Freelander pár otázek.. :-)

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Odpovědět
Zpráva
Autor
freeland
auto: Land Rover Freečko

Freelander pár otázek.. :-)

#1 Příspěvek od freeland » 03 říj 2012 14:50

Čaute kluci,
Možná se to tu už řešilo, ale nic jsem k tomu nenašel. Tak kdyby někdo náhodou věděl. Mám 3 otázečky k mému Freeďasovi r.v. 99 motor 2.0 tdi Rover 72 Kw

1) Zadní kufrové okno.. Po otevření kufru nesjede dolů.. (musím ho zatlačit dolu) a jakmile zabouchnu kufr okno už samo vyjede.. Přičina..?

2) Klíč.. Mám klasické ty dva klíčky co vypadají jak zlomený(jak se hýbou v tom kloubku) a k tomu je dálkáč-Krabička s tlačítky. Ozázka zní. Kde je imobilizér (krabička, nebo ten pidiklíček)? Chtěl bych si nechat udělat jiný klíč s pevnějším a větším tělem.

Předem Děkuji za každou radu. :-)
Naposledy upravil(a) freeland dne 20 lis 2012 12:46, celkem upraveno 1 x.

cvirik_ke
tel.: iphone

Re: Freelander pár otázek.. :-)

#2 Příspěvek od cvirik_ke » 09 říj 2012 13:07

Ahoj, to zadne okno som mal aj ja, kupil som do eliotta za 1050,-Kč opravnu sadu (lanka s tymi ozubenymi koleckami), podla dokladu diel c. CVH101150 REP, treba to vymenit, ja som nestihol, auto som predal s lankom v origo sacku... :Sorry:
Vojto
LR D3, r.v. 06

freeland

#3 Příspěvek od freeland » 09 říj 2012 13:23

Díkes za radu... Takže jestli to dobře chápu, bude problém v těch táhlech (lanka).. Jakmile bude čas, tak to rozhodím a kouknu na to.. :-)

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#4 Příspěvek od Tim » 09 říj 2012 13:36

Ahoj. Hele k tomu klíčku. Já koupij auto jen s jedním + dálkáč, tak jsem si nechal udělat náhradní klíč za 150kč, obyčejný, jen aby s ním to auto šlo v případě potřeby odemknout. A světe div se, auto s ním normálně funguje... Tak Ti nevím...
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Maxsel
auto: Land Rover
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Maxsel » 09 říj 2012 13:39

Imobilizer je závislý na dálkovém ovladači, takže klíč si klidně můžeš vyměnit.
Discovery 4 TDV6 HSE
Discovery 2 TD5

http://www.youtube.com/maxselcz

freeland

#6 Příspěvek od freeland » 09 říj 2012 14:00

No další celkem v poho zpráva... :-) Akorád výrobu klíče odsouvám, poněvadž mě asi s největší pravděpodobností čeká výměna Olejové pumpy... Tak kdyby náhodou někdo uměl sehnat za dobrý peníz nejlépe novou, nebo lehce jetou... Budu nadšen.. :-)

NeedFear
auto: Freelander

#7 Příspěvek od NeedFear » 14 říj 2012 07:27

Ahoj som tu novy....ale.... problem s tym oknom som mal tiez....ked som chcel otvorit dvere okno trosku pootvorilo ale nie natolko aby som mohol otvorit dvere... a tiez som musel opriet o sklo dlane a potiehnut trosku dole aby som vedel otvorit.... problem bol v tom ze ked som rozobral dvere..... :D celkom ma prekvapil pristup. :D a lanko ktore ide z motorceka do pravej strany teda smerom k zamku bolo nedostatocne naspanovane a tym nestiahlo okno....hore slo pekne...su tham aj thake sponky ktore dokladanim spanujes bovdeny aby bolo lanko co najviac naspanovane ale tie uz som mal plne cize som to riesil thak ze som zo selepa zobral tu ciernu plastovu krytku odrezal koniec prerezal jednu stranu/do pismena C/ aby som ju vedel natiahnut cez lanko a na konci bovdena je zelene male plastove ukoncovadlo ktore je uchytene v kovovom drziaku pred kolieskom...a tham na then ukoncovak som ho natiahol a lanko tym dospanoval.... okno ide krasne...

deyva
auto: Free I 3D 2.0Di,2000

#8 Příspěvek od deyva » 18 říj 2012 20:05

Zdravím pánové, jsem tu nový, když vidím kolik je tady zapálených lidí, měl bych na vás pár otázek a chtěl bych poprosit o odpověď... (Momentálně řeším koupi Freelandera I, 2000 rok). Chtěl bych se zeptat, jak je to s HDC, leccos jsem tady četl. Prohlížel jsem si onoho Freelandera a na řadicí páce nejsou ty žlutý vypínače... je prakticky holá... Na netu jsem hodně hledal, ale neviděl jsem žádnýho bez těch tlačítek. Dělaly se Freelandery i bez HDC nebo to jen někdo oddělal? Další věc bych se chtěl zeptat, pokud jsem pochopil, 2.0 TD4 se dával od roku 2001, jestli jsem hledal správně. Takže na 2000 musí být ten 2.0Di? Ten Di má turbo? Řekl bych totiž, že jsem v motorovým prostoru turbo viděl, ale techničák jsem zatím neviděl, tak nevím co tam je přesně za motor.

To by bylo prozatím vše :-). Díky moc předem za odpovědi.

S pozdravem,

Deyva

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#9 Příspěvek od Tim » 19 říj 2012 05:58

Ahoj. Někde jsem cetl, že se free vyrábělo i bez HDC. A ano, 2.0di má turbo ;-)
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

freeland

#10 Příspěvek od freeland » 19 říj 2012 18:23

Souhlas s Timem.. :-) Mám ten motor 2.0 di 72kw a turbínu má, je sice taková menší, ale trochu to oživí... :-) Tak ať se kup zdaří.. :-)

Odpovědět