Moderátor: Miky_CZ
pockaj na ivana jezberu;-) je len otazka casu ked tam da pevnostnak, zahradku a pojde to niekam do rumunka vyvetrat;-)Acon píše:už pribúdajú aj off zážitky s DIIISom zvedavý, kedy sa niekto pustí do kúskov ako na starých dobrých D1 a 2. Raz to asi príde aj keď nie tak masovo.
Ahoj Kubasi, jsem přemýšlel jestli ještě vůbec jezdíš, už sem tu dlouho žádnou tvou foto neviděl. Koukám D3 se má k světu, pěkný, zdravím do SlatiňanKubas38 píše:Jen takový malý sednutí
Stíhal pouze přes kladku. Ale přetrhlo se lano. Bylo staré a zpuchřelé, takže se to dalo čekat.Acon píše:No Ty môj tyketA čo navijak? Nestíhal?
Neklan píše:Já jsem s D3 blbnul v terénu už před 6-ti lety. Byl to můj první LR a s armádou elektroniky je to asi nejlepší auto pro off začátečníky. Škoda, že je to tak těžké - někdy to limitovalo jeho schopnosti, které jsou i tak výborné.
Acon píše:No Ty môj tyketA čo navijak? Nestíhal?
Nástupem RR Evoque a DC 100 ( u kterého je to otázka času,až se bude vyrábět - můj favorit do budoucna ) určitě bude bežné se v terénu ( a to nemyslím loukyAcon píše: Pretože ako Ty hovoríš, je jej škoda, ale to časom povolí.
tak to jefidzi píše:Poznatek pro příště. Nesnažit se projet zdánlivě tuhý močálČistá doba vykopávání: 10hodin :-D
Sice bylo, ale stejně mi to bylo prd platné :-DSJ410 píše:Acon píše:No Ty môj tyketA čo navijak? Nestíhal?
Spíše nebylo k čemu ho chytit...