POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY na všechny Land Rovery
Moderátor: Miky_CZ
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Re: VRAKOVIŠTĚ na všechny Land Rovery, diagnostika LR
Nebyli by hagusy na 3dvěř free? Pokud možno i s nějakýma příčníkama? Asi blbá otázka ....jsou vůbec origo nerezový?
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Nerezové se nedělaly, jenom černé.
Teď jsou na 3dv zase prodané.
K
Teď jsou na 3dv zase prodané.

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
No nedá se nic dělat zkusím si vyrobit nerezový sám.jen musím někde splašit rozměry bo se mě nechce měřit a počítat. Dík za odpověď.
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
-
- tel.: 0905667236
- auto: DII/2003
ahoj karle
Zhánam pravé dvere predné a aj zadné na DII 2003 holé nemáš nejaké ?
Ak ano tak akej farby?
Zhánam pravé dvere predné a aj zadné na DII 2003 holé nemáš nejaké ?
Ak ano tak akej farby?
- Sláma Karel
Dveře budu mít určitě.
Mám tam myslím zlaté, takové tmavošedočerné a možná ještě zelené. Možná tam budou ještě nějaké další v regále.
K
Mám tam myslím zlaté, takové tmavošedočerné a možná ještě zelené. Možná tam budou ještě nějaké další v regále.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Vážení uživatelé LandRover fóra,
aniž bych chtěl komukoliv uškodit nebo mu způsobit jakékoliv nepříjemnosti musím Vás upozornit na to, že pan Slámič si klidně na fóru přečte, že mi odešlo ACE (takové dvě divné trubky od nějakého bazmeku uloženého v pravém předním podběhu za kolem), a vůbec ho nenapadne mi zavolat, že si to přečetl, zeptat se jak se mám, co žena, děti, atd... a že je má na vrakáči. To jsem z něj musel pracně vytlouct po telefonu
Nedejbože, že by mi řekl, kolik by za to chtěl, přestože jsem se ho několikrát nezeptal!!!
K tomu bych ještě chtěl upozornit, že jsem ho několik let uháněl o elektrické ovládání na šíbry, a když se mu to konečně povedlo, tak mi to zavolal jen jednou.
To že jsem na to ani nevzdechl (úplně jsem na to zapomenul) absolutně opominul a NIKDY se neobtěžoval mi to 10x připomenout.
Když jsem se o tom MUSEL osobně zmínit v rámci již vzpomenutého rozhovoru po telefonu, tak mi klidně drze řekl, že tam možná příští týden nebude. A to tam to ovládání leží už skoro rok (nejméně).
Pokud máte někdo podobnou zkušennost, navrhoval bych, abychom se všichni sešli u GOBEYho doma (=online právní služby), a vypili mu všechny zásoby alkoholu.
Pokud se (pan) Slámič za všechny své (i budoucí) prohřešky proti soudružskému soužití neomluví společnými silami donutíme GOBEYho sepsat hromadnou stížnost (nejlépe k mezinárodnímu soudu pro lidská práva) na Vrakáč Slámič.
Akceptaci veřejné omluvy v médiích (BBC, CNBC, Al Jazeera, London Times, apod) bychom ještě samozřejmě mohli uvážit.
S pozdravem
Default & 5.Gambrinus (nebo šestý??? - už ani nevím)
aniž bych chtěl komukoliv uškodit nebo mu způsobit jakékoliv nepříjemnosti musím Vás upozornit na to, že pan Slámič si klidně na fóru přečte, že mi odešlo ACE (takové dvě divné trubky od nějakého bazmeku uloženého v pravém předním podběhu za kolem), a vůbec ho nenapadne mi zavolat, že si to přečetl, zeptat se jak se mám, co žena, děti, atd... a že je má na vrakáči. To jsem z něj musel pracně vytlouct po telefonu
Nedejbože, že by mi řekl, kolik by za to chtěl, přestože jsem se ho několikrát nezeptal!!!
K tomu bych ještě chtěl upozornit, že jsem ho několik let uháněl o elektrické ovládání na šíbry, a když se mu to konečně povedlo, tak mi to zavolal jen jednou.
To že jsem na to ani nevzdechl (úplně jsem na to zapomenul) absolutně opominul a NIKDY se neobtěžoval mi to 10x připomenout.
Když jsem se o tom MUSEL osobně zmínit v rámci již vzpomenutého rozhovoru po telefonu, tak mi klidně drze řekl, že tam možná příští týden nebude. A to tam to ovládání leží už skoro rok (nejméně).
Pokud máte někdo podobnou zkušennost, navrhoval bych, abychom se všichni sešli u GOBEYho doma (=online právní služby), a vypili mu všechny zásoby alkoholu.
Pokud se (pan) Slámič za všechny své (i budoucí) prohřešky proti soudružskému soužití neomluví společnými silami donutíme GOBEYho sepsat hromadnou stížnost (nejlépe k mezinárodnímu soudu pro lidská práva) na Vrakáč Slámič.
Akceptaci veřejné omluvy v médiích (BBC, CNBC, Al Jazeera, London Times, apod) bychom ještě samozřejmě mohli uvážit.
S pozdravem
Default & 5.Gambrinus (nebo šestý??? - už ani nevím)
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
donebevolajiciskandal!!!

http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jak je sjevé, můj příspěvek dopaudl na velmi úrodnou poúdu.
V ránci celé řady kladných ohlasů bychom možná měli přegodnotit másto srazu podobně nespokojenách zákazníků Vrakáče Slámáč, a začét u LOWa doma. Tan bychom vypiloie švšechen alkohol, a až poté co dojde poslední špint by teprve začalo stěhování národa směrem k půůvodně navrhovanému schhromaždišťovi.
K tomu b\ych rád přizval i všechny pčihlížející, kteří přestože si prozatím nejsou vědomi žádnéhop podobného excvesu vůči jejich osobě, a tudíž mají pocit že je všwe v naprostém pořádku, aby nsás na této protestní akcié podpořili
Když už se obecně podporují jyakékoliv jiné menšiny, myslím že je na čase podpořit i tuto (=default).
S pozdravem
default & Gamrinusovové (teď už vážně nevím kolik nás vlastně je, protože vf tom monžstí se to fakt blbě počítá...)
V ránci celé řady kladných ohlasů bychom možná měli přegodnotit másto srazu podobně nespokojenách zákazníků Vrakáče Slámáč, a začét u LOWa doma. Tan bychom vypiloie švšechen alkohol, a až poté co dojde poslední špint by teprve začalo stěhování národa směrem k půůvodně navrhovanému schhromaždišťovi.
K tomu b\ych rád přizval i všechny pčihlížející, kteří přestože si prozatím nejsou vědomi žádnéhop podobného excvesu vůči jejich osobě, a tudíž mají pocit že je všwe v naprostém pořádku, aby nsás na této protestní akcié podpořili
Když už se obecně podporují jyakékoliv jiné menšiny, myslím že je na čase podpořit i tuto (=default).
S pozdravem
default & Gamrinusovové (teď už vážně nevím kolik nás vlastně je, protože vf tom monžstí se to fakt blbě počítá...)
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
- Kontaktovat uživatele:
No dál už to tady asi nebudu zaírat a j eěště spudí,m Elitotta a půljdu si na chvoilku odpořoinout-. Já nmaa tzhle sresy fakt raeguji špatnš.
defaultr
P:S: Tomu uý jsem taky volat dneska ěx. Jednou to vzalk jakýsi borec, a pak nšjakíá děva.TO že mi borec oynámil, že tam Elitott není mi nevadí, troi se stane... , ae žemi ta holka nedala teledon a addresu je na paováženoiu...
defaultr
P:S: Tomu uý jsem taky volat dneska ěx. Jednou to vzalk jakýsi borec, a pak nšjakíá děva.TO že mi borec oynámil, že tam Elitott není mi nevadí, troi se stane... , ae žemi ta holka nedala teledon a addresu je na paováženoiu...
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
- Sláma Karel
Myslíš doufám její tel a adresudefault píše: P:S: Tomu uý jsem taky volat dneska ěx. Jednou to vzalk jakýsi borec, a pak nšjakíá děva.TO že mi borec oynámil, že tam Elitott není mi nevadí, troi se stane... , ae žemi ta holka nedala teledon a addresu je na paováženoiu...

Jinak děkuji za tvoje slova chvály. Dalo to práci ti tam ty věci tak dlouho schovávat a odolávat nabídkám jiných zákazníků. No ale když jsem ti to slíbil, tak přeci rok sem rok tam, se vyplatí počkat na toho pravého

K

28 let praxe
28 let praxe
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
tož ale chcu velků zálohu předééémdefault píše:.........
..........

Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kontaktovat uživatele:
DěkujuSláma Karel píše:Myslíš doufám její tel a adresudefault píše: P:S: Tomu uý jsem taky volat dneska ěx. Jednou to vzalk jakýsi borec, a pak nšjakíá děva.TO že mi borec oynámil, že tam Elitott není mi nevadí, troi se stane... , ae žemi ta holka nedala teledon a addresu je na paováženoiu...![]()
Jinak děkuji za tvoje slova chvály. Dalo to práci ti tam ty věci tak dlouho schovávat a odolávat nabídkám jiných zákazníků. No ale když jsem ti to slíbil, tak přeci rok sem rok tam, se vyplatí počkat na toho pravého![]()
K
už jsi natolik zpátky že se třeba v příštím týdnu budeš vyskytovat v práci?
Že bych si pro to ovládání konečně dojel. Trubky na ACE asi raději koupím nové - spousta lidí tady vyhrožuje s tím, že ty starší mají problémy s těsněním... takže o to mám docela obavy...
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
- Sláma Karel
No tak zatím s tím, že přijedeš jenom vyhrožuješ už přes rok.
Zavolej, v úterý odpoledne tam zase určitě budeme.
K

K

28 let praxe
28 let praxe
- Kontaktovat uživatele:
Tak se asi nestihlo... alespoň si nejsem vědom že by takový telefonát proběhl.Sláma Karel píše:No tak zatím s tím, že přijedeš jenom vyhrožuješ už přes rok.![]()
K
Hele nebudeš někdy v Praze že bych ti alespoň předal peníze za to ovládání? Já se pro to pak někdy zastavím.
Doufám že to není úročené, že to nepodléhá skladnému, a že pokud budeš vymáhat nějakou nemajetkovou újmu, tak pouze v tekutém stavu.
Já mám tak trošku sezónu = málo času. Tak asi do února a pak už bude volněji...
Do toho všeho po mě doma chtějí odjet někam na dovolenou a případně tam otěhotnět. Jednak nevím k čemu to je, a nejvíc mě na tom děsí ta podmínka, že to má být (nejlépe) romanticky...
Mimochodem holky nevíte někdo co je to ta romantika??? Roste to někde v lese nebo se to maže na chleba? Pokud by to zasluhovalo nějaké bližší vysvětlení/zaškolení, tak jsem kdykoliv k dispozi (večeře + snídaně samozřejmostí). Taky co bych pro rodinu neudělal, že...
To je život k ničemu tohleto... starosti furt nějaké zbytečné a podobně...
Do toho všeho tady jeden řeší kolik stojí Plzeň... si má dát Gábinu jako já
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
jeeeeeeeeeeeeeeeee takovej starej a tak nevedomej. Prosimte, my teda s Tatarem dorazime a ukazeme Ti na Tvem domacim prikladu tu romantiku 
PS:kajo sorry

PS:kajo sorry
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
- diskous
- tel.: 731479461
- auto: Disco I 300 Tdi
Ahoj Karle , máš prosím repro do L.P. dveří na D-I r.97 šedé ? Dík za odpověď
hotel-a-restaurace-zatisi tel: 731 479 461
Taky přihodím poptávku, tentokrát na něco, co určitě nikdy nikdo nechtěl. Třístovka, kterou jsem koupil (resp. 3 třístovky, a jsou prý na nich i díly od tebe), sloužila jako pracovní a zřejmě překážely středové části zadních pásů včetně celého středního, takže byly vyhozeny (doslova). Ne že bych byl poctivým "poutačem" a vzadu pojede někdo taky vyjímečně, ale policajti je chtít budou. Pak by ještě bodla béžová roletka do kufru, případně tapec 5. dveří.
A k autům bylo plno dílů, části se rád zbavím, např. asi 2 sady hliníkáčů.
Ď.
JSK
A k autům bylo plno dílů, části se rád zbavím, např. asi 2 sady hliníkáčů.
Ď.
JSK
- Sláma Karel
Zavolej a něco vymyslíme. Ale musím tě zklamat s tou teorií, že ty zadní pásy nikdo nechce. Právě že hodně lidí je chce do těch dotažených Disco z Holandska a Francie co jezdili jako dvoumístné. Tady si do toho lidi pak dávají zpátky ty zadní sedačky.
Ale určitě tam něco najdeme
K

Ale určitě tam něco najdeme

K

28 let praxe
28 let praxe
- František115
- auto: RRC 200Tdi
Zdravím, chtěl jsem se optat nebylo-li by nějaké levné kompletní kolo jako rezerva do RRC.
Díky za info František
Díky za info František
napiš aspoň rozměr gumyFrantišek115 píše:Zdravím, chtěl jsem se optat nebylo-li by nějaké levné kompletní kolo jako rezerva do RRC.
Díky za info František

Def 110 ???, RR 3,6 TDV8, EX D2 TD5, EX Def 90 300TDi, EX Disco 300TDi
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054