Takže jak jsem slíbil, tak jsem přivezl dalšího závodního LR. Přivezl jsem ho protože jsem nemohl odolat. Mám rád takhle upravené auta. Budu si z něj nechávat ten zadní naviják (můžu tam dát jiný) a určitě si nechám ty kola. Ty bude potřebovat moje Mammuťátko až si ošoupe ty svoje nohy.
Je to 300tdi v manuálu. Má to obě uzávěrky ARB, vpředu i vzadu je rychloběh od Warna, korekční ramena, pevnostní tyče řízení, nějaký podvozkový kyt, ochrany diffů, přední nárazník s předním krytem řízení je od D44.
Je to fakt mazel, jen ho vzít a jezdit závody.
Pokud by ho opravdu někdo chtěl, tak samozřejmě můžu udělat i přestavbu zprava doleva (ale myslím, že na závody to není nutné viz Pan Def - brácha Mammuťátka který vyhrál loňský seriál závodů SHOCK Cup a taky má řízení vpravo)
Kola na tom budou nějaké podle dohody, (určitě ne ale tyhle) a zadní naviják je taky dle dohody. V podstatě i všechno ostatní je na dohodě. Můžu ho i úplně odstrojit a prodat jenom někomu na pole, ale myslím, že to by byla škoda.
A úplně největší škoda by byla ho rozebrat na díly. Ale když z toho budou peníze, tak se nedá nic dělat.
Bude následovat soupis na něm zajímavých věcí.
Pokud by ho někdo chtěl tak jak je ale na jiných kolech, bez toho zadního navijáku, tak cena je 180tis. No a na českých dokladech s volantem vlevo je by byl za 290tis.
K