Mate nekdo prosim zkusenost z predelanim na dipleji ukazatele celkove ujete vzdalenosti z mil na kilometry?Mam freecko dovezene z anglie a nevim jakym zpusobem predelat aby ukazoval v kilometrech.Vygooglil jsem mozne zpusoby na ruzna auta,ale na freelander nic.
Dikec za rady
MPH na KPH
Moderátor: Safraporte
MPH na KPH
Freelander TD4 r.v.2001
Re: MPH na KPH
ktory freelander 1 - 2 ? freelander 2 sa to da len vymenov celeho tachometra skus ebay tam urcite nieco najdes.
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
tak tedy máš free 1 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Tak zpatky k tematu,nemate nekdo nejaky navod jak zmenit na displeji ukazatel z Mil na Kilometry?
Zkousel jsem ruzny navody na jiny auta jako drzet tlacitko prepinani u displeje a pak zapnout klicek,pak stejnej zpusob a jeste k tomu drzet plyn plyn.Nic z toho nic neudelalo,tak prosim nevite nekdo nejaky zpusob jak to predela bez toho abych musel zajet do land roveru a tam za takovou prkotinu zaplatit treba 2 taci?
Diky
Zkousel jsem ruzny navody na jiny auta jako drzet tlacitko prepinani u displeje a pak zapnout klicek,pak stejnej zpusob a jeste k tomu drzet plyn plyn.Nic z toho nic neudelalo,tak prosim nevite nekdo nejaky zpusob jak to predela bez toho abych musel zajet do land roveru a tam za takovou prkotinu zaplatit treba 2 taci?
Diky
Freelander TD4 r.v.2001