cudny zvuk z motora
Moderátor: Miky_CZ
cudny zvuk z motora
Zdravim
mam taky mensi mozno vecsi problem ked som dnes prisiel domov vystupil som z auta a nechal som bezat motor isiel z neho cudny pravidelny kovovy zvuk akoby kov narazal na kov islo to niekde z okolia vstrekovacieho cerpadla a cerpadla klimy bol to dost silny zvuk stalo sa mi to viac krat (ten buchot nebol taky silny) ale po case to prestalo tak som to nechal tak ale dnes to bolo velmi silne cim to moze byt?
je to taky zvuk:http://www.youtube.com/watch?v=sgtV9H18 ... ure=fvwrel
mam taky mensi mozno vecsi problem ked som dnes prisiel domov vystupil som z auta a nechal som bezat motor isiel z neho cudny pravidelny kovovy zvuk akoby kov narazal na kov islo to niekde z okolia vstrekovacieho cerpadla a cerpadla klimy bol to dost silny zvuk stalo sa mi to viac krat (ten buchot nebol taky silny) ale po case to prestalo tak som to nechal tak ale dnes to bolo velmi silne cim to moze byt?
je to taky zvuk:http://www.youtube.com/watch?v=sgtV9H18 ... ure=fvwrel
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: cudny zvuk z motora
Tak za prvé to vypadá, že ten motor na tom odkazu nejde na všechny válce. Ale to asi není tvůj, tenhle je z Defíka.
No a za druhé být tebou jdu po vakuové pumpě. Normálně ji vyndej něčím tu díru přelep, aby ti nestříkal olej ven.
A pak normálně nastartuj a zkus si to poslechnout jestli to zmizí.
K
No a za druhé být tebou jdu po vakuové pumpě. Normálně ji vyndej něčím tu díru přelep, aby ti nestříkal olej ven.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- klabus
- tel.: 774106760
- auto: LR Discovery
mě něco podobného dělal vývěva....je pod sáním lehce zapikaná nic méně se to dá odposlouhat:-)a moc bych za to nedal,že u tebe také....
DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
- klabus
Sláma Karel píše:Tak za prvé to vypadá, že ten motor na tom odkazu nejde na všechny válce. Ale to asi není tvůj, tenhle je z Defíka.
K
sakra,si mě předběhnul Karlos,než sem to nacvakal...
DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Vakuová pumpa = vývěvaklabus píše:mě něco podobného dělal vývěva....je pod sáním lehce zapikaná nic méně se to dá odposlouhat:-)a moc bych za to nedal,že u tebe také....

Takže má dva hlasy.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- klabus
Sláma Karel píše:Vakuová pumpa = vývěvaklabus píše:mě něco podobného dělal vývěva....je pod sáním lehce zapikaná nic méně se to dá odposlouhat:-)a moc bych za to nedal,že u tebe také....![]()
Takže má dva hlasy.
K
radši vývěva,vakuová pumpa zní jak ten nástroj...no radši mlčim...
DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
mas pravdu motor to neje moj ale rachot je rovnakyTak za prvé to vypadá, že ten motor na tom odkazu nejde na všechny válce. Ale to asi není tvůj, tenhle je z Defíka.
na tu pumpu hodim okoza druhé být tebou jdu po vakuové pumpě
aj ked zvuk sa prenasa po tom kove a trci kedy sa mu zachce tak je to podla mna dost silne lebo zozaciatku to vyzeralo na otrhnuty zadny vyfuk buchajuci po napravemě něco podobného dělal vývěva....je pod sáním lehce zapikaná nic méně se to dá odposlouhat:-)a moc bych za to nedal,že u tebe také....
diky za rady idem to cim skor zmaknut neh mam pokoj
tak som sa nato vybodol
vonku zima jak v rusom filme vyhrievanu dielnu nemam a do garazu auto nevojde takze musi vydrzad do leta 

- peppino
- tel.: 606486252
- auto: LR DII Td5
Staří fachmani používali jednoduchou diagnostiku-dlouhý šroubovák.Natoč motor a na místo,které Tě zajímá opři břit a heft lehce opři o ucho.A poslechem různých míst spolehlivě poznáš odkud to jde.
Pokud něco funguje,nebojte se použít kurvítko!
po dlhsich pozorovaniach som zistil ze motor trci len ked je zohriaty rachot pocut na dobrych 30metrov
video zde
:http://www.youtube.com/watch?v=sTtEJpWn ... e=youtu.be
video zde

- klabus
peto píše:po dlhsich pozorovaniach som zistil ze motor trci len ked je zohriaty rachot pocut na dobrych 30metrov
video zde:http://www.youtube.com/watch?v=sTtEJpWn ... e=youtu.be
este by to mohla delat pumpicka na naftu....mi tak napadlo....
DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
asi to bude ta pumpicka pretoze dnes auto nemalo ziadny vykon, na rovnej ceste maximalne 50kmh , problem na rovnej ceste rozbehnut a otacky nevysli na viac ako 1800este by to mohla delat pumpicka na naftu
dufam ze to nebude turbo

- klabus
peto píše:asi to bude ta pumpicka pretoze dnes auto nemalo ziadny vykon, na rovnej ceste maximalne 50kmh , problem na rovnej ceste rozbehnut a otacky nevysli na viac ako 1800este by to mohla delat pumpicka na naftu
dufam ze to nebude turbo
to mohla bejt klidne nafta,byla primrzla.....dopoledne sme rozdejchavali 4 zamrzle naftaky,zkus tu pumpicku,nestoji raketu...
DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
po vymene palivoveho filtra motor ide ako ma ziadne divne zvuky uvidime na ako dlho