300 Tdi nestartuje
Moderátor: Miky_CZ
- hynek
- tel.: 604 25 63 97
- auto: Disco 5, Def Td5
- Kontaktovat uživatele:
300 Tdi nestartuje
Zdravím...vše sem kontroloval...baterka v pohodě,altík dobíjí,svíčky žhavjej,startér se točí,nafta tam teče...leč pod 6 stupnů celsia prostě nestartuje....?????
máte prosím někdo nějakej nápad proč se to děje???Takový krásný auto a stojí ...
když ho rozjedu z kopce tak chytne,a pak už v pohodě startuje...ovšem ráno jak je námraza na skle tak vím že je zase zle...
díky...
- Piskot
- tel.: +420602648622
- auto: LR Discovery 2,5 Tdi
.... tak jsem dneska překvapivě taky nenastartoval, ale u mne je to baterkou. Včera večer bylo všechno v pořádku a ráno v půl šesté už starter ani neotočil. 4 roky stará baterka a je konec. Prostě když člověk potřebuje někam nutně jet, tak to prostě nejede 
Land Rover Discovery I, 2,5Tdi, KONI Heavy Track, Cooper Discoverer M+S, jinak standard :-)
- Piskot
- tel.: +420602648622
- auto: LR Discovery 2,5 Tdi
.... to je jasný, že Disko za to nemůže, já jsem jinak velmi spokojen, auto mám jen na volný čas
- na denní honění mám služební Oktávečku. Jen že mne to docela dostalo, jak ty zákony schválnosti fakt fungujou - ještě jsem to jel včera večer projet, abych se ujistil, že je to OK a pak ráno tohle
.
Land Rover Discovery I, 2,5Tdi, KONI Heavy Track, Cooper Discoverer M+S, jinak standard :-)
zjisti si ještě jaký tam mají být žhavičky a jaký tam máš...když jsem měl problém se studeným startem, tak jsme taky všechno prošli a všechno bylo v pořádku a nakonec v LR servisu v Jihlavě zjistili, že tam jsou kratší žhavičky, než mají být...
a druhá věc, která mě taky potkala je ta, že jsem měl přeskočenej rozvoďák o jeden zub, páč byla vykloktaná kladka...a taky se tomu nechtělo startovat...musel jsem točit jako blázen, a za chvíli se to rozškytalo, kouřilo to jak autobus...ale potom už to chytalo, jak se to protočilo...a to nebylo pod nulou...
pakliže to rozjíždíš z kopce, tak na přeskočení rozvoďáku je to ideální věc...
a druhá věc, která mě taky potkala je ta, že jsem měl přeskočenej rozvoďák o jeden zub, páč byla vykloktaná kladka...a taky se tomu nechtělo startovat...musel jsem točit jako blázen, a za chvíli se to rozškytalo, kouřilo to jak autobus...ale potom už to chytalo, jak se to protočilo...a to nebylo pod nulou...
pakliže to rozjíždíš z kopce, tak na přeskočení rozvoďáku je to ideální věc...
JEEP Wrangler Rubicon, JEEP Grand Cherokee, Polaris RZR 900 XP, Polaris Sportsman 850 XP,
-
Návštěvník
-
Návštěvník
Bíle kouří nespálená nafta, aspoň dle mých zkušeností.
Jinak s rozvody si moc nezahrávej, pokud máš čerstvě koupené auto a nevíš na 100% kdy byly rozvody dělané (a to nevíš většinou nikdy), tak okamžitě nechat vyměnit, včetně kladky, atd.. Pokud to necháš být může to být potom docela drahá sranda...
Jinak s rozvody si moc nezahrávej, pokud máš čerstvě koupené auto a nevíš na 100% kdy byly rozvody dělané (a to nevíš většinou nikdy), tak okamžitě nechat vyměnit, včetně kladky, atd.. Pokud to necháš být může to být potom docela drahá sranda...
-
Návštěvník
- Tomy
- tel.: 0907717858
- Kontaktovat uživatele:
Re: 300 Tdi nestartuje
Zdravím. Nechcem zakladať novú tému, preto by som rád pokračoval v tejto. Mám rovnaký problém, auto mi začalo nejako blbo štartovať. Ako a kde ponastavovať vstrekovanie? Po výmene hlavy sa to všetko nejako po...
Range Rover Sport TDV6 HSE, 2010
Ex - Defender 110 Crew Cab TD5
Ex - Disco I 300 TDI
Ex - Defender 110 Crew Cab TD5
Ex - Disco I 300 TDI
- Truck Rover
- tel.: +421940860490
- auto: LR 90
- Kontaktovat uživatele:
Cau určite si musel davat dole rozvody ked si menil hlavu, takže ked ich tam znova nahodiš tak musiš dat spravit predvstrek a nastavit ventily a malo by vsetko byt ok.Tomy píše:Zdravím. Nechcem zakladať novú tému, preto by som rád pokračoval v tejto. Mám rovnaký problém, auto mi začalo nejako blbo štartovať. Ako a kde ponastavovať vstrekovanie? Po výmene hlavy sa to všetko nejako po...
Roman
LR 90
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Tak to teda nemusel.Truck Rover píše: Cau určite si musel davat dole rozvody ked si menil hlavu, takže ked ich tam znova nahodiš tak musiš dat spravit predvstrek a nastavit ventily a malo by vsetko byt ok.
Roman
Třístovka je OHV
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
- Truck Rover
- tel.: +421940860490
- auto: LR 90
- Kontaktovat uživatele:
malom by som aj zabudol ze to je OHV škoďáraLand Jirka píše:Tak to teda nemusel.Truck Rover píše: Cau určite si musel davat dole rozvody ked si menil hlavu, takže ked ich tam znova nahodiš tak musiš dat spravit predvstrek a nastavit ventily a malo by vsetko byt ok.
Roman![]()
Třístovka je OHVTakže rozvody nemají s hlavou nic společného. Jen nastavení vůlí ventilů
LR 90