přeci bylMiky_CZ píše: no to jo ale v jakem stavu jsi vstal :-D

Moderátor: Miky_CZ
přeci bylMiky_CZ píše: no to jo ale v jakem stavu jsi vstal :-D
Pokud nechceš spát na place (což samozřejmě můžeš), tak brnkni do té hospody v odkazu a zarezervuj si bydlení.Úďa - alias PETR DII píše:Maxsel píše:Zimní setkání majitelů a příznivců LR
Land Rover forum Highland Winter Meeting 28.-30.1. 2011 - Jihlava
Program:
V pátek večer plácáni chytristik u ohně a konzumace vlastních zásob (nestyďte se podělit). Pokud by bylo hodně zima, tak se bude tlachat a pít v nedaleké hospůdce U Bejka, kde je možné se i ubytovat.
AHOJ JAKÝ JE STAV AKCE A UBYTOVÁNÍ
NO JESTLI MÁM PŘESTAVOVAT DISCO ABYCHOM ZŮSTALI S VĚTŠINOU NA PLACE, NEBO JEN HODÍME SPACÁKY A BUDEME SPINKAT V HOSPODĚ.
MAXSELovi nebo LOWOVI děkuji za odpověď
jsem Maxseli rád že jsi mu to napsal po pravdě a od plic.Maxsel píše:To povídej doma. Známe tě a víme, že si nechceš ušpinit auto.
Úďa - alias PETR DII píše:jsem Maxseli rád že jsi mu to napsal po pravdě a od plic.Maxsel píše:To povídej doma. Známe tě a víme, že si nechceš ušpinit auto.![]()
![]()
![]()
Tak jsme se s Tatarem shodli na tom že spíme venku tedy na place![]()
![]()
Luboš M. píše:No je pravda že jsem ušpinil zatím jen nějaký to kolo, ale Péťo neboj však tě zase překvapím
Se Luboši nediv,že ti vybruje převodovka,když jí dáváš tak zabrat ....Luboš M. píše: No je pravda že jsem ušpinil zatím jen nějaký to kolo, ale Péťo neboj však tě zase překvapím