Moderátor: Rover
Tak uz jsem zpet doma. Cestou zpatky bylo skoro celou cestu krasne jasno, takze jsem si to Mongolsko prohledl aspon zvrchu - nadherne, ale asi dost divoke a nepristupne. Poust, hory, poust, hory... Sibir je ale taky nadhera - reky, tundra, jezera... Krasa od obzoru k obzoru. Skoda, ze v ceste do Ruska stoji RuskoRover píše:Hezký, zdravím do Asie...
V jiné válce tošku víc na jih a o pár let později se už nějakej LR objevil1960SeriesII píše:
Na stare Land Rovery tam asi par let po korejske valce nezbyvaly wony
Příští rok v červenci? Pro inspiraci: http://bmw.catamarans.cz/eliott píše:O expedici do Mongolska už uvažuji rok, tak zájemci, hlašte se!!
V Bělči jsi chyběl? To bude až 17.11., jestli myslíš workshop meet.Land Jirka píše:Co plánujete za sraz v Polsku? V Bělčí jsem chyběl, tak zase vím houby.1960SeriesII píše:Takove fotky z plaze si doufam privezeme z toho srazu v Polsku, co je pristi rokJen tu rybu si budu s sebou muset vzit asi vycpanou
Nevím, sháníme náhradníka za mně, já bohužel nemůžu (Monika musela odjet na pohřeb babičky do SK a já musím být doma s našima dvěma psama a jedním na hlídáním od jejích rodičů, nemám nikoho kdo by se za mně o psy postaral), Kuba sám nepojede, je těsně po nemoci a asi by to sám neuřídil... Pokud by s někým jel, tak by jel v pátek odpo nebo v sobotu ráno. Trochu se to zamotalo.Land Jirka píše:Jo chtěl.Kuba do UK jede zítra, nebo už jel