Už mám tenhle rozměr taky objednanývisby píše:265/75 r16 mam, jazdi to dobre. akurat v terene idem skor na redukcii, nic tragicke
Pneumatiky na Disco II stále v řešení
Moderátor: Miky_CZ
Re: Pneumatiky na Disco II stále v řešení
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
redukciu radím v teréne vždy aj keby ju vlastne nebolo treba. Výrobca tvrdí, teda doporučuje radiť redukciu vždy ak je predpoklad jazdy rýchlosťou nižšou ako 30km/h
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
to je sice pravda, ale niekedy mas pomaly prejazd par metrov a potom znova ides okolo 40-50km/h a to zase nie je dobre.Acon píše:redukciu radím v teréne vždy aj keby ju vlastne nebolo treba. Výrobca tvrdí, teda doporučuje radiť redukciu vždy ak je predpoklad jazdy rýchlosťou nižšou ako 30km/h
samozrejme, ze kvoli tomu nemam depresie, spomalit a preradit dlhe/kratke nie je problem:-)
Hele visby, kdyz uz jsme u toho přeřazování....na kolik zpomalujete? Ja si dycky radsi uplne zastavim a vyradim do neutralu, a pak az zaradim redukci a pak se zase rozjedu. Při vyřazování to samé. Někdy mám pocit, že bych ji tam ani jinak nedostal...visby píše:to je sice pravda, ale niekedy mas pomaly prejazd par metrov a potom znova ides okolo 40-50km/h a to zase nie je dobre.Acon píše:redukciu radím v teréne vždy aj keby ju vlastne nebolo treba. Výrobca tvrdí, teda doporučuje radiť redukciu vždy ak je predpoklad jazdy rýchlosťou nižšou ako 30km/h
samozrejme, ze kvoli tomu nemam depresie, spomalit a preradit dlhe/kratke nie je problem:-)
Naposledy upravil(a) Benjamin dne 16 úno 2011 10:43, celkem upraveno 1 x.
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Tohle přesně jsem řešil na Slovenské sahaře - na velkou 1 se auto mělo v písku snahu zahrabat a na malou 5 a 4000otáček jelo "pomalu". Bohužel redukce není synchronizovaná, tak jsem jezdil na malou 5.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- visby
- Kontaktovat uživatele:
tie skoro zastavim, ked radim medzi malymi/velkymi...
2madtom: co chodime jazdit do piesku, viac ako malu 4 som nezaradil, neviem si predstavit dunu v slovenskych pomeroch, kde take treba.
2madtom: co chodime jazdit do piesku, viac ako malu 4 som nezaradil, neviem si predstavit dunu v slovenskych pomeroch, kde take treba.
[quote="visby"]tie skoro zastavim, ked radim medzi malymi/velkymi...
a vyrazujes na neutral?
a vyrazujes na neutral?
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- visby
- Kontaktovat uživatele:
jo, ale niekedy zabudnem:-)Benjamin píše:a vyrazujes na neutral?
- Acon
Ale Ty máš, myslím, manuál a tam to nie je treba. A samozrejme v takom prípade ani ja neradím L.visby píše:to je sice pravda, ale niekedy mas pomaly prejazd par metrov a potom znova ides okolo 40-50km/h a to zase nie je dobre.Acon píše:redukciu radím v teréne vždy aj keby ju vlastne nebolo treba. Výrobca tvrdí, teda doporučuje radiť redukciu vždy ak je predpoklad jazdy rýchlosťou nižšou ako 30km/h
Na automate musím vyradiť do N, no nezastavujem úplne, N apaneli aj je napísané, že radiť od 0-8mph čo je cca 12kmh. Najčastejšie radím na príjazde na chalupu, kedy radím do L po zjazde z asfaltky. Len spomalímBenjamin píše:... kdyz uz jsme u toho přeřazování....na kolik zpomalujete? Ja si dycky radsi uplne zastavim a vyradim do neutralu, a pak az zaradim redukci a pak se zase rozjedu. Při vyřazování to samé...
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- visby
- Kontaktovat uživatele:
ako sa to vezme, ta jednotka nie je na velkych kolesach taka silna...Acon píše:Ale Ty máš, myslím, manuál a tam to nie je treba. A samozrejme v takom prípade ani ja neradím L.
Jj mám taky automat, už jsem se taky naučil jen si přibrzdit a je pravda, že to tam jde líp, jen sem se bál, abych něco nezničil, tak ted už se obávat nemusím, díkyNa automate musím vyradiť do N, no nezastavujem úplne, N apaneli aj je napísané, že radiť od 0-8mph čo je cca 12kmh. Najčastejšie radím na príjazde na chalupu, kedy radím do L po zjazde z asfaltky. Len spomalímN
znova N na redukčke
opatrne L. Ide to tam lepšie ako keď úplne stojím.
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
Trochu se vrátím k pneumatikám a kolům. Dnes jsem zkusil obout nové disky ET-20 a dost jsem se vyplašil zda jsem to nepřehnal. Mam s toho trochu strach, nerad bych provokoval české a evropské policisty.
- Přílohy
-
- Bull face.jpg (80.54 KiB) Zobrazeno 4442 x
Všechno má svůj čas........
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Mě se to líbí.
Dej tam lemy a bude to OK.
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Co je to za disky? Jinak kdyby se daly lemy, vypadalo by to super 
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
-
tomm1
- tel.: 728134186
- auto: Toyka LC 150
tak to je krása!!!
co je to za disky?
přesně tak dej tam lemy a je po problému..
co je to za disky?
přesně tak dej tam lemy a je po problému..
Tomm1
LC 150
LC 150
- Acon
lemy to vyriešia
- Přílohy
-
- PA270076.JPG (64.57 KiB) Zobrazeno 4414 x
Vypadá to určitě líp, než ty zimáky na kterých jsme tě viděli poslednězbynek píše:Trochu se vrátím k pneumatikám a kolům. Dnes jsem zkusil obout nové disky ET-20 a dost jsem se vyplašil zda jsem to nepřehnal. Mam s toho trochu strach, nerad bych provokoval české a evropské policisty.
Land Rover Discovery 2 Td5
- zbynek
- Kontaktovat uživatele:
Lemy by to jistě vyřešili, ale takto široké lemy stojí stejně jako stálo pět těch disků
Bullface ET-20
Jsou hodně zachovalé, uvažuji že bych je vyměnil za nějaké menší plecháče
Bullface ET-20
Jsou hodně zachovalé, uvažuji že bych je vyměnil za nějaké menší plecháče
Naposledy upravil(a) zbynek dne 17 úno 2011 10:20, celkem upraveno 1 x.
- visby
- Kontaktovat uživatele:
podla coho sa pise to ET? na origo d2 plechacoch mam ET-56 ak si dobre spominam...zbynek píše:Lemy by to jistě vyřešili, ale takto široké lemy stojí stejně jako stálo pět těch disků
Bullface ET-20
Jsou hodně zachovalé, uvažuji že bych je vyměnil za nějaké plecháče s ET-10
- zbynek
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak to jsem špatně napsal, jestli si dobře vzpomínám, tak čím menší číslo tím více vykukuje disk z pod auta, laicky řečeno. Ovšem je to jen názor laika, určitě tady o tom už bylo napsáno mnoho.
Každopádně.... -20 kouká dost......
Každopádně.... -20 kouká dost......