Kolo by bylo, záleží na tom čemu říkáš levné. A ten rozměr gumy by to taky nějaký chtělo.František115 píše:Zdravím, chtěl jsem se optat nebylo-li by nějaké levné kompletní kolo jako rezerva do RRC.
Díky za info František
K

Moderátor: Miky_CZ
Kolo by bylo, záleží na tom čemu říkáš levné. A ten rozměr gumy by to taky nějaký chtělo.František115 píše:Zdravím, chtěl jsem se optat nebylo-li by nějaké levné kompletní kolo jako rezerva do RRC.
Díky za info František
S tím Karlem je to opravdu do nebe volajícídiskous píše:Ahoj Karle , máš prosím repro do L.P. dveří na D-I r.97 šedé ? Dík za odpověď
Digitální hodiny plně funkční asi mít nebudu. Jedině přijet a vyzkoušet ty co tam ještě zbyly. Přepínače na horní světla určitě nemám. Nikdy jsem pseudoCamelku nevrakoval. Všechny čtyři co jsem měl jsem prodal jako pojízdné.posmurny píše:Zdravím.
Mám prosbu. Na D1 300 sháním digitální hodiny (pokud jsou v pohodě všechny segmenty - u mě svítí už jen z půlky), ovládání klimatizace (pokud funguje i přepínání rychlosti větráku) a taky 2 spínače na horní přídavná světla (co jsou pod hodinama). Pokud to u Tebe někde leží předem díky za nabídku. Vašek
No chladič tam mám, ale musel by se celý propláchnout. Je sice asi jenom půl roku starý, ale je plný bláta.bonifac8 píše:Ahoj, snažím se udržet při životě pracovní Disco 1, sháním chladič, světla a pár drobností
wapkou v zadnem pripade!!!!bonifac8 píše:prima, pokud neteče, vezmu ho wapem...a světla mám vyrezlá, takže ďubka od kamínku neva...jaké by byly ceny?
jedny digitalni hodinu tu mam od karla, funguji, pouze nemaji podsviceni, jsou tam ale vyvedene dratky, muzes tam pripajet treba ledku s odporem nebo sehnat tu origo zarovicku. At si karel rekne co za ne chce.posmurny píše:Zdravím.
Mám prosbu. Na D1 300 sháním digitální hodiny (pokud jsou v pohodě všechny segmenty - u mě svítí už jen z půlky), ovládání klimatizace (pokud funguje i přepínání rychlosti větráku) a taky 2 spínače na horní přídavná světla (co jsou pod hodinama). Pokud to u Tebe někde leží předem díky za nabídku. Vašek
KSláma Karel píše:
Teď mě tak napadá, ty máš určitě 200tdi ze? Na to žádná světla nemám a nejsem si jistý ani chladičem.![]()
K