Acon píše:Trúfam si tvrdiť, že ak ten príves budeš pred sebou tlačiť, aerodynamika súpravy sa zlepší o 300%

Inak prives nadhera

Moderátor: Miky_CZ
Acon píše:Trúfam si tvrdiť, že ak ten príves budeš pred sebou tlačiť, aerodynamika súpravy sa zlepší o 300%
Asi vím co myslíš, ono to už spíš připomínalo menší náklaďákAcon píše:tieto predsunuté nárazníky by som využil ako odkladací box. Videl som to na jednej staručkej expedičnej Toyke. Zvrchu mal porobené uzamykateľné dvierka a vo vnútri laná, šekle, kladky, káblové ovládanie, rukavice... skrátka veci ktoré potrebuje mať poruke.
Na tom pevnostňáku můžeš aj posvačit.....luque píše:dávam to sem za kamaráta, Muriatko nahodil na svoju diskošku pevnosťák.
Večeři o třech chodech pro dva lidihrabe píše:Na tom pevnostňáku můžeš aj posvačit.....luque píše:dávam to sem za kamaráta, Muriatko nahodil na svoju diskošku pevnosťák.
Máš to pěkný, teť koukám jak je oproti DII ta DI jiná.Miky_CZ píše:tak konecne dodelavam sundavaci tazne, lubos mi poslal dily na tazne, ovsem nebylo uplne podle mych predstav takze jsem ho cele predelal a tady je vysledek
svareno u znameho co dela svarece, plus sem k tomu hned dodelal kryt nadrze, no neni to uplne profesionalni ale ucel to splni, teda doufam, z duvodu financni tisne sem pouzil 3mm plech co sem nasel doma trosku ho vyztuzil poohybal no a tady je vysledek
jak vidim ty masy železa...........to už bude podle váhy na cečko ne?Miky_CZ píše:tak konecne dodelavam sundavaci tazne, lubos mi poslal dily na tazne, ovsem nebylo uplne podle mych predstav takze jsem ho cele predelal a tady je vysledek
svareno u znameho co dela svarece, plus sem k tomu hned dodelal kryt nadrze, no neni to uplne profesionalni ale ucel to splni, teda doufam, z duvodu financni tisne sem pouzil 3mm plech co sem nasel doma trosku ho vyztuzil poohybal no a tady je vysledek
no za chvili jo:-D ps prijedes v sobotu na strz?will.26 píše:jak vidim ty masy železa...........to už bude podle váhy na cečko ne?Miky_CZ píše:tak konecne dodelavam sundavaci tazne, lubos mi poslal dily na tazne, ovsem nebylo uplne podle mych predstav takze jsem ho cele predelal a tady je vysledek
Johny R píše:![]()
........ všichni zbrojí, zpevňujou, navijákujou, pak to má o 300kg víc a vznikají řeči že 300Tdi je slabá
no a pak se koupí 3,9 V8
Kurna Miky ,moc se mi to libi,mam zase o cem uvazovat,doufam ze to muzu udelat dle tve predlohy,snad tu nefunguje ochrana autorskych prav.Miky_CZ píše:tak konecne dodelavam sundavaci tazne, lubos mi poslal dily na tazne, ovsem nebylo uplne podle mych predstav takze jsem ho cele predelal a tady je vysledek
zadna ochrana autorskych prav, klidne kopiruj:-)omar píše:Kurna Miky ,moc se mi to libi,mam zase o cem uvazovat,doufam ze to muzu udelat dle tve predlohy,snad tu nefunguje ochrana autorskych prav.Miky_CZ píše:tak konecne dodelavam sundavaci tazne, lubos mi poslal dily na tazne, ovsem nebylo uplne podle mych predstav takze jsem ho cele predelal a tady je vysledek
tazne sem pouzil to stare, rozrezal udelal z sem z toho akorat plotnu a privaril jekl, zitra jeste dam fotoomar píše:Jeste nejak poresim tazny a vezmu do ruky flexu a co2