přemýšlím nad tímdle ..
Moderátor: stan
přemýšlím nad tímdle ..
Ahoj,
Přemýšlím nad tímdle vozítkem http://auto.bazos.cz/inzerat/16575933/R ... FFROAD.php" onclick="window.open(this.href);return false; neznáte to někdo? nemáte to někdo blízko?
Jakýkoliv info co by mi poradilo jestli koupit nebo nekoupit by se hodilo
Přemýšlím nad tímdle vozítkem http://auto.bazos.cz/inzerat/16575933/R ... FFROAD.php" onclick="window.open(this.href);return false; neznáte to někdo? nemáte to někdo blízko?
Jakýkoliv info co by mi poradilo jestli koupit nebo nekoupit by se hodilo
Re: přemýšlím nad tímdle ..
To auto neznám, ale je mi povědomé, myslím, že už tu někdy v inzerci proběhlo na fóru...
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Tak to ti přeji hodně štěstí. Já to auto znám velmi dobře. Je poskládané jak se dá. Ale jezdí.
Na něm mají cenu akorát nějaké díly.
Původní majitel, mimo jiné můj kamarád, ho prodal původně do oběhu za 18tis. To bych ho koupil na díly i já, kdyby mi to řekl, ale za tuhle cenu určitě ne.
K
Na něm mají cenu akorát nějaké díly.
Původní majitel, mimo jiné můj kamarád, ho prodal původně do oběhu za 18tis. To bych ho koupil na díly i já, kdyby mi to řekl, ale za tuhle cenu určitě ne.

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Aha,
tak to mě zájem dost přešel. Doufal jsem že by se do toho muselo nacpat tak do 15T aby z toho bylo rozumny auto na vyzkumy do Rumunska.
škoda škoda tak ať si to pán nechá
A nevěděl bys o něčem poodbným? Ideálně v tom lpg a aby to nebyl automat?
tak to mě zájem dost přešel. Doufal jsem že by se do toho muselo nacpat tak do 15T aby z toho bylo rozumny auto na vyzkumy do Rumunska.
škoda škoda tak ať si to pán nechá

A nevěděl bys o něčem poodbným? Ideálně v tom lpg a aby to nebyl automat?
To jsi se upsal, nebo bys opravdu radši ten benzin v manuálu?Rauco píše:.. a aby to nebyl automat?

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Sláma Karel
Určitě si kup automat.
Myslím, že když do tohohle narveš ještě nějaké peníze, tak se z toho to auto udělá také.
Ale počítej s tím, že gumy nebudou nic moc. Naviják taky nevím jestli funguje, a kardany ti budou pořád vibrovat, to se bohužel nedá s těmi patrolými nápravami odstranit. Mám to osobně vyzkoušené a nepomohli ani oba kardany se třemi kříži.
Ty nápravy jsou ale zase výhoda. Je tam dobrý převod na velké kola a je tam rovnou zadní uzávěrka (otázka je jestli funguje) a jsou o hodně pevnější než nápravy origo LR. (to neznamená, že nepraskají) Ale na běžný offroad v pohodě.
To LPG je také výhoda, ale nejsem si jistý jestli je tam zapsané v TP.
No určitě by jsi to musel nastříkat, takhle to vypadá hrozně. Když byl ještě celý žlutý, tak byl docela hezký.
Taky se zeptej jestli už to jezdí OK i na benzín. Myslím, že mu dřív moc nechutnal.
Jo a jinak to auto už v Rumunsku několikrát bylo, a kdyby se sečetli všechny ty auta ze kterých je, tak bych řekl že fakt hodněkrát
K
Myslím, že když do tohohle narveš ještě nějaké peníze, tak se z toho to auto udělá také.
Ale počítej s tím, že gumy nebudou nic moc. Naviják taky nevím jestli funguje, a kardany ti budou pořád vibrovat, to se bohužel nedá s těmi patrolými nápravami odstranit. Mám to osobně vyzkoušené a nepomohli ani oba kardany se třemi kříži.
Ty nápravy jsou ale zase výhoda. Je tam dobrý převod na velké kola a je tam rovnou zadní uzávěrka (otázka je jestli funguje) a jsou o hodně pevnější než nápravy origo LR. (to neznamená, že nepraskají) Ale na běžný offroad v pohodě.
No určitě by jsi to musel nastříkat, takhle to vypadá hrozně. Když byl ještě celý žlutý, tak byl docela hezký.
Taky se zeptej jestli už to jezdí OK i na benzín. Myslím, že mu dřív moc nechutnal.
Jo a jinak to auto už v Rumunsku několikrát bylo, a kdyby se sečetli všechny ty auta ze kterých je, tak bych řekl že fakt hodněkrát

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
S tím automatem, já tomu teda moc nerozumím, nikdy jsem to neřídil tak si to nedokážu představit v terénu. Takže to byla jen laická otázko/poznámka. Výhody si nechám rád vysvětlit.
Děkuju za info, ale stejně do toho rýpnu.Sláma Karel píše:Určitě si kup automat.
Jo a jinak to auto už v Rumunsku několikrát bylo, a kdyby se sečetli všechny ty auta ze kterých je, tak bych řekl že fakt hodněkrát![]()
K
Jak se to projevuje že kardany vibrují? Klepe se volant nebo jak? Nedokážu si to představit.
No já jsme zdrovna v Rumunsku tak se mi moc pánovi volat nechce a na sms nereaguje a mejl tam nemá. Tak jsme se hloupě chtěl zeptat jestli kdybys nahodou měl cestu okolo, tak se na to nekouknul a nepoptal se (samozřejmě všecky naklady uhradim) a nekouknul se na to. Já tomu prd rozumím. Naposled když jsem si koupil auto tak jsem do něj nalil dvakrat tolik co mě stálo

- petriiik
- tel.: +421940505112
- auto: SVAŘÁK
ja mam automat a do terenu by som uz manual nechcel, je to dost vyhoda ked mas ist niekde medzi stromy a tocit volantom a neviem si predstavit v urcitych situaciach ze by som mal aj radit, a to ma skoro kazdy odhovaral a aj teraz sa este najdu ludia co sa mi snazia vysvetlit ze automat do terenu je na
, ja sa len usmejem a otvorim dvere nech sa pozru s cim jazdim 

"Auto musi najskor ist, az potom moze vyzerat"
A jak to reaguje v terenu? Jak rikam nikdy jsme automat neridil (nepocitaje karavanu) tak si to vubec nedokazu predstavit.petriiik píše:ja mam automat a do terenu by som uz manual nechcel, je to dost vyhoda ked mas ist niekde medzi stromy a tocit volantom a neviem si predstavit v urcitych situaciach ze by som mal aj radit, a to ma skoro kazdy odhovaral a aj teraz sa este najdu ludia co sa mi snazia vysvetlit ze automat do terenu je na, ja sa len usmejem a otvorim dvere nech sa pozru s cim jazdim
Takze dekuju za rady a popisy

Tohle vlákno stojí pro tebe za přečteníRauco píše:
A jak to reaguje v terenu? Jak rikam nikdy jsme automat neridil (nepocitaje karavanu) tak si to vubec nedokazu predstavit.
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... ebo+manual" onclick="window.open(this.href);return false;
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Benjamin píše:Tohle vlákno stojí pro tebe za přečteníRauco píše:
A jak to reaguje v terenu? Jak rikam nikdy jsme automat neridil (nepocitaje karavanu) tak si to vubec nedokazu predstavit.
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... ebo+manual" onclick="window.open(this.href);return false;

Vibrovat to bude furt, protože patrol má zadní dif uprostřed, takže se kardan eště
láme do strany...
láme do strany...
Už radši na nic...
Není zač, snad ti to pomůže v rozhodování. Taky mi pomohlo si to vlákno proštudovat, když jsem kupoval Disco...Rauco píše:
Děkuji pán velkomožný
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Sláma Karel
A přední ještě navíc víc vpravoSJ410 píše:Vibrovat to bude furt, protože patrol má zadní dif uprostřed, takže se kardan eště
láme do strany...

K

28 let praxe
28 let praxe
Sláma Karel píše:A přední ještě navíc víc vpravoSJ410 píše:Vibrovat to bude furt, protože patrol má zadní dif uprostřed, takže se kardan eště
láme do strany...![]()
K
Protože je širší...
Už radši na nic...
Jak je to poznat ty vybrace při řízení? Přenáší se to do volantu? Nebo se "třese" celý auto?
- Sláma Karel
Já tedy nevím, ale mě to nikdy s autem ani řízením nic nedělalo. Jenom ten zvukový efekt je příšerný.
K
K

28 let praxe
28 let praxe
- petriiik
- tel.: +421940505112
- auto: SVAŘÁK
mne rozvibrovala volant aj poloos ktora nebola uz moc rotacna, niekde napisem co snou spavili
"Auto musi najskor ist, az potom moze vyzerat"