Konferenční stolek z bloku motoru
Moderátor: stan
- Keram
- auto: BMW
- Kontaktovat uživatele:
Konferenční stolek z bloku motoru
Prodávám stolky vyrobené z motorových bloků:
V12: hmotnost 40kg rozměr motoru 65x45cm rozměr skla je 85x70cm.
V8: hmotnost 30kg rozměr motoru 50x 43cm. Rozměr skla je 85x70cm.
V12: hmotnost 40kg rozměr motoru 65x45cm rozměr skla je 85x70cm.
V8: hmotnost 30kg rozměr motoru 50x 43cm. Rozměr skla je 85x70cm.
- Přílohy
-
- pro BMW.jpg
- V8
- (205.9 KiB) Staženo 948 x
-
- 04.jpg
- V12
- (226.72 KiB) Staženo 948 x
Naposledy upravil(a) Keram dne 17 pro 2013 22:38, celkem upraveno 1 x.
- Keram
- Kontaktovat uživatele:
Re: Konferenční stolek z bloku motoru
JJ to jsem jámasar píše:To seš ty kdo je prodává na FB?

Jak jsi na mě přišel na FB, přes znamyho nebo nějakou stranku?
Z offroadfora - http://www.offroadforum.cz/viewtopic.ph ... 90#p908290" onclick="window.open(this.href);return false; , ráno jsem na to koukal a bylo tam cca 27 fanoušků a večer už okolo 100 lidíKeram píše:JJ to jsem jámasar píše:To seš ty kdo je prodává na FB?

Land Rover Discovery 2 Td5
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
jeste sem nekde videl v tech valcich vino, vleze se tam klasicka flaska?
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- Keram
- Kontaktovat uživatele:
Tak že se ptáš, jistě že se tam flašky s vínem vejdouMiky_CZ píše:jeste sem nekde videl v tech valcich vino, vleze se tam klasicka flaska?

- Tungdild
- tel.: 721070078
- auto: D II - 2000-NO LIFT
- Kontaktovat uživatele:
Keram píše:JJ to jsem jámasar píše:To seš ty kdo je prodává na FB?

Vsichni lezime v kanalech , ale jen nekteri se dokazi z nich koukat na hvezdy.....
http://hugofucker.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/user/Tungdild" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hugofucker.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/user/Tungdild" onclick="window.open(this.href);return false;
- Keram
- Kontaktovat uživatele:
Tak to potom jo. DíkyTungdild píše:to jsme te tam Proflakl JA
na OFFroad foru

Ale asi jo to moc drahý a tam to neprodáš, jak to tam mají ve zvyku vždycky komentovat skoro u všech inzerátůKeram píše:Tak to potom jo. DíkyTungdild píše:to jsme te tam Proflakl JA
na OFFroad foru

Land Rover Discovery 2 Td5
- Keram
- Kontaktovat uživatele:
To není nic nečekanýho, na většině fór kde to mám slyším spíš kritiku, než projevení nějakyho zajmu. Přijde mi to už zbytečně na českych forech něco prodavat, protože člově slyší jen negativa a jak je drahej....
- Miky_CZ
mas to pekne a drahe si myslim ze to neni, sklo na stolky je docela drahe, blok motoru taky neni zadarmo a prace atd
uz dlouho me laka si takovy stolek vyrobit ale nemam ho kde dat
uz dlouho me laka si takovy stolek vyrobit ale nemam ho kde dat

DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Keram píše: Přijde mi to už zbytečně na českych forech něco prodavat, protože člově slyší jen negativa a jak je drahej....
Zkus to v EU nebo UK na fórech ...i Mikimu se to líbí,ale by si ho taky udělal raději sám . Mě to prozměnu zas moc nebere ( už to vidím,jak je z toho moje drahá polovička unešenáMiky_CZ píše:mas to pekne a drahe si myslim ze to neni, uz dlouho me laka si takovy stolek vyrobit ale nemam ho kde dat

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Keram
- Kontaktovat uživatele:
V UK už to nějaka firma dělá a když já jsem drahej, tak v UK to jen pro info prodávají za 900 LiberRudaK píše:Keram píše: Přijde mi to už zbytečně na českych forech něco prodavat, protože člově slyší jen negativa a jak je drahej....Zkus to v EU nebo UK na fórech ...i Mikimu se to líbí,ale by si ho taky udělal raději sám . Mě to prozměnu zas moc nebere ( už to vidím,jak je z toho moje drahá polovička unešenáMiky_CZ píše:mas to pekne a drahe si myslim ze to neni, uz dlouho me laka si takovy stolek vyrobit ale nemam ho kde data do garáže mě to přijde dost rozbitný - to sklo a špatně by se na něj montoval svěrák
) . Ale přeju ,ať se to prodá ....

- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Mne sa to páči, no do obývačky by som si to nedal.To chce nejaký pánsky priestor, niečo ako obývačka pri garáži. Bol som v Rakúsku u jedného zberateľa historických motoriek a ten mal vedľa garáže takú výstavnú sieň a garáž bola z časti garáž a z časti taký pánsky bar. Stôl bolo z leteckého motora, takého, čo má valce do kruhu a stoličky s motorov motoriek. Do toho prostredia to sadlo ako riť na šerbel. Myslím, že do obývačky, ktorú má pod palcom žena,to asi neprejde.
A ukázal som to manželke, trochu som ju oklamal, že také máme v Jaguári a celkom nadšene uznala, že je to pekné.
A ukázal som to manželke, trochu som ju oklamal, že také máme v Jaguári a celkom nadšene uznala, že je to pekné.

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Raději než offroad forum atd, bych systematicky oslovil showroomy všech auto/moto značek který jsou zde na trhu. Jako stolky do showroomů nebo servisů by to mohlo i zaujmout. Takových potenciálních klientů, máš na netu stovky.
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
- Miky_CZ
pablo.gs píše:Raději než offroad forum atd, bych systematicky oslovil showroomy všech auto/moto značek který jsou zde na trhu. Jako stolky do showroomů nebo servisů by to mohlo i zaujmout. Takových potenciálních klientů, máš na netu stovky.

Jo, to je další možnost.Miky_CZ píše:pripadne bych obeslal par architektu co delaji showroomy...
Za příplatek bych nabídl vypískování loga, značky do skla (někdo to tu nabízel), pak oslovit showroomy i v SK, A, D ...
Vidím to jako slušnou obchodní příležitost. Teda nevím jakou máš výrobní kapacitu....

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
- Keram
- Kontaktovat uživatele:
Kluci to už je v plánu, už mám domluvený, že jeden bude vystavený v showroomu v Brně. Jinak s těma architektama to je dobrej napad, díky Miky_CZpablo.gs píše:Jo, to je další možnost.Miky_CZ píše:pripadne bych obeslal par architektu co delaji showroomy...
Za příplatek bych nabídl vypískování loga, značky do skla (někdo to tu nabízel), pak oslovit showroomy i v SK, A, D ...
Vidím to jako slušnou obchodní příležitost. Teda nevím jakou máš výrobní kapacitu....

- hokulia
- auto: RR S'charged, 2x110
Mas to hezky. Na kritiky se vyser. Jeste by to chtelo sedacku ze sedadel z Jaguaru, jako v Top Gearu.
Jak silne je to sklo? a jak je osetrenej povrch toho bloku?
Jak silne je to sklo? a jak je osetrenej povrch toho bloku?
Všechno je jinak.
- Keram
- Kontaktovat uživatele:
Měli by jste zájem o stolky vyrobené z motoru z RR V8?