Plánuju jen pevnosťák a naviják. Auto používám každý den, takže nic drastického.Benjamin píše:Pěknýale s úpravama pozor, aby tě to nepohltilo jako mě
Tak se předveďte se svým LR.
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 724290591
- auto: LR Discovery 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak se předveďte se svým LR.
Neboj to příjde po prvním srazusivok píše:Plánuju jen pevnosťák a naviják. Auto používám každý den, takže nic drastického.Benjamin píše:Pěknýale s úpravama pozor, aby tě to nepohltilo jako mě

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
-
- tel.: 724290591
- auto: LR Discovery 2
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že ne, momentálně není moc peněz nazbyt. Ale nikdy neříkej nikdy. 

To je hezky domecek..... co je to za model? nejake typove oznaceni, nebo tak....asi jediny prives, co bych si za defika pripl:) no dobre,pripl bych samozrejme i tu hlinikovou, bohuzel nedostupnou klasiku od amerikanu....throtlle píše:taxem si pořidil barák
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Jeníku, není to za tím Defem moc kulatý?throtlle píše:taxem si pořidil barák

Jééé paráda!! Budeš to brát i do terénu?throtlle píše:taxem si pořidil barák

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Po 5 týdnech v nemocnici jsem se jel konečně projet, krásná vyjíždka za nádherného počasí po krásné krajině. Kontrola stromků v lesa byla nezbytná, při tom se překonala nějaká ta mez 
S garáží mám taky problém, hagusy to mají na centimetr, takže nevím, jak to udělám s liftem
, který je v plánu. Teď přijdou na řadu ochrany diferáků a prahy. Už se těším

S garáží mám taky problém, hagusy to mají na centimetr, takže nevím, jak to udělám s liftem

- Přílohy
-
- 115.jpg
- (137.38 KiB) Staženo 263 x
DII 2,5TD5 "Aurora" r.v.2004 - Pevnostní nárazník, +2" podvozek
exFreelander 2,0Di "Rover" r.v. 2000 - 42mm lift, kryt motoru
Freelander 2
Freelander 2
Moc pěkná!Mylda píše:Po 5 týdnech v nemocnici jsem se jel konečně projet, krásná vyjíždka za nádherného počasí po krásné krajině. Kontrola stromků v lesa byla nezbytná, při tom se překonala nějaká ta mez
S garáží mám taky problém, hagusy to mají na centimetr, takže nevím, jak to udělám s liftem, který je v plánu. Teď přijdou na řadu ochrany diferáků a prahy. Už se těším

www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
No, to už je druhá věc. Jelikož pobírám nějakou tu dávkuBenjamin píše:Moc pěkná! Kde budeš brát prahy? Nebo vyrábět?

Freelander 2
Freelander 2
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Ti poradím, nechávéj ji venku,jak já a máš po problémech .....Mylda píše: S garáží mám taky problém, hagusy to mají na centimetr, takže nevím, jak to udělám s liftem, který je v plánu.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Nazdar pánové. Tak jsem si splnil taky sen,na kterém bude ještě spousta práce a investic. Ale i tak jsem rád 

- Přílohy
-
- auto.jpg
- (94.1 KiB) Staženo 223 x
ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
RudaK píše:Ti poradím, nechávéj ji venku,jak já a máš po problémech .....Mylda píše: S garáží mám taky problém, hagusy to mají na centimetr, takže nevím, jak to udělám s liftem, který je v plánu.
( teda je nechávám venku obě
) Aspoň je v garáži místo na bordel ...
Nebo můžeš vždycky vypustit kola, pár cm tím získaš

Už radši na nic...
Gratulujigoodlift píše:Nazdar pánové. Tak jsem si splnil taky sen,na kterém bude ještě spousta práce a investic. Ale i tak jsem rád

www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
No ale to si musíš koupit kompresor ...SJ410 píše:Nebo můžeš vždycky vypustit kola, pár cm tím získašMylda píše: S garáží mám taky problém, hagusy to mají na centimetr, takže nevím, jak to udělám s liftem, který je v plánu.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
goodlift píše:Nazdar pánové. Tak jsem si splnil taky sen,na kterém bude ještě spousta práce a investic. Ale i tak jsem rád
krásná jednička 200stovky jsou stejnak nejhezčí:-) možna sem zaujatej drobet

discovery 1
To bych musel jet po ráfkách snad užSJ410 píše:Nebo můžeš vždycky vypustit kola, pár cm tím získaš

Tak to si nelajznuRudaK píše:Ti poradím, nechávéj ji venku,jak já a máš po problémech ..... ( teda je nechávám venku obě ) Aspoň je v garáži místo na bordel ...

Freelander 2
Freelander 2
je to eriba pan familia, 8cm boudylift, v terenu to vyzkoušimBenjamin píše:Jééé paráda!! Budeš to brát i do terénu?throtlle píše:taxem si pořidil barákJe zvedlý pouze větším rozměrem gum nebo i jiná úprava?

Honza
No pěkný, u toho testováni v terénu bych chtěl být, jsem na tyhle věci ujetej. Bych si taky přitáhl svůj pidivozejčekthrotlle píše:
je to eriba pan familia, 8cm boudylift, v terenu to vyzkoušima kulaty je to kuli aerodinamice

Tak ať slouží

www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
[/quote]je to eriba pan familia, 8cm boudylift, v terenu to vyzkoušim
a kulaty je to kuli aerodinamice
[/quote]
Jo, asi jako defender.......

Jo, asi jako defender.......

Už radši na nic...
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Trúfam si tvrdiť, že ak ten príves budeš pred sebou tlačiť, aerodynamika súpravy sa zlepší o 300%
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.