nezávislé topení
Moderátor: Safraporte
nezávislé topení
Nazdárek mém problém s topením hrozně dlouho se ohřívá nezávislý topení vebasto mám ale spíná áž při -15 stupních takže ho moc neviužiju seplo akorát 2x poradte co stím udělat aby spínalo už při nule.
- cesta
- auto: Freelander I TD4
Re: nezávislé topení
Zkontroluj to čidlo teploty jestli není nějaké špinavé,nebo tak něco,zaoxidované+konektor,viz.foto.
- Přílohy
-
- FBH.pdf
- (57.11 KiB) Staženo 299 x
Freelander TD4 2002+Discovery 2 TD5 2001
Zatim děkuji za radu nebyl jsem si jistý jestli ten senzor je správný.A načem jiném je to nezávislé topeni ještě závislé kdybi to čidlo bylo v pořádku. Td4 2001 3dv
- jeanes
- auto: Freelander TD4 2005
Na čem je závislé nezávislé topení? V tom je právě ten vtip - na ničem!loides píše:Zatim děkuji za radu nebyl jsem si jistý jestli ten senzor je správný.A načem jiném je to nezávislé topeni ještě závislé kdybi to čidlo bylo v pořádku. Td4 2001 3dv

Jak se do lesa volá,...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
To je pravda beru to jenže můj problém je vtom že ten senzor je v pořádku a spíná respektivě cvaká v rozmezí+5 až 0 ale příhřev spíná až v -15 a to sepnul jen dvakrát tak nevím v čem jiném je problém a kde jinde hledat.Tak se z lesa.... Td4 2001 3dvř
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
jak je v pořádku ? to že cvakne neznamená že se to sepne a zapne,Nevím jestli jsi to proměřil celé:? až k žhavení u topení
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Proměřil až k topení pochvíly topení naskočí a tak po minutě vypne musím hledat ještě dál bud palivo nebo svíčka a kde to tam najdu musím ho celé demontovat?