Muze byt i hur... prvni vikend loni v prosinci...patrik píše: tak sa mi do tej vody nechcelo - ale čo človek neurobi pre land rover

Moderátor: Miky_CZ
Muze byt i hur... prvni vikend loni v prosinci...patrik píše: tak sa mi do tej vody nechcelo - ale čo človek neurobi pre land rover
taky mi to vevnitr smrdi jak cyp:-Dgarfield píše:tak cerveny nautilus je uz suchy pretesnil som aj cele sanie je navonany ako stara k... va ale to sa zakradko zmeni vyborna akcia to bola
Miky_CZ píše: taky mi to vevnitr smrdi jak cyp :-D
pro neostravaky proste to smrdi hodne:-DRudaK píše:Miky_CZ píše: taky mi to vevnitr smrdi jak cyp :-D
Miky ještě musíš napsat překlad slova " cyp " , ne všichni umí chacharsky .....- já teda jó ,bo sem bydlel za mládí v Bohušově ( okr. Bruntál
)
dneska nebo vcera? dneska tam nic nebyloerik píše:Hendikemp v TV JOJ cas 19.19...
Miloš II píše:Habr FM píše:Přátelé,
P.S. Máme nelichotivé zprávy ze Slovenska, že je na Sahaře zákaz pro všechny motoristické akce, které nemají nic společného s vojenskou a válečnou tématikou.....tak pokud nepomůže nasadit na auťáky kulomety a děla, tak se pokusíme letošní ročník přesunout na Libavou......pokusím se seznámit s velitelem vojenské posádky Libavá (neznám tam žádné kontakty)a snad najdu stejné pochopení jako u šéfa Záhorie pana Ing. Petráše....
Rád bych sledoval tohle fórum a budu Vás informovat o organizaci Hendikempu 2011......
![]()
![]()
Radek
No kouknul jsem do svýho archivu a něco podobnýho jsem chtěl dělat na Libavé "Sraz LR žádost 15.6.07" kromě ofic. žádosti a pár mailů to skončilo jako Slov.Sahara a to jsem měl celkem slušnou tlačenku.
Největší problem náčelníka a jeho družiny jsou ilegální čtyřkulkáři, motorkáři a následná reakce na žádost......
Možná......formou Hendikepu by to šlo,protože 2x do roka je otevřenej voj. prostor pro cyklysy viz. tu http://www.akcebilykamen.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
stránky VÚL tu. http://www.vojujezd-libava.cz/index.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
MilošII
Tak to se možná potkáme,bo bych se taky rád letos zúčastnil . Ahoj RudaHabr FM píše:Děkuji za Vaše poznámky a taky za odkazy na Libavou. Zvláště cykloturistická akce 1. května je skvělá.Máme tu pár kluků na handbiku-speciální tříkolce, takže se asi zúčastníme.
Habr FM