šteňatá Jazvečík dlhosrstý štandard

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
Acon
tel.: 00421910600711
auto: DII TD5 1999

šteňatá Jazvečík dlhosrstý štandard

#1 Příspěvek od Acon » 02 úno 2012 21:33

zdravím. Dnes mi fena vrhla 5 zdravých šteniat. 3x pes, 2x fena. Ide o čistokrvné psy po "papierových" rodičoch.
Ak by niekoho zaujímalo viac, tak:
Fena-matka má splnené podmienky chovnosti, je SK šampión krásy + má farbiarske, brlohárske a jesenné skúšky. Na medzinárodnom 2oj dňovom brlohu bola 2. najlepší pes. Je skvelý durič, stopár a farbiar.

Pes otec - toho som kúpil do chovu (keďže momentálne na SK neexistuje kvalitný chovný pes) no začal som podnikať a na psa som nemal čas :-( no je po skvelých rodičoch. V lese pracuje skvele na stope aj v nore.
otec otca :wink: DERRICK DU CHENE DANIELE svetový šampión krásy , skúšky nie je priamy link, http://www.amery.wz.cz/new_page_4.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
matka otca QUEEN ELIZABETH AMERY Europsky šampión krásy, skúšky tiež bez priameho linku http://www.amery.wz.cz/new_page_4.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozor, na fotkách sú to ešte mladé psy, neosrstené, nedorastené...

Ako vidieť, som blbec že som sa mu nevenoval, no okolnosti boli aké boli.
Takže ak niekto potrebuje pekného psa na prácu alebo len skvelého spoločníka, odber je možný začiatkom apríla.

Cena 60 €čok
Do paneláku nedám. Sorry
Foto z dneška
Přílohy
Fotografia0715.jpg
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.

Acon

Re: šteňatá Jazvečík dlhosrstý štandard

#2 Příspěvek od Acon » 02 úno 2012 21:34

ešte foto otca
Přílohy
Fotografia0605.jpg
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.

Richard B

#3 Příspěvek od Richard B » 03 úno 2012 11:23

Doma mám 3 ročnú fenku krátkosrstú jazvečíčku, uvidím či mi to doma prejde by som zobral fenku nech sa sama nenudí.
LAND ROVER DISCOVERY ESQUIRE 300TDI automat

pablo.gs
auto: ex DII TD5

#4 Příspěvek od pablo.gs » 03 úno 2012 11:34

Acon píše:ešte foto otca
Který z těch dvou to je? :D
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.

Acon

#5 Příspěvek od Acon » 03 úno 2012 20:16

no predsa ten sivo biely :lol:

Po prvej noci musím žial skonštatovať, že zostali len 4 :cry: a dnes po vyše 24h vrhla ešte 2ks, takže celkovo ich chúďa mala 9. No tie 4 čo zostali sú mimoriadne životaschopné a užívame si obrovskú radosť. Je skvele, sledovať ako to má príroda skvele zariadené.

Acon

#6 Příspěvek od Acon » 03 úno 2012 20:20

Richard B píše:Doma mám 3 ročnú fenku krátkosrstú jazvečíčku, uvidím či mi to doma prejde by som zobral fenku nech sa sama nenudí.
Či už bide odomňa, alebo z iného zdroja, zo skúseností musím potvrdiť, že pes úplne ožije ak dostane parťáka. Dlho som mával len jedného, no moja známa, chovateľka tohoto plemena má vždy vyše 10 schovných psov + aktuálne šteňatá v rôznom veku a to je na tú svorku úžasný pohlad. Ja mám len 2 ale tí psi sú z toho úplne happy

pina007
auto: range rover p38

#7 Příspěvek od pina007 » 03 úno 2012 21:56

co kdyz je ten pes je starsi a ty mu koupis partaka urcite to nebude delat dobrotu ne? uz sem parkrat uvazoval nasemu pejskovi koupit druhyho ale nadruhou stranu uz bych asi nemel kde spat :chuckle

Allan
tel.: 731584386
auto: Freelander 1
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Allan » 04 úno 2012 08:53

Je k tomu štěněti i kosmodisk :shock: :lol:

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#9 Příspěvek od Tim » 04 úno 2012 12:21

pina007 píše:co kdyz je ten pes je starsi a ty mu koupis partaka urcite to nebude delat dobrotu ne?
To je naopak super, tem starší pes strašně ožije :Pohoda:
Acon píše:Do paneláku nedám. Sorry
Proč ne??? Já to na jednu stranu chápu, ale věř mi že kolikrát pes v paneláku se kterým jde jeho milujíc í majitel 2-3x denně na procházku protože v té králíkárně nechce být má více pohybu než leckterý lovecký pes, který je sice u rodinného domu ale téměř stále v kotci 2x2 metry plus bouda. Jinak ale samozřejmě gratuluji ke krásným štěňatům!!! :clap A ať se pro ně najdou dobří páníčkové :mrk
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Acon

#10 Příspěvek od Acon » 04 úno 2012 18:52

Proč ne??? Já to na jednu stranu chápu....
Rešpektujem, že sú plemená, ktorým je v paneláku dobre. No Jazvečík také plemeno nie je. Moji sa normálne preháňajú po 20a pozemku okolo baraku, ale keď s nimi prídem na chalupu, kde majú nekonečný výbeh, sú ako vymenení. Je to jednoducho plemeno ktoré je vo svojom živle ak je voln evypustené, preto. Zatvárať ho do volieri nemá zmysel. Ni eje to veľký pes, ktorý kade chodí, tade po ňom zostáva vyšliapaná spevnená komunikácia a keď sa vyserie, nie je toho za kýbel. Ak ho treba zobrať zo sebou, prepravka pre 2 zaberie miesto ako 30l autochladnička :chuckle
Skrátka si myslím, že to nie je plemeno do paneláku, kde je izolovaný od života vonku.

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#11 Příspěvek od Tim » 04 úno 2012 21:21

Rešpektujem, že sú plemená, ktorým je v paneláku dobre. No Jazvečík také plemeno nie je. Moji sa normálne preháňajú po 20a pozemku okolo baraku, ale keď s nimi prídem na chalupu, kde majú nekonečný výbeh, sú ako vymenení. Je to jednoducho plemeno ktoré je vo svojom živle ak je voln evypustené, preto. Zatvárať ho do volieri nemá zmysel. Ni eje to veľký pes, ktorý kade chodí, tade po ňom zostáva vyšliapaná spevnená komunikácia a keď sa vyserie, nie je toho za kýbel. Ak ho treba zobrať zo sebou, prepravka pre 2 zaberie miesto ako 30l autochladnička :chuckle
Skrátka si myslím, že to nie je plemeno do paneláku, kde je izolovaný od života vonku.[/quote]
To chápu, také jsem jezevčíka měl. Byl to můj první pes. Také jsme pro něj měli zahradu o velikosti cca. fotbalového hřiště. Ale bohužel bude asi problém všechny udat takovým majitelům, kteří jim toto umožní. Chtěl jsem předtím jen říci že občas se pes z paneláku má lépe než pes od rodinného domku. Vím to z vlastní zkušenosti.
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Zamčeno