?;-)

Moderátor: Miky_CZ
samozrejme,ze sa tam da aj zakempovat...visby píše:este mala otazka, bude sa dat niekde v blizkosti vecere zakempovat?;-)
mám teplučké s kožušinkoulandak2011 píše:na kroxy uz zimapetriiik píše:kroxy
len ci sa tam pomestíme....Acon píše:človeče, teraz som sa pozrel na 1. stranu... 28 áut, slušná partia. A zo začiatku to vyzeralo na takú komornú akcošku...
no vyzera to,ze aut bude dost... na zozname este nie je vsetko,pridu aj taki,co nie su tu na fore...Acon píše:človeče, teraz som sa pozrel na 1. stranu... 28 áut, slušná partia. A zo začiatku to vyzeralo na takú komornú akcošku...
soson píše:Len organizacne pre Zilinu a blizke okolie: sobota 7:15 pumpa Bicica odchod. Zhruba o hodinu sme v PD( Prievidza nie prdel ). Tzn, sa mozeme vychytat este s niekym po ceste. S.
7:15 = 7:25??? Hi, hi, hi.soson píše:Len organizacne pre Zilinu a blizke okolie: sobota 7:15 pumpa Bicica odchod. Zhruba o hodinu sme v PD( Prievidza nie prdel ). Tzn, sa mozeme vychytat este s niekym po ceste. S.
muriatko píše:tak sa pridame aj my muriatko + 2. uvidime sa v sobotu, pojdem s chalanmi zo ziliny o 7h15min. z bytcice.
dufam, ze ten cas odchodu plati.
vsimol som si,ze vyckavas az na koniec,ze ako sa to tu vyvynie...DanoDEF píše:Tak sa hlasim aj ja teda.
... skor sa to vyvynulo a domrdalo tak, ze mozem prist z ukrutne dalekeho vychoduGusto píše:vsimol som si,ze vyckavas az na koniec,ze ako sa to tu vyvynie...DanoDEF píše:Tak sa hlasim aj ja teda.pisem ta teda do zoznamu...
dojdes sam?