Ahoj, dneska jsem jel z práce a omylem jsem zmáčkl otevření zadního okna, ale okno bylo přimrzlé a neotevřelo se,
když jsem vjel do díry okno se uvolnilo a spadlo uplně dolu, když jsem se pokusil o zavření tak popojelo nahoru, ale nemělo správnou dráhu a nezajelo do té lišty ve střeše a spadlo zase dolu, to se opakovalo několikrát až jsem okno zakolíkoval a nechám opravu až bude světlo.
Máte někdo představu co se mohlo stát ??? Já si myslím že okno se vytrhlo z držáku na stahovačce. Ale myslet znamená hovno vědět.
zadní okno padá
Moderátor: Safraporte
Re: zadní okno padá
Doufej, ze se ti neznicila zarazka na stahovacce, ono se to chova podobne, kousek popojede, ale ne uplne a nedrzi.Uska píše:Ahoj, dneska jsem jel z práce a omylem jsem zmáčkl otevření zadního okna, ale okno bylo přimrzlé a neotevřelo se,
když jsem vjel do díry okno se uvolnilo a spadlo uplně dolu, když jsem se pokusil o zavření tak popojelo nahoru, ale nemělo správnou dráhu a nezajelo do té lišty ve střeše a spadlo zase dolu, to se opakovalo několikrát až jsem okno zakolíkoval a nechám opravu až bude světlo.
Máte někdo představu co se mohlo stát ??? Já si myslím že okno se vytrhlo z držáku na stahovačce. Ale myslet znamená hovno vědět.
taky mne to ceka na defikovi bo ja kdyz najedu na jamu tak uz asi vypadne dvere jsou nejake nahnile a rezerva tomu nepomaha
)
jinak drzim palce at to mas s krku a dobre to dopadne
matooo

jinak drzim palce at to mas s krku a dobre to dopadne

matooo
majkro píše:Doufej, ze se ti neznicila zarazka na stahovacce, ono se to chova podobne, kousek popojede, ale ne uplne a nedrzi.Uska píše:Ahoj, dneska jsem jel z práce a omylem jsem zmáčkl otevření zadního okna, ale okno bylo přimrzlé a neotevřelo se,
No tak mám strach že to bude ono protože když jsem se to pokoušel vysunout tak se nezastavilo jak má a padlo zase dolu.
Zvláštní je že se to okno vysouvalo nahoru různě nakřivo a až jsem mu pomohl rukou tak zajelo tam kam má.
Dá se ta zarážka sehnat samotná nebo je nutný vzít celej ten vehement.
Tak opraveno
okno se vysunulo z těch pacek který tahají táhla, tak jsem packy povolil zasadil okno a pořádně utáhl

okno se vysunulo z těch pacek který tahají táhla, tak jsem packy povolil zasadil okno a pořádně utáhl

- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
To jsem tipoval, ale byl jsem na akci a teď koukám, že máš opraveno. Tak super, že jsi na to přišel dřív, než ti prasklo.