výrazně zvýšení cen kvůli Euru
Moderátor: Acon
výrazně zvýšení cen kvůli Euru
Tak jsem zaznamenal pro mě dost šokující událost a sice, že kvůli kurzu eura se ceny všech Land Roverů zvedly cca o 10%. Což u mě vybraného Disca dělá navýšení o 130 tisíc. JSem zvědav jak se jim auta za tyhle ceny budou prodávat... 

Re: výrazně zvýšení cen kvůli Euru
Rozdíl v ceně Eura proti červenci letošního roku cca. 6% nahoru. Musí se tento rozdíl někde projevit. Prodejci nejsou charita, aby změny dorovnávali ze svého.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Zvyšování Eura mě nevadí
,spíš mě nahlodává vědomí,že může Euro padnout ( tak zvaný krach .... ) a co potom
To,že máme korunu ( možná i pevnou
) mě nenaplňuje klidem !
p.s. Dražší prodej LR se mě líbí i když prodat stávající nechci ( kdo by nebyl rád,že auta jdou nahoru,když jedno vlastním - po tom krkolomném pádu cen ) a nákup nového je zatím v nedohlednu ( asi vůbec
) . Vše myslím ohledně aut jako takových - t.z. nákup jiných aut, obzvlášť Land Roverů. Jsou mnohem důležitější věci než LR ....

p.s. Dražší prodej LR se mě líbí i když prodat stávající nechci ( kdo by nebyl rád,že auta jdou nahoru,když jedno vlastním - po tom krkolomném pádu cen ) a nákup nového je zatím v nedohlednu ( asi vůbec

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Vaša koruna môže na začiatkom roka zasa posilniť. No na ceny nových výrobkov to vplyv nebude mať, pretože je tu ešte inflácia a kvôli nej aj tak každý rok ceny rastú. Žial, naše jazdenky sa už teraz cenami blížia k darom. A to si LR ešte ako tak cenu drží. Keď sa pozerám na ceny iných áut, tak je to skoro polovica z toho, čo stáli pred 2-3rokmi
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
-
- auto: RR L322 TD6
Kurňa a já myslel,že LR se kupují za Libry... 

- RudaK
To jó,když si pro něho zajedeš na ostrovypan klobouk píše:Kurňa a já myslel,že LR se kupují za Libry...

Například já koupil LR za český kačky

- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
No jenže Libra podražila dvakrát tolik co Euro. Libra byla za 27kč a teď je skoro za 31kč
. Euro bylo kolem 24kč a teď je za 26kč. Takže Anglie už je na nákup aut srovnatelná s Evropou a to mě moc netěší.
K

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Aspon nemusíš jazdiť tak ďaleko 

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- RudaK
Sláma Karel píše: Anglie už je na nákup aut srovnatelná s Evropou . K
Acon píše:Aspon nemusíš jazdiť tak ďaleko

- Sláma Karel
No ale bohužel je jen otázkou času, kdy budou muset zdražit i České eshopy s díly na LR.
Podle mě to nemůžou dotovat dlouho. Bo když vezmu jejich marži, tak jim po zdražení díky kurzu Libry, někde mezi 12-14% od léta, moc asi nezbývá. (nevšiml jsem si, že by naši od léta zdražovali)
K

Podle mě to nemůžou dotovat dlouho. Bo když vezmu jejich marži, tak jim po zdražení díky kurzu Libry, někde mezi 12-14% od léta, moc asi nezbývá. (nevšiml jsem si, že by naši od léta zdražovali)

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Karel má pravdu...
Průměrně měsíčně utratím v Anglii za díly kolem sto až sto dvacet tisíc a zdražení Libry mě docela štve, protože ceny držím na cenách českých eshopů.
Průměrně měsíčně utratím v Anglii za díly kolem sto až sto dvacet tisíc a zdražení Libry mě docela štve, protože ceny držím na cenách českých eshopů.
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
- RudaK
Pamatuju Libru za 56,00 Kč .......a mzdy u nás větší určo nebyly 

- Sláma Karel
RudaK píše:Pamatuju Libru za 56,00 Kč .......a mzdy u nás větší určo nebyly
No Rudo já byl v Anglii nakupovat ještě za 62 Kč.

No ale problém je v tom, že ty ceny byly stanovované loni přes zimu a na jaře, a to byla libra za 27 Kč.

Taky jsem v Anglii od jara nebyl. A asi to nevypadá, že bych se tam chystal. Tady už ty auta koupím o 10tis dráž než v Anglii a to by mi nestačilo ani na dopravu. Nemluvě o tom, že je tam ještě mnohem víc věcí na prodej tím, že jsou to Evropské verze.
K

28 let praxe
28 let praxe
- RudaK
Sláma Karel píše:No já byl v Anglii nakupovat ještě za 62 Kč.K

- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Tenkrát jsem kvůli cenám LR taky ještě proháněl offroady jiných značek, ale zato se mi vyplatilo se do GB vydávat za prací. Dneska můžem jen plakat jak nad případným výdělkem, tak nad cenama...RudaK píše:Sláma Karel píše:No já byl v Anglii nakupovat ještě za 62 Kč.K
Tak to sem ještě nevěděl,že nějaký Land Rovery vůbec existujou ...
( a nebylo to kvůli tomu kurzu
- prostě jsem byl jinak orientovaný
)

- RudaK
Jestli je Frontera 2.0 TD 16Valve off road,tak já takyMaxsel píše: Tenkrát jsem kvůli cenám LR taky ještě proháněl offroady jiných značek

Já sem jenom zvědavej, jak se jim podaří za tyhle ceny udržet prodeje. Buď se musejí domluvit na nějakých opatřeních přímo se značkou nebo mě příjdou ty auta zdražený o 10% neprodejný
Co jsem se bavil s několika prodejci nových LR tak si rozhodně nemůžou stěžovat že by se nové LR neprodávaly...
Country boy...
Do této doby se určitě prodeje zvedly, ty ceny mi přišly zajímavý, ale když zvedneš na autě cenu za 1,5mega o 10%, tak je to 150 tisíc a to už mi přijde jako výrazný navýšení, nemůžu si pomoctRover píše:Co jsem se bavil s několika prodejci nových LR tak si rozhodně nemůžou stěžovat že by se nové LR neprodávaly...
Ne, ne, pro typickou cílovou skupinu toto navýšení opravdu nic moc neznamená...
Country boy...