Chtěl jsem aby se co nejvíc podobal originálu a zde je výsledek posuďte sami

Moderátor: Miky_CZ
Jsou zapuštěný cca 6mm nasazují se zevnitř a jsou na gumě takže když nacouvám do něčeho tak by měly zalézt dovnitř.Acon píše:Tak ten ej elegantnýškoda, že tie svetlá nezapustil trochu viac aby boli chránené ak nacúvaš do svahu a pod.
Cena byla smluvní napiš nebo zavolej Hubertovi a domluv se s ním na podrobnostech.MadTom píše:Podle fotek super, po předním nárazníku od Elliota, je tohle druhek, co nevypadá jako hranatá krabice. Docela mě to zaujalo. Dal by se sehant? Z kolik? Kolik to váží? Jak složité by bylo do toho dostat ještě naviják?
Jak píše Sloon světla jsou kousek zapuštěná právě z toho důvodu jak píšeš. Na fotkách to není moc dobře vidět. I když pokud s tím někde budeš chtít odhrnovat svah tak to praskou ani s tím zapuštěním. Navíc jsou na přichycena gumou takže kousek zalézt můžou. Víc jsem je zapouštět nechtěli protože už by to pak nevypadalo jak origo.Acon píše:Tak ten ej elegantnýškoda, že tie svetlá nezapustil trochu viac aby boli chránené ak nacúvaš do svahu a pod.
Dal by se sehant? Dal,ale má to jistá úskalí. Potřebuji několikrát auto na připasování. A taky záleží jak sem na tom s časem. A ten teď moc nemám. Takže možná až o prázdninách. Musím dodělat stany.MadTom píše:Podle fotek super, po předním nárazníku od Elliota, je tohle druhek, co nevypadá jako hranatá krabice. Docela mě to zaujalo. Dal by se sehant? Z kolik? Kolik to váží? Jak složité by bylo do toho dostat ještě naviják?
Tak t jsi mě dostal, myslel jsem že je to fotka původního plastového, klobouk dolůHubert píše:Nezapoměl . Nápis je tam ale na tech fotkách zezadu není vidět. Nápis je vidět
jak leží na té bedně od piva.
a oplatilo saMiky_CZ píše:pekne, pekne ale jsme o krok pozadu, na slovensku uz nejsou narazniky v mode, kdyz prijeli slovaci do ostravy na strz tak vsichni jako prvni odmontovali zadni narazniky a az pak sli jezdit