to mi je povědoméPavelU píše:

to mi je povědoméPavelU píše:
Ne, na tachometru je 200km/h, ta zelená stupnice...Acon píše:to sa dá ako dosiahnuť? Zrejme mu preklzuje menič, či?
problém to není, chce to jen vědět, že to bude brzdit déle než břichoplaz. P38 na to jakou má stavbu zvládne hodně - na okreskách i na dálnicialap píše:Dálnice a není v tom problém. To auto umí dosáhnout i 200, ale je to opravdu o ústa s těma pevnýma nápravama.
Alape tak teď kecáš.alap píše:Dálnice a není v tom problém. To auto umí dosáhnout i 200, ale je to opravdu o ústa s těma pevnýma nápravama.
opravuji svůj příspěvek,ve skutečnosti se dá dosáhnout opravdu rychlosti mírně pod 200, to co píše KSláma Karel píše:Alape tak teď kecáš.alap píše:Dálnice a není v tom problém. To auto umí dosáhnout i 200, ale je to opravdu o ústa s těma pevnýma nápravama.![]()
Měl jsem už dost P38 a jezdím s nimi už asi od roku 2001. 200km/h se s ní dosáhnout nedá ani z nejprudšího dálníčního kopce.
Má totiž při 196km/h omezovač. Těch 196 jede i po rovině, ale víc ani prd. Omezí ti palivo a prostě víc nejede. Mám to několikrát osobně vyzkoušené na více z těch aut.
Lehčeji se na těch 196 rozjíždí překvapivě ty ECO od rv 99 co už mají vstřikování Bosch. Tomu Lucasu to trvá krapet déle, ale obě varianty 196 a konc.
A to ještě upozorňuji, že tachometrových 196 ne skutečných.![]()
K
... si daleko od pravdy. Vymena zdochnuteho motora. Toto je to prave LEGO.MOPADŽI píše:Dano .....to je corka![]()
![]()
Slavné testovací kolečko RPI v okolí Horsfoldu (Norwich, Norfolk, UK), co jsem se po něm najezdil při ladění toho mého motoru. A stejně mi ho nejlíp nakonec naladil Pešlik na Valašsku, dokonce si na to nevzal ani stroboskop. Prostě to našteloval jen tak na ucho a jede to parádně.PavelU píše:Tak tu pro Neklana dám ještě moje oblíbené video......z prostředí, které Neklan důvěrně zná. Může si malinko zavzpomínat a my ostatní zaslintat...
![]()
http://youtu.be/UYkbvB0uOn8" onclick="window.open(this.href);return false;
Neklane, je to stejně krasavec. 2 -door a ještě ta krásná blankytná modř, prostě nádheraNeklan píše:
Slavné testovací kolečko RPI v okolí Horsfoldu (Norwich, Norfolk, UK), co jsem se po něm najezdil při ladění toho mého motoru. A stejně mi ho nejlíp nakonec naladil Pešlik na Valašsku, dokonce si na to nevzal ani stroboskop. Prostě to našteloval jen tak na ucho a jede to parádně.
Jinak ale na projížďky Rangiem po Norfolku mám ty nejlepší vzpomínky: http://rangerover.rajce.idnes.cz/Range_ ... e_03_2009/#" onclick="window.open(this.href);return false;