Stav vozu je dobrý, koroze karosérie min. spíše vůbec, rám také bez koroze, max. liška.
Motor vyladěný T. Ublem, jede pěkně a jde za plynem. Max.100km/h z kopce i víc. Spotřeba standardní. Pravidelná údržba.
S autem jsem jezdil v terénu, k tomu je tento vůz určený, zásadně se vyhýbám bahnu a prasení. Vůz měl pravidelnou údržbu, výměna olejů, náplní, mazání kardanů a pod.
Závady: Nejvážnější závadou je únik oleje ze serva, asi nějaký simering na čerpadle. Musí se dolévat olej. Je možné, že v době prodeje bude závada odstraněna. Dále se po čase vybíjí baterka, prý nějaké relátko v palubce, odpojovač byl nefunkční, takže jsem ho odstranil, odpojuji ručně.
Vzpomněl jsem si, že je zalátaný zadní díl výfuku. Z Englandu se dá pořídit asi okolo 900,- Kč.
Bohužel na to nebyl čas. Nedostatek času je vlastně důvod, proč ho prodávám.
Bonusy:
V zavazadlovém prostoru jsem si vyrobil bednu na nářadí a jiné věci, která je vyndavací. Na sloupcích a v zadním prostoru je opravené čalounění s vyšitým logem Landrover. Na zadních dveřích je namontován držák rezervy. Nájezďák z hliníku od firmy ID, zdejší slibotechny z fóra

Dle dohody je možné k autu dokoupit sadu "zimních" gum, funglovky, dále pevnostní nárazník s montážní plochou na naviják a masivní přední mříž před chladič, tkzv. "Áčko" typ Armáda ČR.
Dodatek: Odpojovač baterie namontován, koupena nová baterie. Když by jste mě ukecávali, dal bych některé doplňky v ceně
Nový kompletní výfuk
Nová kola 31"
Cena dohodou
Různé detalnější fotky postupně dodám.
Kontaktujte mě přes SZ nebo email či telefon.
robert@geher.cz
608464777