Líbí se mi barva i provedení!Gobey píše:Tak konečně jsme se dočkali a doplnili stádečko o další a na nějakou dobu poslední kousek - dovolte, abych představil Červeného trpaslíka

Moderátor: Miky_CZ
Líbí se mi barva i provedení!Gobey píše:Tak konečně jsme se dočkali a doplnili stádečko o další a na nějakou dobu poslední kousek - dovolte, abych představil Červeného trpaslíka
Mně aj ta majitelkamoon13 píše:Líbí se mi barva i provedení!Gobey píše:Tak konečně jsme se dočkali a doplnili stádečko o další a na nějakou dobu poslední kousek - dovolte, abych představil Červeného trpaslíka
Líbí se mi barva i provedení!
Má i hezkej klobouk, ale teď v sobotu jsem ho viděl na jednom móoc vošklivým pánovi.... To aby byl svět v rovnováze asi.Mně aj ta majitelka
trenuješ na něco?brudr píše:na te treti fotce je vydet ryha po taznym zarizeni ktery se trosku zarylo do zeme/pisku,na to sem nebyl zvyklej u defika
Netrénuje,ale nostalgicky spomínámoon13 píše: trenuješ na něco?
Pěknej Defík.Gobey píše:Tak konečně jsme se dočkali a doplnili stádečko o další a na nějakou dobu poslední kousek - dovolte, abych představil Červeného trpaslíka
Po přečteni tveho příspěvku si marne lamu hlavu kdy jsme byli spolu a s mojou robou na vyjiždce.Kubrtos píše:Pěknej Defík.Gobey píše:Tak konečně jsme se dočkali a doplnili stádečko o další a na nějakou dobu poslední kousek - dovolte, abych představil Červeného trpaslíka![]()
Ale vysvětlete mi jednu věc - kde scháníte do těch aut ty baby - mě při vyjížďce už jedna (sice kamošova kterej tam seděl taky, ale to je fuk) vystoupila se slovy "...a dál už s váma vy magoři nejedu!!!" Drobeček pak utrpěl pár šrámů od větviček, projel se po třech a pod kopcem jsme kočku zase naložili. Byl vrchol diplomacie jí vysvětlit že už nás čeká jen asfalt... Čekal, ale až za brodem.No co Vám budu povídat, dostali jsme oba přes držku, ale když si teď na společnej dýchánek do hospody dovedu nějakou kopretinku, tak jí říká "Hlavně s ním nikam nejezdi..." jak kdybych byl nějakeju uchylák, nebo co.
No tak to máš vyřešený, na vyjížďky švagrovou, na zbytek manželku.Acon píše:No, moja žena híka už na lesnej cesteZato švagriná je celkom odolná. Vo vyhrotenejších situáciách len povie "Ty kokso" a je vybavené. Akurát proporčne už nie je podľa môjho gusta, ale aspoň je pokoj v rodine
toto poznam,ta moja tiez ma strach ked dame nejaky ten naklon,ale zas je radsej ticho a poznamky si necha na potom ked sme na rovine.Benjamin píše:Jak sjíždím z asfaltu tak moje milá už dycky něco čuje a sebemenší náklon na její stranu ji nedělá vůbec dobře, dycky si to pěkně slíznu. Ale ještě to nevzdávám, třeba si zvykne
se musi trenovat... jedna historicka fotka, kveten 2009Benjamin píše:Jak sjíždím z asfaltu tak moje milá už dycky něco čuje a sebemenší náklon na její stranu ji nedělá vůbec dobře, dycky si to pěkně slíznu. Ale ještě to nevzdávám, třeba si zvykne