Nebo aspon jednu třetinu auta takhle polepit.. vypadá to dost dobře...krestak píše:Co to dát na celý auto![]()
ramjah píše:ten už je tam tak rok na prodej, bůhví co je to zač...ale na pohled pěkněj je
THIS VEHICLE HAS NOW BEEN SOLD AND IS SHOWN HERE FOR DISPLAY PURPOSES ONLY. WE BUILD THESE TO YOUR SPECIFICATION SO MILEAGE, PRICE, ENGINE ETC....... DO VARY
Mno jo, já si toho ani nevšim, jsem to nečetl, je se mi líbily ty obrázky pro inspiracibugz píše:
Já jen že je tam docela velkejma písmenkama dopsáno:
THIS VEHICLE HAS NOW BEEN SOLD AND IS SHOWN HERE FOR DISPLAY PURPOSES ONLY. WE BUILD THESE TO YOUR SPECIFICATION SO MILEAGE, PRICE, ENGINE ETC....... DO VARY
Parádní Defenderlobotomik píše:Tak uz to tady po prvnim nezdaru muzu soupnout![]()
Jak jsem psal uz prve, v porovnani s RR je tohle rekl bych idealni DEFENDER hood ornament.
Tak jestli s tímhle jezdíš po městě, tak seš fakt hustejlobotomik píše:Tak uz to tady po prvnim nezdaru muzu soupnout![]()
Jak jsem psal uz prve, v porovnani s RR je tohle rekl bych idealni DEFENDER hood ornament.
1960SeriesII píše:Tohle by bylo dobrý mít u pravostrannýho řízení na levé straně s druhým volantem v rukou