To jenom kdyby náhodou.
K

Moderátor: Miky_CZ
Mě zajím jak to konkrétně je? Chybí tam díra nebo nebo je tam jedna navíc?DanoDEF píše:... ano su tam vyvrty podla ktorych si to ECU rozpocitaHubert píše:Tam je větší mezera mezi vývrty nebo jak to je?
... myslis, ze pojdem v tejto kose teraz fotit ten tazky kus zeleza...Hubert píše: Mě zajím jak to konkrétně je? Chybí tam díra nebo nebo je tam jedna navíc?
... aj Def aj Disko maju meranie teploty na PINe c.7Sláma Karel píše:Co se týká té teploty vody a palivoměru. Víš MadTome, že to má defender na jiném pinu než DII v té ŘJ?
To jenom kdyby náhodou.
K
... neboj Tom nam to objasni. Ty pises o praktickej skusenosti a ja iba teoretizujem podla schem zapojenia.Sláma Karel píše:Nevím Dano jestli vstup nebo výstup
No vidíš, já ti to říkalMadTom píše:Tak jsem otevřel řídící jednotku pro D2 s automatem a konečně jsem přišel na to, na co jsou jinak prázdná místa na plošném spoji - je v ní víc součástek, konkrétně těch, co souvicí s CAN sběrnicí pro komunikaci s řídící jednotkou automatické převodovky.
Na první pohled to vypadá, že by jednotka z automatu měla jít přestrojit na manuál, opačně ale ne.
Nené Jirko, až se svezeš mým, pochopíš, že já to potřebuju víc a prvníGeo píše:Práve. Budu to totiz potrebovat na DII