Jestli je to Jarda,tak je to Pešlík .....PavelU píše: otázka zní, kdo jede s číslem 12...

A je to Jarda

Moderátor: Miky_CZ
Jestli je to Jarda,tak je to Pešlík .....PavelU píše: otázka zní, kdo jede s číslem 12...
RudaK píše: Akorát vozidlo č.12 nejni Discovery ( viz téma ) ale RRC !![]()
To se nech překvapit, ale oficiální předání první ceny včetně fotodokumentace proběhne na Bonver Vallašské Rally ve ValMezu (23.-24.3.2012) u týmu MH Racing. Takže počítám s tvojí účastí...RudaK píše:p.s. Kua teď sem si teprve všimco je ta první cena _ Doufám,že aspoň " Pochvala před rozvinutou zastavou "
Tak to tam nemůžu chybět !PavelU píše: To se nech překvapit, ale oficiální předání první ceny včetně fotodokumentace proběhne na Bonver Vallašské Rally ve ValMezu (23.-24.3.2012) u týmu MH Racing. Takže počítám s tvojí účastí...
Chrom ? Blbost - v žádném případě . Ta červená s černou ladí sqele !! Pravda já bych volil i kola do černé ale tohle je O.K.Discovery1 píše:Máš pravdu, ale i tak bych to tam nedal. To bych tam dal raději nějaký chromovaný.
No musím uznat , že je to v celku důležitá věc - hlavně na tom spodku .Discovery1 píše:Tak já mám taky žlutý diferáky a červený tyče řízeníKaždému se libí něco no