Nejdou mi řadit rychlosti pedál vystavuje normálně 1.8 benz
Moderátor: Safraporte
- ludarover
- tel.: 606264964
- auto: LR fleerander
Nejdou mi řadit rychlosti pedál vystavuje normálně 1.8 benz
Ahoj mám free 1.8 r.98 106 000km. Dnes jsem se vracel z nové paky s novou visco spojkou a ze samé radosti na křižovatce jsem si zahrábl a problém byl na světě. V tu ránu mi nešla zařadit 2jka, posléze jsem zjistil že nejde zařadit vůbec nic. Pedál normálně krásně vyšlapuje. Rychlosti jsem tam s těží soukal, ale domu 2km jsem dojel. Odmontoval jsem ochranný kryt ze spodu a vyzkoušel ten pístek, normálně funguje, pak jsem vzal za tu páčku od převodovky a zjistil jsem že se pohybuje cca 3cm tam a zpět a je tam takovej zvonivej kovovej zvuk dorazu. Vzal jsem to do sigakleští a dál s tim hnout nejde ani omylem. Usoudil jsem že je problém uvnitř a tak jsem se dal do sundání poloosy z těhlice a na převodovce jsem jí nechal, povolil jsem všechny šrouby i startér a dva na té přírube i vedle výfuku a převodovka stále drží jak přilepená. Oleje jsem ještě nevylíval, ale jistě dělám někde chybu páč jsem rozebíral jen převodovku na fáčku a to je brnkačka. Prosím nevíte někdo postup jak mám postupovat, či sundat i druhou poloosu i z IRD? Poradíte mi někdo?
Ten kdo si koupí LR je rázem tam kde vždy chtěl být.
autoklempíř, vyměňovač dílů, improvizátor, lakyrník, laborant, počítačové jednotky, čipování
Nymburk 606264964
autoklempíř, vyměňovač dílů, improvizátor, lakyrník, laborant, počítačové jednotky, čipování
Nymburk 606264964
- cesta
- auto: Freelander I TD4
Re: Nejdou mi řadit rychlosti pedál vystavuje normálně 1.8 b
Pokud máš r.v.2000 tak tady je odkaz co demontovat http://www.thesysadmin.co.uk/hippo/fixe ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Freelander TD4 2002+Discovery 2 TD5 2001
- ludarover
- tel.: 606264964
- auto: LR fleerander
Re: Nejdou mi řadit rychlosti pedál vystavuje normálně 1.8 b
Super to jsem viděl i včera a dost mi pomohlo, že jsem viděl že tam ird ostala. Rano jsem na to vlít a páčil jsem jak zběsilej a nic. Pak mi to nedalo a vlezl jsem na motor a z lampou čučel z vrchu na převodovku a ejhle ještě tam byl schovanej jeden. Tak jsem ho povolil a zapáčil znovu a ono se to pohlo, tak jsem to podložil špalkama a spadla na špalek. Tak jsem to prozkoumal a ložisko bylo nějakym zvláštním spůsobem zaseklé a přítlačák byl taky divnej tak jsem ho povolil lamelu vyndal ta byla cajk tak jsem to vše sesadil zpět a auto řadí krásně, takže taková menší záhada, ale to jak jsem zde četl tak LR je normálně záhadné vozidlo. No alespoň dobrá zkušenost, kdyby jste potřebovali vyměnit spojku tak za menší úplatu mohu vyměnit.cesta píše:Pokud máš r.v.2000 tak tady je odkaz co demontovat http://www.thesysadmin.co.uk/hippo/fixe ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ten kdo si koupí LR je rázem tam kde vždy chtěl být.
Nymburk 606264964
Nymburk 606264964