Moderátor: Miky_CZ
To jsou přeci Sand plechy na motorku .....Sláma Karel píše: Dano a ty úplně vpravo (zleva třetí) to je co za značku? Ty jsou sotva tak široký na motorku ne? Ale zase vypadají dost dlouhý.![]()
![]()
K
Tak ten typový štítek sem už nenašel ( mám je cca 4 roky ) Ale v praxi je dobrý si ty řetězy vyskoušet,třeba na rezervě kvůli velikosti. Já to koupil dle rozměru pneu a myslím,že by to sneslo o číslo větší,aby se líp nasazovaly ( jak říká Erik,kterého jsem tenkrát neznalFrana píše:Rudo, kouknul by jsi mi na typ, prosimte?
Ja mam podobne, co Dano/velikost na BFG MT 255x85x16 /. tedy myslim, ze Danovy jsou jeste lepsi, ze maji krizky na tvrdy snih a ze jsou z hranateho materialu a na ledu ta hrana muze byt znat.., ale co jsme spolu jezdili v hlubokem snehu, nepoznal jsem rozdil.tagr píše:jasně, ale já hledal to co vychvaloval erik tedy Pewag. Jenže jsou tenčí. a hledal jsem i ty co jsou nejpodobnější těm Tvým od Pewagu
špatně jsem se vyjádřil
![]()
Ty Tvoje jsem na svuj rozměr nenašel, ale vypadaj asi nejlíp ze všech
![]()
Na tu Avii se trhaly i na silnici,tžak není divu ,že při tom co děláš šli jak nic
ctu tamtagr píše:No jo jenže na moje kolečka se nedělajjá je mám jaksi mimo jejich rozměry a ty co mají jsou opravdu tak slabé jak jsem psal
Holt mám jen 215/70 R 16tady cca 28" a ne ty vaše 33" a výš
K dostání budou v létě - to je nejideálnější doba na řetězy ( todle je potřeba kupovat s předstihem,letos holt ještě bez řetězůtagr píše:kdy by byly k dostání ???????
Abys ten les nepřeoraltagr píše:neboj měly by vydržet i bláto v lese ,tedy celoroční použití
Lepší než nic, dobrý pro břichoplazky jako nouzovka (je to lehčí a líp se to nasazuje). Funguje na ledu a uježděných vrstvách. Na hluboký sníh je lepší samotná zimní pneu. Má to taky menší životnost. Podle mě: nic pro LR. (pořádný řetěz prostě ničím nenahradíš)Tomy H. píše:mate niekto skusenoti s AutoSock? ( http://elsagroup.sk/produkt-7443/autoso ... elkost-540" onclick="window.open(this.href);return false; )
na youtube som nasiel video ako sa na tom blazni typek s Toyotou ( asi LandCruiser ). Na nudzove vysplhanie sa do svahu ( nie off-road ) to moze byt zaujimave...
... cisla oznacuju typ a na stranke zistis pre aky rozmer pneu je vhodnaRisoBa píše:DanoDEF nad KONIGami POLAR (296) velmi uvažujem, ale na ich stranke som sa dostal aj k viacerým druhom , su aj 247, 248, 250 S . Aký je medzi nimi rozdiel okrem ceny .
... no to z velkostou musis vediet ty. ty vies ake mas "boticky"RisoBa píše:takže POLARtr je novy model , a na moje gumy velkosť 247 .
Mohu to potvrdit - Danove řeťazy sem měl namontované na 33x12.5R15DanoDEF píše:... 296 je pre pneu 285/75R16 cize pre cca 33" pneu
... Erik sa ozval z chalupy vraj by bolo nadherne pojazdenie.RudaK píše:DanoDEF píše: Mohu to potvrdit - Danove řeťazy sem měl namontované na 33x12.5R15