Já budu brát ty 17 na 215/70 R16.
Moderátor: Miky_CZ
...jsem je mel na defa a potrhal jsem je asi 8x.. Vydrzely ve snehu tak pul hodky, nebo po prvnim pevnejsim podkladu....Pak jsem poridil robustni , kde 1 retez vazi jako 4 retezi Řetězárna a.s.... a to je asi podstata.tagr píše:nevím, ale proč nepodpořit českého výrobce pokud je kvalitní a levnější
... ide o to ci si dost bohaty na to aby si kupoval lacne veci. Resp aby si testoval. Ja som volil KONIG na zaklade referencii a poviem, ze som zvolil dobre na zaklade vlastnych skusenosti.tagr píše:nevím, ale proč nepodpořit českého výrobce pokud je kvalitní a levnější
... uz som to tu na fore niekolkokrat pisal su to KONIG PolarS 296tagr píše: To co ty máš na obrázku jsou asi Austro-Super
DanoDEF píše:... ide o to ci si dost bohaty na to aby si kupoval lacne veci. Resp aby si testoval. Ja som volil KONIG na zaklade referencii a poviem, ze som zvolil dobre na zaklade vlastnych skusenosti.tagr píše:nevím, ale proč nepodpořit českého výrobce pokud je kvalitní a levnější
... made in BAUMAX a su 11m dlhe...Sláma Karel píše: Dano a ty úplně vpravo (zleva třetí) to je co za značku? Ty jsou sotva tak široký na motorku ne? Ale zase vypadají dost dlouhý.![]()
![]()
K