na 1.8 sú už dvojité a chladené....
Moderátor: Safraporte
fugín píše:![]()
ježíš lidi,koukám že sem si asi tím příspěvkem nas..l. Já nemůžu zásobovat forum kotoučema...mám tu práci rád a docela mě dobře živí...majkro píše:fugín píše:Jo věřím jim dost,měl sem je na víc autech. Pro známý a kamarády je cena jednotná...litr božkova. Problém je v tom že na LR děláme jen dva typy a to ještě jen na nějakýho osobního rovera,jsme součástí nadnárodní firmy pobočky v německu v anglii u nás.... Každá pobočka má určitý objem výroby s ohledem na místní trh. Lidi svině kradou. Němci dělají např. na Škodovky,u nás zase na německý auta. A kotouče na free se dělají v německu a v anglii. Sám bych je potřeboval,ale u nás v Hradci je neděláme. Možná by je pro mě mohl přivézt kamioňák co pendluje mezi německou,anglickou firmou a náma. Už sem takhle dvoje kupoval,byly jen za režijní náklady za euro,ale bylo to na dlouhý lokte. Dneska se už na sklady moc nedělá a výroba určitého kotouče je závislá na objednávkách Teves Continental. To znamená že se nedělají každý měsíc.
Takze muzes za litr bozkova udelat kotouce na Audi, ktery se daji prodat a za ne koupit kotouce na free?