Tak se předveďte se svým LR.
Moderátor: Miky_CZ
Re: Tak se předveďte se svým LR.
vsetko dobre pokope 

- Přílohy
-
- lod.jpg (110.98 KiB) Zobrazeno 3938 x
http://www.hastrman.sk" onclick="window.open(this.href);return false;, http://www.skinstructor.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
tak sem si take pořidil land rover.
jedna se o discovery 200tdi-bohužel koroze je značna zvlaště v oblasti řidiče kde se doslova daji prostrčit nohy ven.
bude to ještě srandy kopec se s tim poprat.
ale snad to nějak zvaladnu a vše bude ok
jedna se o discovery 200tdi-bohužel koroze je značna zvlaště v oblasti řidiče kde se doslova daji prostrčit nohy ven.
- Přílohy
-
- 261267_1798880813986_1298758328_31514030_74445_n.jpg (112.85 KiB) Zobrazeno 3839 x
discovery 1
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Nezoufej,dva volne vykendy CO2,tabule plechu,flexa,nejaky nuzky na plech,kus jeklu,šikovný ruce a par bodyček,nebo nejakyho gumo asfaltu a je hotovo,vloni jsem dělal to same.sudajs píše:tak sem si take pořidil land rover.
zatim sem tam napral perlinku a kit aby policajti nekrafali-ale asis e na to vrhnu je mi toho děsně lito jak je to zrezly-a u řiiče je to turch až ke středovemu tunelu
němel bys prosim fotku tech jeklů? pokud myslíš pevnostní práhy celekm by se mi šikly aby se to dalo zvedat hi liftem i na bokách-momentalně by se hilift zastavil asi až o střechu jak tam nic neni

němel bys prosim fotku tech jeklů? pokud myslíš pevnostní práhy celekm by se mi šikly aby se to dalo zvedat hi liftem i na bokách-momentalně by se hilift zastavil asi až o střechu jak tam nic neni
discovery 1
- paramount2
- tel.: 775958013
- auto: LR DI 300, 200
vyříznout přední část prahů a pak jekl 60x100...k němu pak nejakej šikovnej profil pod dveře...ten ěště nemám vymyšlenej...sudajs píše:zatim sem tam napral perlinku a kit aby policajti nekrafali-ale asis e na to vrhnu je mi toho děsně lito jak je to zrezly-a u řiiče je to turch až ke středovemu tunelu![]()

dobra to vypada rozumně jen budu muset dovařit ještě spoustu plechu abych se vubec k prahu dostal
děkuji za foto
děkuji za foto
discovery 1
Vejlet do SK
- Přílohy
-
- lr.jpg
- (168.24 KiB) Staženo 583 x
tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
sudajs píše:zatim sem tam napral perlinku a kit aby policajti nekrafali-ale asis e na to vrhnu je mi toho děsně lito jak je to zrezly-a u řiiče je to turch až ke středovemu tunelu![]()
....zdar , neni to Disko po Maldamovi?Je mi to napadny

H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
prosímtě vubec netuším-ja ho koupil od jardy ubla,ktery ho koupil před rokem od někoho tady z berounska je to dost možné;-)
discovery 1
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Kde totok roste!Dusan píše:se musi trenovat... jedna historicka fotka, kveten 2009Benjamin píše:Jak sjíždím z asfaltu tak moje milá už dycky něco čuje a sebemenší náklon na její stranu ji nedělá vůbec dobře, dycky si to pěkně slíznu. Ale ještě to nevzdávám, třeba si zvykne

Před nějakou dobou jsem potkal holku která se mi zamlouvala - maskáče, pohorky, batoh s jídlem, ale měla ssebou borca z kterýho vypadlo že jezdí taky Diskárnou. Přisedli si k ohni protože viděli auto.

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Range Rover L322 3,0D Vouge
- klabus
- tel.: 774106760
- auto: LR Discovery
Kde totok roste!
Buď slyším pindy že "se do toho blbě leze" nebo že "to mám ale zasraný". To je signál že čelem vzad a úprkem v úprk.
Před nějakou dobou jsem potkal holku která se mi zamlouvala - maskáče, pohorky, batoh s jídlem, ale měla ssebou borca z kterýho vypadlo že jezdí taky Diskárnou. Přisedli si k ohni protože viděli auto.
[/quote]
Mluvíš mi z duše...setkávám se s podobnými ohlasy a kolikrát sou i sprosté...

Mluvíš mi z duše...setkávám se s podobnými ohlasy a kolikrát sou i sprosté...

DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
D3 v lomu
- Přílohy
-
- P6230233.JPG
- (161.58 KiB) Staženo 287 x
-
- P6230234.JPG
- (156 KiB) Staženo 287 x
-
- P6230235.JPG
- (140.34 KiB) Staženo 287 x
- alux
- tel.: 0904911119
- auto: Defender, Disco III
- Kontaktovat uživatele:
pribudol snorchel, tesi sa aj najmensi clen rodiny...
- Přílohy
-
- snorchel.jpg
- (126.25 KiB) Staženo 174 x
Defender 130 - hydraulicka plošina, Discovery III, Defender 130 - Zebra
http://www.alux.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alux.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
po super obdobi s Defem jsem presedlal na Discovery. Jestli je to upgrade nebo down grade nekomentuju, ale uz ted vim, ze si defa urcite jeste poridim. Jinak Disco jezdi super a ceka ho zvedaci kura. Zatim jedno foto origo stavu
- Přílohy
-
- tmp_26974642.jpeg (91.15 KiB) Zobrazeno 3317 x
Land Rover Discovery 3 tdv8 3.6
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Tie disky žeriem. Vždy som ich strašne chcel a chcem, len zohnať ich je takmer nemožné.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Moc pěkná Jirko, gratulujiGeo píše:po super obdobi s Defem jsem presedlal na Discovery. Jestli je to upgrade nebo down grade nekomentuju, ale uz ted vim, ze si defa urcite jeste poridim. Jinak Disco jezdi super a ceka ho zvedaci kura. Zatim jedno foto origo stavu

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Diky Benjamine, plany uz se kuji
asi pujdu stejnou cestou jak s defem. Teda krome prodeje 

Land Rover Discovery 3 tdv8 3.6
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
pri d2 je v zasade vsetko zlozitejsie;-) ale vyzera krasne!Geo píše:Diky Benjamine, plany uz se kujiasi pujdu stejnou cestou jak s defem. Teda krome prodeje
Jojo, visby pravdu dí, ale aspoň je to pro tebe větší výzva Jirkovisby píše:pri d2 je v zasade vsetko zlozitejsie;-) ale vyzera krasne!Geo píše:Diky Benjamine, plany uz se kujiasi pujdu stejnou cestou jak s defem. Teda krome prodeje

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz