Moderátor: Miky_CZ
Zkus to, případně mám pár známých fotografů co by věděli určitělow píše:prosim, foti tu nekdo HDR? potreboval bych drobnou radu
diky
Nejdou ti posílat SZmasar píše:Zkus to, případně mám pár známých fotografů co by věděli určitělow píše:prosim, foti tu nekdo HDR? potreboval bych drobnou radu
diky
ja sa s tím pohrávam, ale existuje na to nespočet spôsobov... co potrebujes?low píše:prosim, foti tu nekdo HDR? potreboval bych drobnou radu
diky
Líbí a ani lépe to nesvedu. Promiňshaman píše:To fidzi :
Tobe se takovy divny fotky, kde mas VSECHNO neprijemne ostry a kde jsou na prvni pohled videt vady objektivu fakt libi?!?
Kostel stoji krive, barak pada zase na druhou stranu.....
No mne to prijde prinejmensim jako straasnej kyc a naprosto nezajimavy.
dej svoje fotky a můžeme hodnotit který sou lepšíshaman píše:To fidzi :
Tobe se takovy divny fotky, kde mas VSECHNO neprijemne ostry a kde jsou na prvni pohled videt vady objektivu fakt libi?!?
Kostel stoji krive, barak pada zase na druhou stranu.....
No mne to prijde prinejmensim jako straasnej kyc a naprosto nezajimavy.
Jsem rád že když se mi základní zoomovej objektiv utopil a zůstala mi jen ta 50ka tak jsem vlastně popolezl o úroveň vejš.shaman píše: kterej nefoti objektivem s rozsahem 18-300mm za 5,-Kc, ale pevnou 50kou bez zkresleni.
pro tvorbu videa z fotek použij http://www.virtualdub.org/download.htmlmasar píše:Doufám, že se tu najde někdo kdo mi dokáže poradit - pořídil jsem 444 fotografií po 10s, následně jsem se pokusil je poskládat do videa s 25fps (25 snímků za sekundu), což je 40ms (0,04s) na každý snímek, ALE při tomhle nastavení v Sony Vegas ( ve verzi 8.0 i 10.0) zobrazují v rychlé frekvenci černé přechody, které ustanou až po překročení nastavení 50ms na obrázek, ale to už jsem na nějákých 19,6fps což bych řekl, že je už málo. Přikládám video, kde je můj pokus vidět 1.část 40ms na obrázek, 2.část 45ms a nakonec 51ms. Je to normální nebo je to programem? http://www.youtube.com/watch?v=ZunBBMMZQ8k" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotím i HDR. Zkusím poradit, jestli je to ještě zapotřebílow píše:prosim, foti tu nekdo HDR? potreboval bych drobnou radu
diky
Ja mel za to, ze HDR je postprodukce, foti se porad stejne, jen s bracketingem, ne? Nebo jsem zase v lese?Oldman píše:Fotím i HDR. Zkusím poradit, jestli je to ještě zapotřebílow píše:prosim, foti tu nekdo HDR? potreboval bych drobnou radu
diky