zdravím....tak jsem se po čase zase dostal dělat něco pořádného

konečně propojit CB...našel + a - do pojistkové skříně u řidiče je to pojistka na rádio, zapalovač, osvětlení 25A (podle manuálu, který není origo s autem, ale z netu), když ji vytáhnu rádio hraje dál,osvětlení svítí atd a je napojené na pojistku zesilovače autorádia a reproduktory...což mne netrápí akorát si to poznamenám protože jsem sklerotik

...
...stačí pojistka na CB 25A ?...CB má ještě svou vlastní...a pro ujištění + patří na červenej s pojistkou je to tak doufám..
..moc se omlouvám, ale nechci zakládat další vlákno...docela se mi vybíjí rok stará baterka (po týdnu jsem se na dálku nemohl dostat do auta

tak jsem procházel na co jsem přišel (probralo se to po odemčení manuálně, nastartoval jsem hůř a po půl hodině jízdy to vše zase funguje vše dobře,stává se to když déle stojím)...mimo jiné jsem našel nahňahňaný něco u baterky a má to nikde nepřipojený očko, žádnej šroubek ani vyklepaná matka v dosahu se nezdá...nevíte co to vůbec je za bazmek? vede to do předních světel...a pokud je to očko někam třeba tak na kostru?
díky P.
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky