Karle, neposouvej ten inzerát pořád nahoru, kdykoliv vidím tu béžovku tak si jí představuju v mojí D1Sláma Karel píše:Nikdo si nechce vozit zadeček v luxusu?![]()
K

Moderátor: stan
Karle, neposouvej ten inzerát pořád nahoru, kdykoliv vidím tu béžovku tak si jí představuju v mojí D1Sláma Karel píše:Nikdo si nechce vozit zadeček v luxusu?![]()
K
opakujem, ak by sa niekto predsa len chytil, tak by som ho predal. Mne sa sivý nepáči ani trochu aj keď je praktický na údržbu hlavne ak niekto používa auto hlavne na prácu. U mňa je to tak, že najviac na ňom jazdí manželka do práce ( a to som jej na ten účel kúpil C5ku v automate). A jej by sa ten béžový interiér dosť hodil k vlasomAcon píše:Ak by sa našiel niekto, kto by chcel nepoškodený sivý s drevom (aj na dverách a sedačky perforovaná koža) tak by som asi vážne uvažoval. Len ešte netuším, kto a za čo by to vymenil. No len vrátane palubky.
Karle, prosim nemate nejake fotecky, kde je vidno, jak se sklapi zadni rada sedadel. Je v Discavery dostatek mista na prespani uvnitr? Treba mi je muzete poslat na skvfm@skvfm.com .Omlouvam se , su novacekSláma Karel píše:Nikdo si nechce vozit zadeček v luxusu?![]()
K
Ahoj,Sláma Karel píše: 2. Je to světlá kůže a je to kompletních 7 sedaček. Přední v elektrice.
Je to úplně komplet včetně ovládání, tapeců na dveře (s repro Harman-cardon), tapeců do kufru, všech držáků a prostě všeho. Klidně i koberců. (bez palubky) Obrázky 2 3 4
Cenu stanovím na 15tis nebo kdo dá víc.
Možnost prodat i tu 6+7 sedačku samostatně za 7tis se vším příslušenstvím.
jojo, uz jsem to nasel....uz zjistuji, ze mam nejdrive pohledat a pak se ptátAcon píše:je tu niekde vlákno "spaní v disco" tam je toho popísané dosť.
prave ze ta dira v boku na sedacky je u DII vetsi, tudis je tam neschovas, to nemluvim o tom ze bys musel vymyslet uchyceni protoze je zjevne jine ale treba se mylim a nejak to tam pujdefaethor píše:Ty jo, vážně? Jako že je ten kufr kratší? Mě podle rozměrů přišlo že by měl být kratší o cca 10 cm. Což mě pak vycházelo že by mělo dát. Jsem holt zjistil že bych potřeboval vozit sedm lidí na vcelku dlouhé vzdálenosti, a na ty boční byc hse to opravdu bál. Kdyby byli dopředu, tak by to asi bylo lepší.