Pro nezájem prosím smazat
Moderátor: stan
Pro nezájem prosím smazat
Prodám RRC,1989,stk3.2012,bez koroze,dobrý stav,kola31,naviják 12000lb,foto už tady bylo,zašlu mailem zájemcům..Zdenek,775960871
Naposledy upravil(a) zdenekd dne 29 lis 2011 09:07, celkem upraveno 2 x.
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Re: Range Rover Classic 3,5 EFI 45000Kč
To je ta otlučená zebra polepená protiskluzovým plechem ?? Už si nepamatuju jestli to byl automat nebo manuál ?zdenekd píše:Prodám RRC,1989,stk3.2012,bez koroze,dobrý stav,kola31,naviják 12000lb,foto už tady bylo,zašlu mailem zájemcům.45000Kč.Zdenek,775960871
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
http://www.offroadforum.cz/viewtopic.ph ... 42#p896442" onclick="window.open(this.href);return false;macejky1 píše:To je ta otlučená zebra polepená protiskluzovým plechem ?? Už si nepamatuju jestli to byl automat nebo manuál ?zdenekd píše:Prodám RRC,1989,stk3.2012,bez koroze,dobrý stav,kola31,naviják 12000lb,foto už tady bylo,zašlu mailem zájemcům.45000Kč.Zdenek,775960871
Land Rover Discovery 2 Td5
- Dočkař
- tel.: 721074200
- auto: RRC 300tdi
Špek, co de vobratem z ruky do ruky 

Dočkař momentálně bez Dočky
pily, sekačky, traktůrky servis-prodej http://www.beleza.cz" onclick="window.open(this.href);return false; ; odtahy http://www.odtahofka.cz" onclick="window.open(this.href);return false; telefon moc neberu.: 721 074 200
pily, sekačky, traktůrky servis-prodej http://www.beleza.cz" onclick="window.open(this.href);return false; ; odtahy http://www.odtahofka.cz" onclick="window.open(this.href);return false; telefon moc neberu.: 721 074 200
Dočkař,ne už to není otlučená zebra.Ale Mám 6 teréňáků a dostal jsem doma nůž na krk a musím volit cestu nejmenšího odporu.Kdybys měl zájem ,podívej se co inzeruju na ORF.Proto taky ta cena.Zdenek
- macejky1
- Kontaktovat uživatele:
masar píše:http://www.offroadforum.cz/viewtopic.ph ... 42#p896442" onclick="window.open(this.href);return false;macejky1 píše:
To je ta otlučená zebra polepená protiskluzovým plechem ?? Už si nepamatuju jestli to byl automat nebo manuál ?
Je to vona. Jen ji někdo přes ty "piča plechy" přestříkal. Ta barva ale nebyla vůbec na škodu, to spíš to jak je to polepený. "napadený kutilem"
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
Macejky,jak to myslíš?Píča plechy už tam nejsou,jen na zadních dveřích.Makal jsem na ní měsíc,teď si myslím,že je to slušné auto a je mechanicky v pořádku.Zdenek
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Jak to Macejky myslí? To auto se tu za poslední rok objevilo na prodej několikrát (třeba tady) a vypadá čím dál hůř. Minimálně jednou šel na boudu a tak třikrát změnil barvu. Na detailních fotkách je vidět, že je nastříkaný přes kliky, sloupky, světla atd. A to byl na začátku za 25tis...
Jde vůbec přepsat? Zdá se mi, že má pořád původní SPZ.
Jde vůbec přepsat? Zdá se mi, že má pořád původní SPZ.
- Přílohy
-
- IMG_3737.jpg (149.37 KiB) Zobrazeno 5800 x
- macejky1
- Kontaktovat uživatele:
Interiér vypadá fakt celkem dobře. Motor, jestli dobře šlape, tak je podle mně v RRC ta nejlepší volba. Škoda jen že je to manuál.
Ale zvenčí to podle fotek vypadá fakt čím dál hůř. A myslím, že naživo to bude ještě markantnější. Na tom autě je prostě vidět fušeřina na první pohled a proto je těžký uvěřit že to pod kabátem bude jinak. Třeba jo, já to nevím, ale za tyhle peníze a podle těchhle fotek se mi na to ani nechce jet kouknout.
Na detailech těch fotek v odkazu je třeba vidět, že to bylo dost fušersky vyvařovaný. Taky nevěřím, že to pod tím "přídavným ohliníkováním" nekvete. To stejný bych řekl o tom novém nástřiku - soudě podle způsobu provedení. ATD
Neber to prosím tě nějak špatně ale prostě si myslím, že tohle už krasavec nikdy nebude a bůh ví jaký špeky ještě skrývá. Podle mně už má využití jen jako offroad na krosení a to by zase chtělo hlavně aby ses trochu víc rozepsal o tom co má pod kabátem. Jak je to zvedlý, jaký tlumiče, ramena, kardany, poloosy - jestli je to všechno standard tak je to prostě furt moc drahý.
Tak se na mně moc nezlob ale tohle budou asi důvody proč ještě pořád není prodanej.
Ale zvenčí to podle fotek vypadá fakt čím dál hůř. A myslím, že naživo to bude ještě markantnější. Na tom autě je prostě vidět fušeřina na první pohled a proto je těžký uvěřit že to pod kabátem bude jinak. Třeba jo, já to nevím, ale za tyhle peníze a podle těchhle fotek se mi na to ani nechce jet kouknout.
Na detailech těch fotek v odkazu je třeba vidět, že to bylo dost fušersky vyvařovaný. Taky nevěřím, že to pod tím "přídavným ohliníkováním" nekvete. To stejný bych řekl o tom novém nástřiku - soudě podle způsobu provedení. ATD
Neber to prosím tě nějak špatně ale prostě si myslím, že tohle už krasavec nikdy nebude a bůh ví jaký špeky ještě skrývá. Podle mně už má využití jen jako offroad na krosení a to by zase chtělo hlavně aby ses trochu víc rozepsal o tom co má pod kabátem. Jak je to zvedlý, jaký tlumiče, ramena, kardany, poloosy - jestli je to všechno standard tak je to prostě furt moc drahý.
Tak se na mně moc nezlob ale tohle budou asi důvody proč ještě pořád není prodanej.

- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
No chlapci má sice něco za sebou, ale zase tak drahý mi to nepřipadá. Pokud to všechno funguje tak mi to připadá spíš levný.
Už jenom, že je na tom naviják. Je to zvedlý, má to kola a zahrádku si myslím je min za 20tis (a to jsem hodně při zdi)
Takže na auto zbývá 25tis a to mi připadá v pohodě. I na auto které není krasavec.
Vůbec netuším proč ho tak pranýřujete.
Je tu sice už po několikáté na prodej, ale to není vina ani toho auta ani toho kdo teď to auto prodává.
K
Už jenom, že je na tom naviják. Je to zvedlý, má to kola a zahrádku si myslím je min za 20tis (a to jsem hodně při zdi)
Takže na auto zbývá 25tis a to mi připadá v pohodě. I na auto které není krasavec.
Vůbec netuším proč ho tak pranýřujete.
Je tu sice už po několikáté na prodej, ale to není vina ani toho auta ani toho kdo teď to auto prodává.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- macejky1
- Kontaktovat uživatele:
Asi máš Karle pravdu, ty díly určitě svou cenu mají. Já na to koukám spíš jako na auto který bych eventuelně koupil a doladil k obrazu svému. A jako takový se mi prostě zas tak moc nelíbí. Zajímal jsem se o něj ještě když to byla zebra za 50 tis. ale nedostal jsem tenkrát žádné odpovědi.
Jinak jsem se v podstatě snažil jen vysvětlit svůj názor na to proč se tak dlouho neprodalo. Snad to tak bylo i pochopeno. O koupy už zájem nemám a nemám ani zájem nějak prodávajícímu poškozovat inzerát.
Jinak jsem se v podstatě snažil jen vysvětlit svůj názor na to proč se tak dlouho neprodalo. Snad to tak bylo i pochopeno. O koupy už zájem nemám a nemám ani zájem nějak prodávajícímu poškozovat inzerát.

- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas. To není o ceně, ta se mi líbí. I bych o něm uvažoval.
Narážím na to, že se pokaždé objeví v novém inzerátu a auto má jiný vzhled jako by němělo být poznat. Dotazy ale pokaždé zůstávejí bez reakce (alespoň moje, včetně SZ) nebo inzerát úplně zmizí. Stejně tak ten přepis-nepřepis...
Narážím na to, že se pokaždé objeví v novém inzerátu a auto má jiný vzhled jako by němělo být poznat. Dotazy ale pokaždé zůstávejí bez reakce (alespoň moje, včetně SZ) nebo inzerát úplně zmizí. Stejně tak ten přepis-nepřepis...
Chlapci,pravdu má Karel.Fascinujou mě zasvěcené řeči lidí,co z fotek poznají naprosto všechno.Tenhle RRC třeba letos tahal do Šibeniku a pak zpět jachtičku ,která má s vlekem 3.5tuny.Naprosto bez sebemenšího problému.H2 byl v přestavbě.Kdo z hrdých majitelů turbodieselu by mi ji odtáhl?Proto říkám,že je v pohodě.A prodat ho v podstatě nemusím.Zdenek
http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 11025.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/photo/my-images/18 ... 11013.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/photo/my-images/60 ... 11019.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 11025.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/photo/my-images/18 ... 11013.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/photo/my-images/60 ... 11019.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- macejky1
- Kontaktovat uživatele:
No, pěkný. Tak ať se konečně prodá.
Ale vyvařenej je hrozně a napadenej kutilem taky. To mi nikdo nevymluví

Ale vyvařenej je hrozně a napadenej kutilem taky. To mi nikdo nevymluví

Ahoj Macejky,15 let dělám do tereňáků,ale prosím tě vysvětli mi,co si představuješ pod pojmem" napadeno kutilem",konkrétně na tomhle voze..Díky,Zdenek
- macejky1
- Kontaktovat uživatele:
Já zase dělám 12 let do železa a mechaniky a takhle bych to prostě neudělal. Třešnička na dortu je třeba ten nasprejovanej zelenej ovál. Ale proti gustu žádnej dišputát.zdenekd píše:Ahoj Macejky,15 let dělám do tereňáků,ale prosím tě vysvětli mi,co si představuješ pod pojmem" napadeno kutilem",konkrétně na tomhle voze..Díky,Zdenek
Šel bych vod toho, jak jsem už napsal některé věci se mi tom autě opravdu líbí a přeju ti ať se prodá.
Já ho koupit nechci takže nemá cenu tady cokoliv rozebírat a plevelit ti inzerát. I když aspoň se ti tím drží nahoře

Ale ten ovál je opravdu samolepka.
macejky - o co ti vlastně jde? Není mně jasné proč do toho pořád šiješ... je to tvoje auto co se prodává, máš na tom nějaký zájem, co za tím je? Být prodávajícím tak tě nemá rád...
Country boy...
- macejky1
- Kontaktovat uživatele:
Nemá už cenu cokoliv vysvětlovat. Jak jsem řekl pojďme vod toho.Rover píše:macejky - o co ti vlastně jde? Není mně jasné proč do toho pořád šiješ... je to tvoje auto co se prodává, máš na tom nějaký zájem, co za tím je? Být prodávajícím tak tě nemá rád...
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Strašně se tady rozmohlo komentování inzerátu. Je to auto v nějakém stavu za nějakou cenu - ber nebo nech ležet. Když se půjdu podívat na Range za 45 resp. původně 50 tak neočekávám, že má servisní knížku, byl posledních dvacet let garážovaný a do další technické na něj nebudu muset hrábnout.
(Btw mi tady zrovná leží poslední vydání Autobild Klassik, kde je hodnota pro RRC z pozdních 80-tých let až do konce výroby ve stavu 2 uvedená dle Schwacke s 14 900 Euro - tenhle určitě není ve stavu 2 ale je za desetinu...)
A jestli je tam nějaký problém s přepisem, tak bych to ani já nechtěl řešit přes forum, všichni víme, že když je vůle tak i takové věci mají řešení.
Zdeněk už tenhle vůz inzeruje nějakou dobu tady i na offroad forumu, ale stále pod svým Nickem, takže nevidím žádný důvod k nějakému peskování. Snad není zakázané věci, které jsem si jednou koupil, zase prodat. Viz tady v inzerci taky moje bývalé mřížky na světla a rezerva z LSE
Opravdu bych uvítal, kdyby se zde auto přestala komentovat dle pocitu a fotek od lidí, které je naživo neviděli nebo problematiku RRC nemají úplně v palci. A až ti Macejky tvůj friťák za deset zhíije, tak se všichni přijdeme povinně podívat na ty sváry
Nic ve zlým, ale už mě to štvalo a týká se to obou aktivních inzerátu RRC
Mirko
(Btw mi tady zrovná leží poslední vydání Autobild Klassik, kde je hodnota pro RRC z pozdních 80-tých let až do konce výroby ve stavu 2 uvedená dle Schwacke s 14 900 Euro - tenhle určitě není ve stavu 2 ale je za desetinu...)
A jestli je tam nějaký problém s přepisem, tak bych to ani já nechtěl řešit přes forum, všichni víme, že když je vůle tak i takové věci mají řešení.
Zdeněk už tenhle vůz inzeruje nějakou dobu tady i na offroad forumu, ale stále pod svým Nickem, takže nevidím žádný důvod k nějakému peskování. Snad není zakázané věci, které jsem si jednou koupil, zase prodat. Viz tady v inzerci taky moje bývalé mřížky na světla a rezerva z LSE

Opravdu bych uvítal, kdyby se zde auto přestala komentovat dle pocitu a fotek od lidí, které je naživo neviděli nebo problematiku RRC nemají úplně v palci. A až ti Macejky tvůj friťák za deset zhíije, tak se všichni přijdeme povinně podívat na ty sváry

Nic ve zlým, ale už mě to štvalo a týká se to obou aktivních inzerátu RRC
Mirko