mě v lednu ukradla cigánská feťácká sračka rádio za 3tis.... a nejlepší bylo, že do při tom viděl druhej cikán (prej mu měsíc před tim ukrad kolo) a znal jméno toho zloděje. když přijeli policajsi, tak se hrozně divili, kdo to byl, protože prej 20 min než jeli k nám toho cigána prohledávali
OTŘESNÝ ZAŽITEK !!!!!! krádež
Moderátor: Miky_CZ
- BigBang
- auto: 2x břichoplaz
- Kontaktovat uživatele:
Re: OTŘESNÝ ZAŽITEK !!!!!! krádež
a nebo to rádio za dvě kila...
mě v lednu ukradla cigánská feťácká sračka rádio za 3tis.... a nejlepší bylo, že do při tom viděl druhej cikán (prej mu měsíc před tim ukrad kolo) a znal jméno toho zloděje. když přijeli policajsi, tak se hrozně divili, kdo to byl, protože prej 20 min než jeli k nám toho cigána prohledávali
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Re: OTŘESNÝ ZAŽITEK !!!!!! krádež
Tady píšeš jednou za čas a pak pokaždé takovou pohromu...Neskutečná smůla a škoda toho Range. Snad ho dáš brzy do kupy a pak můžeš povědět pozitivní zážitky po úpravě motoru.