Protozes zpet doma,tak se teda zeptam ja. Asi by mi to mohlo byt fuck (neb se mi to nestalo)ale fakt tu ,,nekdo" ,,nekomu" promazava prispevky?
U Lubose se to vysvetlilo ale Jarda ma pocit ze jemu se to deje.Me se obcas stava protoze jsem PC negramot ze si neco smazu sam ale jestli se kluci moderatori spatne dohodli a obcas nekomu neco mazali a pak zas hlasili ze se mazat nema(viz o par prispevku vyse),tak je v tom zmatek. Takze jestli jednou nekomu prispevek promazu a pak zas rikam ze byse to melo nechavat,nebo nekomu prispevek presunu a nedam mu to vedet(satci upozorneni),uz v tom muze byt zmatek a chapu ze to muze nasrat.
Skus mi to prosim nejak osvetlit at to pochopim i ja. Asi by by bylo fajn,pokud to neni nevhodny pripevek do inzeratu nebo nabidky,nechavat i s tim negativnim,neb jak uz bylo receno,kazdej je zodpovednej sam za sebe.Tak at se da v historii vyjadrovani jednotlivych clenu najit jeho stopa co tu po sobe zanechal.
Na zaver meho slohoveho cviceni bych jen rad rekl ze patrim mezi ty umirnenejsi v krytice vedeni fora a vim ze ti co to tu spravuji to delaji ve svem volnem case zadara,coz obdivuji(nemam ten cas a ani znalosti).
Mrzi me ze se tu posledni dobou dejou veci ktery spis vetsinu lidi odradi,takze bych rad poprosil nejen ucastniky tohohle ,,sporu" ale vlastne vsechny aby si po sobe sve prispevky cetli nez neco napisou.Treba dojdou k tomu ze je v podstate lepsi nekdy nereagovat a nebo neprispivat.Jak uz jsem komusi napsal,precist to po sobe,napocitat do deseti a pak pripadne kliknout
Diky a ted do me
Honza