*** Pojezdeni kolem Brna ***
Moderátor: Miky_CZ
Re: *** Pojezdeni kolem Brna ***
Hele pokud me nekdo chcete, tak mi rano zavolejte, pozvu pak na pivo
Jinak se zkusim dopravit sam, mam nejake silne leky na kasel a netroufam si moc ridit, ale uz poterbuju po 14ti dnech nekam vypadnout. PS. s tema lekama temer nekaslu a nejsem nakazlivej tak zadnej strach 
Majkro já tam pojedu kolem 11 
Posílám fotky, díky za setkání a brzo zase někde. Ahoj
https://picasaweb.google.com/1061206971 ... andSetkani" onclick="window.open(this.href);return false;
https://picasaweb.google.com/1061206971 ... andSetkani" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak taky přikládám pár fotek co jsem stihnul udělat mezi ježděním. Hromada písku je super příště by jsem si mohli udělat nějakej jednoduchej trial na body.
http://habakuk14.rajce.idnes.cz/Pojezdeni_4.12.2011" onclick="window.open(this.href);return false;
http://habakuk14.rajce.idnes.cz/Pojezdeni_4.12.2011" onclick="window.open(this.href);return false;
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
to by bylo dobrý ale musel by se zajistit nějakej prostor aby jsme nemuseli utíkat jako dneska
a mohla by se domluvit nějaká vánoční besídka typu TEKUTÝ KAPŘÍK
a důstojně oslavit vánoce 
a mohla by se domluvit nějaká vánoční besídka typu TEKUTÝ KAPŘÍK
Jaký pak utíkání jen zrychlený přesun do krčmy
Proč jsme vlastně utíkali?
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
No, zorganizovali ste pekný Discoclub
Toto mi chýba. Tu u nás som len ja a TomášNR, inak sa tu nie je s kým stretnúť
Nech Vám to jazdí 
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Jo bylo to fajn 
pěkný fotky. Jak se vůbec došlo na to,že jede majitel pískovny? Jinak Old Black Hill opět nepokořen.Olda nám to bude muset ukázat 
ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
Nevím kdo přišel s tím že jede majitel
ale bylo moc pěkný jak jsme se rozjeli do všech stran a sešli se před restaurací
jinak akce dobrá
Prej tam nejakej borec zpravoval bagr a nekdo,ne on,zavolal majitele te piskovny a ten tam prej jel se podivat co se mu tam deje
Byl to dobrej disco sraz
,Matoo od Defika me psal kdyz jsem vjizdel doma do garage jestly tam jeste jsme
Jinak mam trosku vituneni pravy zrcatko,volant nejak podezrele nakrivo a trosku me to lita ze strany na stranu

Byl to dobrej disco sraz
Jinak mam trosku vituneni pravy zrcatko,volant nejak podezrele nakrivo a trosku me to lita ze strany na stranu
tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
já to pro jistotu ještě nekontroloval,ale něco mi tam klepe,divil bych se,kdyby to bylo v pohodě,protože zatím,co vyjížďka tak něco v pi..brudr píše:Prej tam nejakej borec zpravoval bagr a nekdo,ne on,zavolal majitele te piskovny a ten tam prej jel se podivat co se mu tam deje![]()
![]()
![]()
Byl to dobrej disco sraz,Matoo od Defika me psal kdyz jsem vjizdel doma do garage jestly tam jeste jsme
![]()
Jinak mam trosku vituneni pravy zrcatko,volant nejak podezrele nakrivo a trosku me to lita ze strany na stranu![]()
![]()
![]()
ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
brudr píše:Prej tam nejakej borec zpravoval bagr a nekdo,ne on,zavolal majitele te piskovny a ten tam prej jel se podivat co se mu tam deje![]()
![]()
![]()
Byl to dobrej disco sraz,Matoo od Defika me psal kdyz jsem vjizdel doma do garage jestly tam jeste jsme
![]()
Jinak mam trosku vituneni pravy zrcatko,volant nejak podezrele nakrivo a trosku me to lita ze strany na stranu![]()
![]()
![]()
no když se na to dívám tak to spíš než ježdění v terénu vypadá jako tank v okopu
ale s jakým nadšením jste do toho vlítli bylo příkladné
- Přílohy
-
- IMG_3985.JPG (169.64 KiB) Zobrazeno 2278 x
- Old Black
- tel.: +420 736 626 161
- auto: SI, SIII
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně jste si zablbli. Já jsem o víkendu organizoval opravu dědka po prvovýstupu. Dnes by se mělo začít. Jestli bude jezdit, žádnej Old Black Hill už nebude! Jen 
Designové a průmyslové podlahy: http://www.profimat.cz
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Se budu muset na ten krutý kopec zajet podívat ...Old Black píše:Pěkně jste si zablbli.Jestli bude jezdit, žádnej Old Black Hill už nebude!
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
-
Jurajkukuraj
- tel.: 776810668
- auto: D2
habakuk píše:Tak taky přikládám pár fotek co jsem stihnul udělat mezi ježděním. Hromada písku je super příště by jsem si mohli udělat nějakej jednoduchej trial na body.
trialek je dobrej napad a prostoru je dost... vsichni maji podobny auta,aspon by se videlo kdo to jak umí vodit. akorat by to musel nekdo zvorganizovat. Ja muzu prispet kladivem, paskou co je kolem vykopu a 30 roxorových tyček (at se ti ridiči vic snaží
ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
nestraš Oldo.proč by nejezdil,zase bude v kondici.uvidíš a všem nám to ukážeOld Black píše:Pěkně jste si zablbli. Já jsem o víkendu organizoval opravu dědka po prvovýstupu. Dnes by se mělo začít. Jestli bude jezdit, žádnej Old Black Hill už nebude! Jen
ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
-
Jurajkukuraj
-
Jurajkukuraj
jo a kdyz se tady mota tolik majitelu lr,zajima me jestli mel nekdo nekdy problem s bubnem rucni brzdy co ma asi kazdej landak za reduckou. je to priblizne v pulce rozvoru na pomerne zranitelnym miste na bruchu,tak proto. Kdyz sme u toho zvedání,jinak bych sem technicky dotazy necpal.