Moderátor: Acon
Naopak,zkus namočit třeba do fritovacího oleje kus železa a nech ho někde venku. Co je mastný NEKORODUJE.Stavros píše:a netahne ten olej vodu?
Haha, cenu jsem si prostě dobře nepamatoval - nekupoval jsem to sólo, ale i s prací. Na defa to vyšlo cca na 5 tyček komplet.eliott píše:Třeba Rosi někde dobře koupil
To se moc nezdá, jestli si dobře pamatuju z chemie na gymplu, ''žluknutím'' oleje vznikají kyseliny a ty asi nebudou kov moc chránit...Land Lover píše:No musim se přiznat, že jsem ještě s podvozkem kromě občasného umytí vapkou nic nedělal.
v oblasti motoru, předního kardanu a převodovky zatím funguje automaticka antikorozní ochrana, ale na zadku je sucho, budu s tim už letos muset něco udělat
![]()
slyšel jsem, že dost dobré výsledky podává obyčejný stolní olej (nevim jestli řepkový nebo slunečnicový), trochu zatuhne a drží, a kov je v pohodě.
Setkal jste se s tim už někdo?
No chvíli sem dělal ve fabrice MILO....(výroba jedlých olejů) je pravdou že žlukne, ale plechy atd co nebyly polité olejem tak rezavěly. MIloš IIeliott píše:To se moc nezdá, jestli si dobře pamatuju z chemie na gymplu, ''žluknutím'' oleje vznikají kyseliny a ty asi nebudou kov moc chránit...Land Lover píše:No musim se přiznat, že jsem ještě s podvozkem kromě občasného umytí vapkou nic nedělal.
v oblasti motoru, předního kardanu a převodovky zatím funguje automaticka antikorozní ochrana, ale na zadku je sucho, budu s tim už letos muset něco udělat
![]()
slyšel jsem, že dost dobré výsledky podává obyčejný stolní olej (nevim jestli řepkový nebo slunečnicový), trochu zatuhne a drží, a kov je v pohodě.
Setkal jste se s tim už někdo?