Jaromíre,pred takým príspevkom musíš dať označenie "DANGEROUS!" Skoro som sa na tých obrázkoch zadusil pri raňajkách rohlíkom...Jaromír píše:Bez komentáře.

Moderátor: Miky_CZ
Jaromíre,pred takým príspevkom musíš dať označenie "DANGEROUS!" Skoro som sa na tých obrázkoch zadusil pri raňajkách rohlíkom...Jaromír píše:Bez komentáře.
Údajně na to měl mimořádněJaromír píše:Jak se dají vydělat peníze.
Tento návod je podle skutečné události!!§§§
To je jednoduchý, vypiješ eště v krámě pivko a vrátíš flašku nu.ssang píše:Taky mi to je divný a byly tam i zátky. Zkoušet to, ale u automatu určitě nebudu.
Jojo, ale musíš si přitom vlízt pod regál s rohlíkama, aby tě nenašli na tuně kamer, co tam běhaj...knedlousek píše:To je jednoduchý, vypiješ eště v krámě pivko a vrátíš flašku nu.ssang píše:Taky mi to je divný a byly tam i zátky. Zkoušet to, ale u automatu určitě nebudu.
Ten občan měl takto údajně vrátit 90 lahví, takže to by tam asi nevypilknedlousek píše:To je jednoduchý, vypiješ eště v krámě pivko a vrátíš flašku nu.ssang píše:Taky mi to je divný a byly tam i zátky. Zkoušet to, ale u automatu určitě nebudu.
Sláma Karel píše:ČVUT - zkouška z fyziky. Profesor se špatně vyspal...
Ptá se prvního studenta:
"Jedete autobusem a je hrozné horko, co uděláte?"
"Otevřu okno."
"Dobře, a teď mi popište aerodynamické změny, které v autobuse nastanou?"
??????????????
"Děkuji, za pět. Další!" Druhý student, stejná otázka, stejná odpověď, stejná známka.
Za hodinu je stav zápasu profesor versus studenti 9 : 0.
Jako desátá vchází pěkná studentka. Profesor se ptá: "Jedete autobusem je hrozné horko, co uděláte?"
"Vysvleču si halenku."
"Vy mi nerozumíte, je opravdu horko."
"Tak si ještě vysvleču sukni."
"Je nesnesitelné horko!" stupňuje profesor.
"Tak si ještě vysvleču podprsenku."
To už profesorovi vyrazilo dech.
Studentka k tomu dodává: "Ještě si můžu vysvléct kalhotky, ale okno neotevřu, ani kdyby jste se posral."
Slováci získali pár atomovek. A tak se rozhodli, že je vyzkouší a odpálili jednu na New York. Z americké strany žádná odezva. Tak fajn řekli si Slováci a odpálili druhou na Washington, zase žádná odezva od USA. Tak odpálí třetí na Las Vegas a zase nic. Slovenský prezident tedy volá do Bílého domu a ptá se. "Odpálili jsme na vás tři atomovky a vy se na nic nezmůžete?"
"Jen počkejte vy hajzlové, až vás najdem na mapě !!!"
K