Moderátor: Miky_CZ
To se mi ulevilo, ja už si vzal i volno a honem stavím na zkoušku ten můj látkový stan - jen mám pocit, že jak zaprší, tak skončíme určitě v autěpatrik píše:Akcia je na 100%tešim sa aj ja
O tobě nikdy Patrikpatrik píše:Snad si o mne nepochyboval![]()
![]()
... napriek tomu hodnotim akciu ako vydarenu a DAKUJEM vsetkym, ktori sa podielali na organizovani (skvela partia).diesel píše:Do Grobu ich prišlo viac...
Ahoj Jenki, vítej tu na fóruJenki píše: Som veľmi rád, že sme sa zoznámili aj s ďalším užívateľom historického sovietskeho superproduktuSKIF. Aj keď Benjamím je už vyššia liga čo sa týka off úprav prívesu, veľa drobností sme pochytili a budeme aj my vylepšovať.
Pohodová, zaujímavá akcia, ako vyhodnotila spontánne moja dcérka, "Tati, toto bol super víkend". Tešíme sa na foto od Zuzky, my sme ako obvykle ťahali fotoaparát len ako záťaž - jediné foto je tuším dokumentácia kempu
Ďakujem za privítanie, išlo mi o hlavne o to aby som sa mohol poďakovať za pozvanie aj za pekný víkend.Benjamin píše:..........
Ahoj Jenki, vítej tu na fóruTaké mne potěšilo, že nejsem jediným bláznem, co tahá za sebou "malokolečkáč" a bylo fajn ho v Grobu otestovat. I když jsme s úpravami možná trochu dál, byla to stejně jako pro vás naše první noc a myslím, že to dopadlo dobře.
Doufám, že se zase sejdeme někdy na další stejně zábavné a příjemné akci u Patrika v Grobu![]()
Jsi jeste nejzistil ze Defender znamena v lete horko v zime zima? :-Dmrazík píše:Super akce
, vše klapalo jak mělo, prostě krásně strávenej weekend. Snad jen to
nemuselo tak pražit, asi vědělo, že nemám klima